A holnap logisztikai platformja
a webáruházaknak, akik komolyan gondolják

Megrendelés szinkronizáció beavatkozás nélkül

A Webshippy, kifejezetten a webáruház tulajdonosok igényeire fejlesztett rendeléskezelő rendszere képes kapcsolódni az ismert webáruház platformokhoz és az egyedi fejlesztésű boltokhoz egyaránt. A rendelések szinkronizálása valós időben történik, így a készleten lévő termékeket logisztikai munkatársaink azonnal fel tudják dolgozni, hogy a lehető leggyorsabban történjen a vásárlóid kiszolgálása.

Webshippy eMag integráció
Webshippy Simplia integráció
Webshippy Tharanis integráció
Webshippy Unas integráció
Webshippy API Integráció

Barátságos, könnyen kezelhető felület

Tudjuk, hogy a logisztikai folyamataid pontos ismerete elengedhetetlen fontosságú számodra. Épp ezért a rendszerünket úgy fejlesztettük ki, hogy bármikor részletes információkhoz férhess hozzá a csomagjaid állapotáról, a szállítási költségekről, vagy az utánvétek beérkezésének pontos időpontjáról.

Webshippy logisztikai platform
IRÁNYÍTÓPULT

Vizualizáld a forgalmi adataidat, a kiküldött és visszaküldött csomagok arányát látványos grafikonok segítségével.

CSOMAGLISTA

Részletes rendeléslista, csomagállapotokkal és csomagszintű szállítási árakkal.

RAKTÁRKÉSZLET NYOMONKÖVETÉS

Termékeid mennyiségét folyamatosan nyomon követheted, valamint egyedi figyelmeztető szinteket állíthatsz be, hogy tudd, mikor kell feltölteni a raktárkészletet.

PÉNZÜGYI KIMUTATÁSOK

Pénzügyeidet folyamatosan, teljes átláthatóság mellett nyomonkövetheted, így a logisztikai költségek pontosan kalkulálhatók és beépíthetők az üzleti modelledbe.

UTÁNVÉT KIMUTATÁSOK

A befolyt és a függőben lévő utánvétek állapotáról folyamatos képet látsz így pontosan kalkulálhatsz a bevételeid beérkezésének dátumával.

ÉRTÉKESÍTÉSI CSATORNÁK

Felhasználói fiókod alá több értékesítési csatornát is rendelhetsz, így akár több webáruház, vagy platform együttes rendelésállományát is egy felületen tudod kezelni. Ennek köszönhetően a magyar és a szomszédos országok rendelései is egy logisztikai központból teljesíthetők.

Webshippy logisztikai platform
Webshippy csomagoló állomás

Automatán vezérelt csomagoló állomások

A csomagoló állomásainkon történő munka vezérlését az automatizált termékelosztó és csomagolás-priorizáló teszi hatékonnyá, melyet a platform irányít, míg a hibamentes rendelés összeállítást az érintő képernyőkbe épített lézeres vonalkódolvasók biztosítják.

Vonalkód alapú polchely azonosítás

Logisztikai központjainkban minden termék pontosan azonosított, vonalkóddal ellátott lokáción helyezkedik el. A saját fejlesztésű, kézi adminisztrációs eszközökön futó szoftver segítségével az egyes elemek helyzetének rögzítése, a leltárok elkészítése, valamint a digitális árumozgatás biztosítja, hogy mindig élő és pontos képet látunk a teljes raktárkészletről.

Számlázás egy kattintásra

A logisztikai folyamat része a számlák kiállítása. Csatlakoztasd kedvenc online számlázódat néhány kattintással és a csomagzárás pillanatában a vásárlóidnak küldendő számla a Te nevedben kerül generálásra és nyomtatásra.

  • Hivatalos e-számlák generálása
  • PDF formátumú elektronikusan küldött számlák
  • Nyomtatott, csomagba helyezett számlák
  • Visszaküldött csomagok automatikus sztornózása

A fetűntetett számla illusztráció, mely a Billingo számlázó szoftverben generált számlasablonokat szemlélteti.

ISMERD MEG A SZOLGÁLTATÁSAINKAT

Kíváncsi vagy hogy működik a kiszervezett logisztika nálunk?
Tudd meg, hogy a szolgáltatásaink hogyan segíthetik a vállalkozásodat a növekedésben.

JOBBAN MEGISMERNÉD A RENDSZERT?

Regisztrálj ingyenesen és próbáld ki kötelezettségek nélkül. Teszteld a működést és ha elakadsz, munkatársaink bármikor segítenek.