Ajánld másoknak a Webshippy rendszerét
és részesülj a generált forgalomból

DOLGOZZUNK EGYÜTT

Webshippy Partner Program

Webáruházakat készítesz másoknak? Esetleg online kereskedelmi, vagy marketing tanácsadó vagy? Úgy érzed, hogy hallgatnak rád az általad segített webáruházak tulajdonosai? Könnyítsd meg az életüket és ajánld nekik a Webshippy Fulfillment által nyújtott, kiszervezett logisztikai megoldásokat. Így nem csak ők járnak jól, de Te is részesülhetsz az általuk generált forgalomból!

A Webshippy Partner Program keretében a szerződött hirdető partnereink az általuk közvetített és később a Webshippy ügyfeleivé vált cégek, a Webshippy Fulfillment által kiküldött csomagjai után kalkulált csomagkezelési díjból jutalékra jogosultak. A jutalék mértéke a csomagkezelési díjon kívüli díjtételekre (szállítási díj, vámköltség stb.) nem vonatkozik. A jutalék mértéke 10%.

Egyszerű kezelő felület

Admin rendszerünkben nyomon követheted az általad közvetített partnereket és forgalmukat, valamint az általuk generált árbevételt.

Folyamatos jutalék (10%)

Keress a folyamatos forgalomból, kövesd nyomon, ahogy az általad közvetített webáruházak egyre nagyobb rendelésszámot produkálnak.

Saját ajánlói link

A saját, egyedi ajánló linkedről érkező látogatók automatikusan alád kerülnek, így nem kell bajlódnod az értékesítéssel. Az lehet a mi dolgunk.

Hogy működik?

  1. Regisztrálj a Webshippy Partner Programba
  2. Alakítsd ki a saját ajánló linkedet (pl. www.webshippy.com/ref=ajanlonev)
  3. Állítsd be a saját ajánló linkedet a blogodon, hírleveledben, bárhol
  4. Az ajánlólinkedről jövő látogatókat nyomon követjük és ha bármikor a jövőben regisztrálnak a Webshippy rendszerébe, arról emailben értesítünk
  5. Kövesd nyomon a forgalmak alakulását az Admin rendszerben
  6. Havonta készítünk elszámolást, mely alapján számlát állíthatsz ki és mi 8 munkanapon belül átutalással teljesítjük
Webshippy Affiliate Admin