A holnap logisztikai platformja
a webáruházaknak, akik komolyan gondolják

Értesülj elsőként az újdonságokról, iratkozz fel hírlvelünkre!

Megrendelés szinkronizáció beavatkozás nélkül

A Webshippy, kifejezetten a webáruház tulajdonosok igényeire fejlesztett rendeléskezelő rendszere képes kapcsolódni az ismert webáruház platformokhoz és az egyedi fejlesztésű boltokhoz egyaránt. A rendelések szinkronizálása valós időben történik, így a készleten lévő termékeket logisztikai munkatársaink azonnal fel tudják dolgozni, hogy a lehető leggyorsabban történjen a vásárlóid kiszolgálása.

Barátságos, könnyen kezelhető felület

Tudjuk, hogy a logisztikai folyamataid pontos ismerete elengedhetetlen fontosságú számodra. Épp ezért a rendszerünket úgy fejlesztettük ki, hogy bármikor részletes információkhoz férhess hozzá a csomagjaid állapotáról, a szállítási költségekről, vagy az utánvétek beérkezésének pontos időpontjáról.

IRÁNYÍTÓPULT

Vizualizáld a forgalmi adataidat, a kiküldött és visszaküldött csomagok arányát látványos grafikonok segítségével.

CSOMAGLISTA

Részletes rendeléslista, csomagállapotokkal és csomagszintű szállítási árakkal.

RAKTÁRKÉSZLET NYOMONKÖVETÉS

Termékeid mennyiségét folyamatosan nyomon követheted, valamint egyedi figyelmeztető szinteket állíthatsz be, hogy tudd, mikor kell feltölteni a raktárkészletet.

Webshippy logisztikai platform
Webshippy logisztikai platform
PÉNZÜGYI KIMUTATÁSOK

Pénzügyeidet folyamatosan, teljes átláthatóság mellett nyomonkövetheted, így a logisztikai költségek pontosan kalkulálhatók és beépíthetők az üzleti modelledbe.

UTÁNVÉT KIMUTATÁSOK

A befolyt és a függőben lévő utánvétek állapotáról folyamatos képet látsz így pontosan kalkulálhatsz a bevételeid beérkezésének dátumával.

ÉRTÉKESÍTÉSI CSATORNÁK

Felhasználói fiókod alá több értékesítési csatornát is rendelhetsz, így akár több webáruház, vagy platform együttes rendelésállományát is egy felületen tudod kezelni. Ennek köszönhetően a magyar és a szomszédos országok rendelései is egy logisztikai központból teljesíthetők.

Számlázás egy kattintásra

A logisztikai folyamat része a számlák kiállítása. Csatlakoztasd kedvenc online számlázódat néhány kattintással és a csomagzárás pillanatában a vásárlóidnak küldendő számla a Te nevedben kerül generálásra és nyomtatásra.

  • Hivatalos e-számlák generálása
  • PDF formátumú elektronikusan küldött számlák
  • Nyomtatott, csomagba helyezett számlák
  • Visszaküldött csomagok automatikus sztornózása
JOBBAN MEGISMERNÉD A RENDSZERT?

Regisztrálj ingyenesen és próbáld ki kötelezettségek nélkül. Teszteld a működést és ha elakadsz, munkatársaink bármikor segítenek.