Forradalmasítsd raktárad online rendeléskiszolgálását

Logisztikai szoftver - és hardvermegoldások webáruházaknak

Egy rendszer, ami automatizálja, leegyszerűsíti és precízebbé teszi webshopod rendeléskezelését

A Webshippy Elements segítségével meglévő raktáradban is megteremtheted az automatizált rendeléskiszolgálás innovatív feltételeit. Üzemeltesd online vállalkozásodat olyan hatékonyan, ahogyan egy professzionális fulfillment center működik. Minimalizálhatod a teljesítési hibákat, megsokszorozhatod a rendelésfeldolgozás sebességét és ezáltal gazdaságosabbá teheted a vállalkozásodat. A Webshippy Elements pillanatok alatt kapcsolódik a webáruházaidhoz, kedvenc online számlázóprogramodhoz és az általad használt futárcég rendszeréhez.

"A kutyatáp egy speciális eset, amire sajnos a logisztika kiszervezése nem tudott megfelelő megoldást nyújtani. A termékek és ezáltal a megrendelések hatalmas méretűek, sok az olyan speciális kérés, ami miatt házon belül szerettük volna tartani a dolgokat. A Webshippy Elements által megvalósíthattuk azt a professzionális rendszert, amit a Webshippy alkalmaz a teljesítési központjaiban."
Barna István
Platinum Magyarország

Kapcsolj össze mindent mindennel

Bármennyi integráció, egyetlen központi felületen. Használj bármilyen webáruház motort, online számlázót, vagy futárcéget, a Webshippy Elements pluginjain, vagy API kapcsolatán keresztül képes kapcsolódni a különféle rendszerekhez és automatán szinkronizálja az adatokat köztük.

Megrendelés és pénzügyi adatok

Csomagstátuszok, és nyomkövető kódok

Fizetési állapotok és utánvétek

Találj meg a raktáradban bármit, azonnal

Többé nem kell emlékezned, hol vannak a termékeid. A rendszer lelke a vonalkód-alapú termék- és lokációazonosítás, mely által a szoftver pontosan tudja, hogy a raktárban melyik termék hol található. Algoritmusai megtervezik az optimális szedési (picking) útvonalat és garantálják, hogy minden rendeléshez a megfelelő termékek kerülnek begyűjtésre.

Csomagolj hibamentesen, és spórold meg az extra munkafázisokat

A szoftveresen vezérelt csomagolási folyamatok révén lecsökkentheted a téves csomagolások számát, és egybeolvaszthatsz több, manuálisan végzett munkafolyamatot. Generálj egy kattintással futárcímkéket és vevői számlákat a csomagzárás pillanatában.

Skálázhatóság ihlette rugalmasság

A Webshippy Elements rugalmasan biztosítja vállalkozásod számára a skálázható növekedést. Bármikor lehetőséged nyílik a komponensek bővítésére vagy csökkentésére.

Pár kattintással létrehozhatsz új raktárlokációkat és csomagolóállomásokat, ezzel újraszervezés vagy átalakítás nélkül támogathatod a működés terhelhetőségét.

Mire használhatod?

Rendelés előkészítés

  • Integrált rendeléskezelés akár több webáruházból
  • Folyamatos státuszkövetés
  • Automatizált futárcímke- és számlagenerálás
  • Több futárcég párhuzamos kezelése
  • Fizikai és virtuális termékek megkülönböztetése
  • Rendelésekhez kapcsolt teendők kezelése
  • Csomagolási szabályok létrehozása

Különleges kényelmi funkciók

A Webshippy Elements intuitív funkciói még könnyebbé teszik a speciális igényű csomagok összeállítását.

Csomagolási szabályok

Ajándékot adnál egyes megrendelések mellé? Hozz létre csomagolási szabályokat, és az általad meghatározott feltételekhez csomagolási következményeket kapcsolhatsz.

Termékcsomagok kezelése

A több, különálló termékből álló termékcsomagokat a rendszer elemekként is érzékeli, így termékenként ellenőrizhető a csomagolási folyamat.

Halasztás

Későbbre kéri vásárlód a csomagot? A halasztás funkcióval egy tetszőleges dátumra halaszthatod a csomag összeállítását, kiküldését.

Automata vagy manuális rendelésfeldolgozás

Értékesítési csatornánként beállítható, hogy az egyes rendelések feldolgozása automatikusan vagy manuálisan történjen.

Előfizetési díjak

Enterprise

A Webshippy létrehozta a leginnovatívabb kiszervezett logisztikai rendszert webáruházak számára.

Nézd meg kötelezettségek nélkül

Érdekel a Webshippy Elements működése a gyakorlatban? Látogass el budapesti raktárközpontunkba, ahol egy vezetett túra során részleteiben is megismerheted az innovatív lehetőségeket.