Dropshippy - Webshippy Fulfillments

Növeld online árbevételed mások termékeinek eladásával

Dropshipping szolgáltatás webshopoknak és nagykereskedőknek

Több ezer termék, ismert világmárkák, másnapi kiszállítás akár egész Európába

A Dropshippy-vel elhoztuk neked a dropshipping legkényelmesebb módját:
online boltod kínálatát pár kattintással sokszorosára bővítheted, és a vásárolt termékeket már másnap kézhez kapják vevőid, ugyanis saját budapesti raktárról, valós készletből szállítjuk őket – közvetlenül nekik. A termékeket nagykereskedelmi áron szerezheted be, csomagolásukról és kiszállításukról pedig a Webshippy kedvező áron gondoskodik. Neked csak annyi a dolgod, hogy izgalmas új termékeket találj a Dropshippy katalógusban, és egy pillanat alatt leszinkronizáld őket a saját webáruházadba, akár nulláról indítod azt, akár régóta üzemel már.

Hogyan működik a Dropshippy?

1. lépés

Telepítsd a Dropshippy applikációt meglévő webáruházadba

2. lépés

Böngészd a katalógust és válaszd ki a termékeket, amiket árulni szeretnél

3. lépés

Szinkronizáld őket webáruházadba egyetlen kattintással

4. lépés

Fizesd ki az eladott termékek nagykerárát a rendszeren belül könnyedén.

5. lépés

A rendeléseket akár még aznap csomagoljuk és kiszállítájuk vásárlóid részére.

Miért jó a Dropshippy?

Saját, azonnali készlet

A Dropshippy jóval több mint egy dropshipping katalógus: 2000 m2-es budapesti raktárunkba folyamatosan érkeznek nagykereskedő ügyfeleink termékei, melyekről mindig másodpercre pontos készletadatok állnak rendelkezésre a webshopmotoroddal együttműködő applikációnkban, és egyszeri import után a webshopodban is.

Kezdőknek és profiknak egyaránt

Az eddigi drophipping megoldásokkal lassú volt a szállítás, kontrollálatlan a csomagolás, nem volt utánvétkezelés és kevés volt itthon a megfelelő beszállító… A Dropshippy-vel mindez már hazai terepen is lehetséges, másnapi szállítással, utánvétkezeléssel együtt. Akár kezdőként szolgálsz ki új vevőket, akár profi e-kereskedőként bővíted meglévő webáruházad kínálatát, dropshipping termékek értékesítésével javíthatod a konverziódat és kosárértéket növelhetsz.

Folyamatosan bővülő dropshipping piactér

Válogass a többszáz nagykereskedő sokezres, folyamatosan bővülő termékkínálatából, válaszd ki a saját és célcsoportod ízlésének megfelelő árucikkeket és szinkronizáld őket új webáruházadba, vagy a már meglévőbe, saját termékeid mellé néhány kattintással.

Automatizált termék- és készletszinkronizálás webáruházaddal

Vége a termékek egyenkénti feltöltésének, képméretezésnek, szövegfogalmazásnak! Meglévő webshop-motorod a Dropshippy katalógusából bármely terméket azonnal képes integrálni, fotókkal és termékleírással együtt, melyet -ha szeretnéd- természetesen bármikor átírhatsz a saját célközönséged ízlésére szabva.

Termékbeszerzés, fizetés és számlázás egy helyen

A dropshipping megrendeléseket összesítve láthatod, és a teljesítésükhez szükséges termékeket könnyedén beszerezheted közvetlenül a rendszeren belül. A nagykereskedelmi számlákat bármikor letöltheted, és ellenértéküket bankkártyával, vagy a befolyó utánvétekből kompenzálva teljesítheted.

Másnapi kiszállítás az egész országban

A budapesti raktár és a Webshippy kiforrott logisztikai rendszere lehetővé teszi, hogy vásárlóid a megrendelt termékeket már másnap kézhez kapják. A Webshippy mindezt egy kellemesen alacsony csomagkezelési díjért vállalja, amely tartalmazza a csomagolás, kiszállítás és az adott esetben az utánvétkezelés díját.

"Hihetetlen volt látni, hogy még csak néhány hete tettük hozzáférhetővé a termékeinket a Dropshippy termékkatalógusban, máris több webáruház is sikeresen értékesített közülük a saját áruházában."
Scharbert Edina
Butlers

Indíts dropshipping webáruházat még ma!

Lépésről lépésre végigvezetünk a teendőkön, és már böngészhetsz is a katalógusban!

Legyél te is Dropshipping beszállító

Te magad is gyártasz vagy forgalmazol termékeket? Szeretnéd, ha ezeket más is értékesíthetné?