Karrier - Webshippy Fulfillments

Jelentkezz hozzánk!

Légy a Webshippy csapat tagja

KÜLDETÉSÜNK

Megváltoztatjuk az e-commerce logisztikáról alkotott képet

Az elmúlt években az online kereskedelmi vállalkozások elterjedése egy folyamatos, exponenciális növekedésen ment keresztül. Webáruházat indítani egyre egyszerűbb, azonban a digitális megoldások mellett maradt egy széles terület, ami folyamatos offline jelenlétet igényel. Az értékesített termékek eljuttatása a vásárlókhoz egy folyamatos odafigyelést és szakértelmet igénylő terület, ami a webáruház tulajdonosok legtöbb idejét, energiáját és fix költségét felemészti.

RÓLUNK

Élet a Webshippy csapatban

A Webshippy Fulfillments olyan megoldást kínál az online áruházakat üzemeltetőknek, amivel megszabadulhatnak a logisztikai problémáktól, és arra koncentrálhatnak, ami igazán fontos, a növekedésre.

Folyamatos technológiai fejlesztéseinknek köszönhetően olyan megoldást nyújtunk, ami forradalmasítja a kiszervezett logisztikát és lehetőséget nyújt a skálázódásra bel- és külföldi piacokon egyaránt.

Hogy mindezt megvalósíthassuk, a legjobb szakemberekre van szükségünk, akik elhivatottak az online kereskedelem iránt, és képesek beilleszkedni egy magas elvárásokkal teli, dinamikus csapatba, ahol a legfontosabb szempont a szakmaiság és a kereskedők hosszú távú sikere.

"Vezetőként számomra az a fontos, hogy a csapatunkban mindenki biztonságban és motiváltan érezze magát. Magas elvárásokat és profizmust követelünk, de cserébe egy minőségi munkahelyet kínálunk."

Perényi András, CEO

ÁLLÁSAJÁNLATOK

Megtaláltad a neked való lehetőséget? Jelentkezz még ma!

Logisztika

Fejlesztés