Dropshippy - Webshippy Fulfillments

Növeld online árbevételed mások termékeinek eladásával

Dropshipping szolgáltatás webshopoknak és nagykereskedőknek

Beszállító leszek

Több ezer termék, ismert világmárkák, másnapi kiszállítás akár egész Európába

A Dropshippy-vel elhoztuk neked a dropshipping legkényelmesebb módját:
online boltod kínálatát pár kattintással sokszorosára bővítheted, és a vásárolt termékeket már másnap kézhez kapják vevőid, ugyanis saját budapesti raktárról, valós készletből szállítjuk őket – közvetlenül nekik. A termékeket nagykereskedelmi áron szerezheted be, csomagolásukról és kiszállításukról pedig a Webshippy kedvező áron gondoskodik. Neked csak annyi a dolgod, hogy izgalmas új termékeket találj a Dropshippy katalógusban, és egy pillanat alatt leszinkronizáld őket a saját webáruházadba, akár nulláról indítod azt, akár régóta üzemel már.

Kíváncsi vagy a termékekre? Regisztrálj kötelezettségek nélkül.

Hogyan működik a Dropshippy?

1. lépés

Telepítsd a Dropshippy applikációt meglévő webáruházadba

2. lépés

Böngészd a katalógust és válaszd ki a termékeket, amiket árulni szeretnél

3. lépés

Szinkronizáld őket webáruházadba egyetlen kattintással

4. lépés

Fizesd ki az eladott termékek nagykerárát a rendszeren belül könnyedén.

5. lépés

A rendeléseket akár még aznap csomagoljuk és kiszállítjuk vásárlóid részére.

Miért jó a Dropshippy?

Saját, azonnali készlet

A Dropshippy jóval több mint egy dropshipping katalógus: 7500 m2-es budapesti raktárunkba folyamatosan érkeznek nagykereskedő ügyfeleink termékei, melyekről mindig másodpercre pontos készletadatok állnak rendelkezésre a webshopmotoroddal együttműködő applikációnkban, és egyszeri import után a webshopodban is.

Kezdőknek és profiknak egyaránt

Az eddigi dropshipping megoldásokkal lassú volt a szállítás, kontrollálatlan a csomagolás, nem volt utánvétkezelés és kevés volt itthon a megfelelő beszállító… A Dropshippy-vel mindez már hazai terepen is lehetséges, másnapi szállítással, utánvétkezeléssel együtt. Akár kezdőként szolgálsz ki új vevőket, akár profi e-kereskedőként bővíted meglévő webáruházad kínálatát, dropshipping termékek értékesítésével javíthatod a konverziódat és kosárértéket növelhetsz.

Folyamatosan bővülő dropshipping piactér

Válogass a többszáz nagykereskedő sokezres, folyamatosan bővülő termékkínálatából, válaszd ki a saját és célcsoportod ízlésének megfelelő árucikkeket és szinkronizáld őket új webáruházadba, vagy a már meglévőbe, saját termékeid mellé néhány kattintással.

Automatizált termék- és készletszinkronizálás webáruházaddal

Vége a termékek egyenkénti feltöltésének, képméretezésnek, szövegfogalmazásnak! Meglévő webshop-motorod a Dropshippy katalógusából bármely terméket azonnal képes integrálni, fotókkal és termékleírással együtt, melyet -ha szeretnéd- természetesen bármikor átírhatsz a saját célközönséged ízlésére szabva.

Termékbeszerzés, fizetés és számlázás egy helyen

A dropshipping megrendeléseket összesítve láthatod, és a teljesítésükhez szükséges termékeket könnyedén beszerezheted közvetlenül a rendszeren belül. A nagykereskedelmi számlákat bármikor letöltheted, és ellenértéküket bankkártyával, vagy a befolyó utánvétekből kompenzálva teljesítheted.

Másnapi kiszállítás az egész országban

A budapesti raktár és a Webshippy kiforrott logisztikai rendszere lehetővé teszi, hogy vásárlóid a megrendelt termékeket már másnap kézhez kapják. A Webshippy mindezt egy kellemesen alacsony csomagkezelési díjért vállalja, amely tartalmazza a csomagolás, kiszállítás és az adott esetben az utánvétkezelés díját.

"Hihetetlen volt látni, hogy még csak néhány hete tettük hozzáférhetővé a termékeinket a Dropshippy termékkatalógusban, máris több webáruház is sikeresen értékesített közülük a saját áruházában."
Scharbert Edina
Butlers

Indíts dropshipping webáruházat még ma!

Lépésről lépésre végigvezetünk a teendőkön, és már böngészhetsz is a katalógusban!

Legyél te is Dropshipping beszállító

Te magad is gyártasz vagy forgalmazol termékeket? Szeretnéd, ha ezeket más is értékesíthetné?

A Dropshippy szolgáltatás a dropshipping értékesítő webáruházak számára ingyenes. Fizetni csak a kiküldött csomagok után kell csomagkezelési és szállítási díjat, melyek részleteit megtalálod az árkalkulátor oldalon.
A Dropshippy szolgáltatás bármilyen típusú webáruházzal igénybe vehető, de az automatizált termék és készlet-szinkronizálás a Shoprenter, Unas, Woocommerce és Shopify rendszerekkel működik.
A Dropshippy termékkatalógusában a logisztikai központunkban található, valamint a külső raktárból 1-2 munkanap alatt beszerezhető webáruházak és nagykereskedő partnerek termékei találhatók meg. A termékek elérhetősége a termékkártyákon látható.
A termékkatalógusban a beszállítóktól kapott képeket és termékleírásokat találod meg, amiket néhány kattintással feltölthetsz a webáruházadba. Néhány beszállító bőséges anyaggal látja el az értékesítőket, másoknál lehet, hogy kiegészítésre szorulnak ezek az adatok. Ne feledd, feltöltés után a webáruházadban már bármit átírhatsz, vagy kiegészíthetsz.
Ha van egy konkrét beszállító, vagy akár termékkör, amit értékesíteni szeretnél, de nem találod a katalógusban, bátran írd meg a visszajelző kérdőíven és megteszünk mindent, hogy mielőbb beszerezzük és publikáljuk a katalógusba.
A katalógusban található termékek nagykereskedelmi beszerzési árát, valamint az ajánlott fogyasztói árát a beszállítók határozzák meg, így elég nagy eltérések lehetnek. 5-10% -tól egészen akár 80-90% árrésig találhatsz termékeket.
Noha a beszállítók meghatározzák az ajánlott fogyasztói árat, a webáruházadban a Te döntésed, hogy mennyiért kínálod a termékeket. Nem ritka, hogy egy termékhez valamilyen hozzáadott értéket, vagy jól kitalált marketing üzenetet csatolva azt sokkal magasabb áron is értékesíteni lehet, mint ahogyan a beszállító annak fogyasztói árát meghatározta.
Miután eladtad a termékeket, a megrendeléseid látszanak a rendszerben és jelölve van, hogy mely rendelés teljesítéséhez szükséges termékbeszerzés. A teljesítendő rendelésekhez szükséges termékek beszerzési árát bankkártyás fizetéssel teljesítheted. Sikeres fizetést követően azonnal elindul a rendelések összekészítése és átadása a futárcégek részére.
Ahhoz, hogy élesben megkezd a Dropshippy rendszer használatát, regisztrálnod kell a rendszerbe, el kell fogadnod az általános szerződési feltételeket és fel kell töltened a működésedet igazoló dokumentumokat. Csatlakoztatnod kell egy webáruházat, illetve amennyiben szeretnéd, hogy a kiküldött csomagokhoz automatikusan számlát is generáljunk, csatlakoztatnod kell egy online számlázót. Ezt követően csak fel kell töltened a neked tetsző termékeket a webáruházadba és máris terelheted a látogatókat az oldaladra.
Regisztrálhatsz a rendszerbe magánszemélyként is, de a rendszer aktív használatához és az értékesítés megkezdéséhez egyéni vállalkozónak kell lenned, vagy valamilyen cégformában kell üzemelned.
A délig beérkezett megrendeléseket – a hozzájuk tartozó termékek beszerzési árának teljesítését követően – azonnal feldolgozzuk és még aznap átadjuk a futárszolgálatoknak, így a vásárlóid akár már másnap a kezükben tarthatják a termékeket. (A külső raktárból érkező termékek esetén 1-3 munkanapon belül érkeznek be a termékek és ezt követően kezdődik meg a teljesítés).
A Dropshippy termékeket tartalmazó megrendelések a Webshippy kedvezményes szállítási díjakkal juttatja el a vásárlókhoz. A részleteket az árkalkulátor oldalon ismerheted meg.
A Dropshippyvel az egész világról tudsz megrendeléseket fogadni, hisz alvállalkozó partnereink segítségével minden országba el tudjuk juttatni a csomagjaidat.
Természetesen igen, alvállalkozó partnereink segítségével az utánvéteket az olyan országban kezeljük, ahol elterjedt ez a fizetési forma.
A beszedett utánvétek és a szolgáltatási díjaink elszámolása hetente történik. A befolyt utánvéteket, valamint a teljesítetlen számláidat folyamatosan élőben nyomonkövetheted a rendszerben.
Abban az esetben, ha valaki nem veszi át, vagy a 14 napos elállási időn belül visszaküldi a megvásárolt terméket, úgy az visszakerül a logisztikai központunkba és a Te tulajdonodban marad egészen addig, amíg egy következő vásárlónak kiküldhető nem lesz.
A Dropshippy szolgáltatás minőségéről a Webshippy, a régió legmodernebb e-kereskedelmi kiszervezett logisztikai szolgáltatója gondoskodik. Logisztikai központjainkban a legmodernebb automatizált folyamatszabályozással és minőségellenőrzéssel biztosítjuk, hogy a csomagok gond nélkül és hibamentesen jussanak el a vásárlókhoz.