Segíts nekünk forradalmasítani
az online kereskedelmi logisztikát

KARRIER LEHETŐSÉGEK

Értesülj elsőként az újdonságokról, iratkozz fel hírlvelünkre!

KÜLDETÉSÜNK

Megváltoztatjuk az e-ecommerce logisztikáról alkotott képet

Az elmúlt években az online kereskedelmi vállalkozások elterjedése egy folyamatos, exponenciális növekedésen ment keresztül. Webáruházat indítani egyre egyszerűbb, azonban a digitális megoldások mellett maradt egy széles terület, ami folyamatos offline jelenlétet igényel. Az értékesített termékek eljuttatása a vásárlókhoz egy folyamatos odafigyelést és szakértelmet igénylő terület, ami a webáruház tulajdonosok legtöbb idejét, energiáját és fix költségét felemészti.

icon

Vezetőként számomra az a fontos, hogy a csapatunkban mindenki biztonságban és motiváltan érezze magát. Magas elvárásokat és profizmust követelünk, de cserébe egy minőségi munkahelyet kínálunk.

Perényi András

RÓLUNK

Élet a Webshippy csapatban

A Webshippy Fulfillments olyan megoldást kínál az online áruházakat üzemeltetőknek, amivel megszabadulhatnak a logisztikai problémáktól és arra koncentrálhatnak, ami igazán fontos, a növekedésre.

Folyamatos technológiai fejlesztéseinknek köszönhetően olyan megoldást nyújtunk, ami forradalmasítja a kiszervezett logisztikát és lehetőséget nyújt a skálázódásra bel- és külföldi piacokon egyaránt.

Hogy mindezt megvalósíthassuk, a legjobb szakemberekre van szükségünk, akik elhivatottak az online kereskedelem iránt és képesek beilleszkedni egy magas elvárásokkal teli, dinamikus csapatba, ahol a legfontosabb szempont a szakmaiság és a kereskedők hosszú távú sikere.

icon

Az biztos, hogy ez nem a “körömreszelgetős” munkahely, az unatkozás számomra már ismeretlen fogalom. Viszont cserébe érzem, hogy figyelnek rám, meghallgatnak és megbecsülnek. Ez számomra elvárás egy cégnél.

Tóth Kriszti

AJÁNLATOK

Állás lehetőségek

Megtaláltad a neked való lehetőséget? Jelentkezz még ma!

LOGISZTIKAI KÖZPONT

Raktáros

FEJLESZTÉSI CSAPAT

Web programozó (Intermediate)