Senior Backend Developer

TechStack: PHP, MySQL, JavaScript, jQuery, Git

Senior Backend Developer

A Webshippy, Magyarország leginnovatívabb, kiszervezett logisztikai tevékenységet végző, fulfillment vállalata, hazai és nemzetközi webáruházak logisztikai feladatait látja el. Nálunk összpontosul közel száz partnerünk áruraktározása, online rendeléseik előkészítése, csomagolása, szállítmányozása, utánvét- és visszáru kezelése.

Cégünk innovációja a saját fejlesztésű rendelés-kezelő és csomagolás-optimalizáló szoftverünkben rejlik, mely képes összekapcsolódni az ismertebb webáruház motorokkal, online számlázókkal és logisztikai alvállalkozóink rendszereivel. Emellett egyedülálló hozzáférést biztosít az általunk kezelt webshopok teljes logisztikai folyamatainak részleteihez, utánvét- és csomagállapotokhoz, valamint vámeljárásokhoz.

MUNKAKÖR: senior backend developer
CSAPAT: fejlesztés
JELENTKEZÉS: önéletrajz, online feladat
TAPASZTALAT: legalább 3+ év fejlesztési területen, de ha sikerült a beugró feladat, akkor ez lehet akár 1 év is 🙂
MUNKAIDŐ: teljes munkaidő
MUNKAVÉGZÉS: irodában (Pécs)
VÉGZETTSÉG: középiskola
NYELVTUDÁS: angol

Téged keresünk, ha ...

“Folyamatosan fejlődő cégünk számára, fejlesztői csapatunkba munkájára igényes, megbízható, agilis, precíz senior backend fejlesztő munkatársat keresünk. Az új csapattag feladata a szoftveres rendszerünk továbbfejlesztése, új funkciók és integrációk tervezése és megvalósítása.”

Webshippy system php

Közismert fejlesztői környezet

Fejlesztéseink PHP, MySQL rendszereken alapulnak. Nem titkoljuk, startup vagyunk – ami azt jelenti, hogy gyorsan fejlődünk és ennek vannak hátrányai. Olyan csapat vagyunk, akik nem vártak befektetői tőkére, hogy aztán egy jól átgondolt, de felhasználási területeit tekintve kérdéses rendszert fejlesszenek le, hanem a saját bőrünkön teszteltünk ki minden funkciót és így haladunk előre most is: lépésről – lépésre.
Ugorjunk a lényeghez

Változatos szakmai kihívások

Olyan rendszereket alkotunk, amik jelenlegi formájukban nem léteznek a piacon. Minden, amit fejlesztünk olyan megoldásokat challange -el, amik manuális formában már léteznek, ám az általuk nyújtott munkavégzés lassú, sok hibalehetőséget rejt magában és kevéssé automatizált. Fejlesztési csapatunk tagjaként lehetőséged lesz változatos eszközökre szoftveres -és amennyiben érdekel- hardveres újításokat készíteni és így építeni fel velünk közösen, a jövő kisvállalati logisztikai rendszereit, lean irányelvek szerint.
Ugorjunk a lényeghez

Webshippy warehouse equipments

Kreatív, vidám csapat

Békaszörföztél már? Ha még nem, akkor ez az a sport, amit mindenképp ki kell próbálnod. Ha megfelelő mennyiségű kódsort árasztottál már ki magadból, akkor nálunk lazítás képpen választhatsz, hogy békaszörfözöl egyet a raktárterületen, vagy felküldesz egy drónt a polcsorok fölé.

Mi így érezzük itt magunkat

Webshippy Team Róka

Róka
“Fejlesztési szempontból rengeteg kihívást jelent egy ennyire összetett rendszer kialakítása és formálása az új igények szerint. Mégis azt érzem, hogy valami nagy dolognak lehetek a részese, még az elején.”

Webshippy Team András

András
“Vezetőként számomra az a fontos, hogy a csapatunkban mindenki biztonságban és motiváltan érezze magát. Magas elvárásokat és profizmust követelünk, de cserébe egy minőségi munkahelyet kínálunk.”

Webshippy Csapat Adrienn

Adri
“Szeretek itt dolgozni, mert ilyen megbecsüléssel és emberközpontú cégvezetéssel ritkán találkozik az ember. Nagyon jó megélni és részese lenni a cég fejlődésének, főleg hogy közvetlenül látom a munkám eredményét.”

Webshippy Team Kriszti

Kriszti
“Ez nem a “körömreszelgetős” munkahely, az unatkozás számomra már ismeretlen fogalom. Viszont cserébe érzem, hogy figyelnek rám, meghallgatnak és megbecsülnek. Ez számomra elvárás egy cégnél.”

0
ELÉGEDETT WEBÁRUHÁZ
0
MOTIVÁLT KOLLÉGA
0
KIKÜLDÖTT CSOMAG
0
HÓNAP MÖGÖTTÜNK
0
BÉKÁVAL MEGTETT KM
0
INTEGRÁLT RENDSZER
EHHEZ SZERETNÉNK, HA CSATLAKOZNÁL, MINT

Senior Backend Developer

A kellemes, vidám, szakmai légkör, korrekt, biztos (tiszta) jövedelem és a hosszú távú munkavégzés lehetősége nálunk garantált. Dolgozz velünk, fejlesszük együtt az online kereskedelmi logisztika új arcát.

Feladatok:

 • Szoros együttműködés a CTO -val
 • A delegált fejlesztési feladatok elvégzése
 • Integrációk elkészítése webáruház platformokkal, online számlázó rendszerekkel, logisztikai alvállalkozó partnerekkel API csatlakozáson keresztül

Elvárások:

 • Megbízhatóság, precizitás, rendszerben való gondolkodás
 • Önálló és csapatban való munkavégzésre is alkalmas személyiség
 • PHP OOP, mySQL, JavaScript OOP haladó szintű ismerete
 • Verzió kezelők (pl.: GIT) ismerete és mindennapos használata

Előnyt jelent, de nem feltétel:

 • MVC szerkezeti minta ismerete
 • UI / UX alapok ismerete
 • Online kereskedelem / logisztika területén szerzett tapasztalat
 • Fejlesztői IDE-k használata

Munkavégzés:

 • Azonnali munkába állással, főállású munkakörben, határozatlan időre.
 • A munkavégzés helye: Budapest, vagy Pécs tetszőlegesen választható
 • Remote working: ha Neked az nagyobb szabadságot jelent, dolgozhatsz otthonról, vagy akár a Bahamákról is. A csapatunk hozzászokott a távmunkához, a team egyik fele Pesten, a másik Pécs központjában kódol, a közös meetingeket telefonos konferenciatermekben tartjuk.