Skálázható növekedés
és nemzetközi terjeszkedés

Felejtsd el a logisztikával járó gondokat és fókuszálj inkább az értékesítés növelésére

A kiszervezett logisztika által megszabadulhatsz a termékek tárolásával, készletezésével és a rendelések összeállításával, postázásával járó fix költségektől és vesződségektől, amik egy átlagos webáruház erőforrásainak a 70% -át felemésztik.
Ismerd meg a kiszervezett logisztika működését!

1. SZINKRONIZÁCIÓ

Rendeléseid automatikusan szinkronizálásra kerülnek és láthatóvá válnak a saját fejlesztésű rendeléskezelő és csomagolás optimalizáló szoftverünkben.

2. RAKTÁROZÁS

Raktárkészletedet közvetlenül a biztosított logisztikai központjaink valamelyikébe szállíttathatod, ahol addig tároljuk őket, amíg kiszállításra nem kerülnek.

3. CSOMAGOLÁS

A beérkezett megrendelések tételeit azonnal összeszedjük, szakszerűen csomagoljuk és kedvenc online számlázó programoddal a nevedben kiszámlázzuk, a számlát nyomtatva, vagy elektronikusan küldjük.

4. KISZÁLLÍTÁS

Az összeállított csomagokhoz a legoptimálisabb logisztikai alvállalkozó cimkéit generáljuk és a csomagokat aznap kézbesítjük a futárcég számára, így azok akár másnapra célba érhetnek.

5. UTÁNVÉT KEZELÉS

A hazai, vagy külföldi utánvétes csomagjaid ellenértékét begyűjtjük és heti elszámolással az általad megadott Forint, vagy deviza számlára továbbítjuk a legköltség-hatékonyabb pénztovábbítási eszközök használatával.

6. VISSZÁRU KEZELÉS

Az át nem vett csomagokat automatikusan visszavételezzük, a kiállított számlákat a rendszerünk a háttérben sztornózza.

TRANSZPARENS ÁRAZÁS

Fizess azért, amit valóban igénybe veszel

Árazási modellünk kialakítása során az egyszerűségre törekedtünk, hogy a logisztika egy könnyen áttekinthető, kalkulálható tétel legyen számodra. Nálunk csak azért fizetsz, amit valóban igénybe veszel.

SZÁLLÍTÁSI DÍJ

A logisztikai alvállalkozóknál elért mennyiségi kedvezményeinket egy az egyben átadjuk Neked, hogy már kis csomagmennyiségnél is versenyképes árakon tudd kiküldeni a rendeléseidet.

CSOMAGKEZELÉSI DÍJ

Csomagkezelési díjunk tartalmazza a termékek tárolását, a rendelések összeállítását, az alap csomagolóanyag árát, a számla elkészítését és a legjobb futárcég cimkéinek legenerálását.

KÍVÁNCSI VAGY A RÉSZLETEKRE?

Pontos logisztikai árajánlatért és szolgáltatásaink szerződésben foglalt részleteiért kérjük lépj velünk kapcsolatba. Munkatársunk segít eligazodni.

Miért éri meg kiszervezni a logisztikát?

Szeretnél gyorsabban növekedni és vállalkozásod megtérülési pontját előbbre hozni? Szabadulj meg a fix költségektől!

A logisztika kiszervezésével nem kell raktárat bérelned, raktári alkalmazottak béreivel és járulékaival kalkulálnod, ezáltal a fix költségeid drasztikusan lecsökkennek, a logisztikát érintő költségek pedig átkerülnek a változó költségek közé. Ez összességében azt eredményezi, hogy a vállalkozásod fedezeti pontja előbbre hozható így a megtermelt bevételeidet a növekedésre, terjeszkedére, illetve raktárkészleted növelésére fordíthatod.

Webshippy grafikon

Alacsonyabb szállítási költségek

Kalkulálható logisztikai költségek

Kedvezőbb nemzetközi szállítás

Külföldi utánvét kezelés

Professzionális csomagolás

Minimalizált hibaszázalék

Minimalizált fix költségek

Nincs logisztikai HR igény

Gyorsabb megtérülés

LÉPJ KI NEMZETKÖZI PIACRA

Gondolkozz nagyban

Sikeres vagy a hazai piacon, de úgy érzed elérted a határaidat? Használd ki a saját logisztikai csatornáink nyújtotta lehetőségeket és terjeszd ki webáruházadat a szomszédos országok piacaira is. Csomagszállítás a CEE régió egyes országaiba utánvét kezeléssel, a hazai szállítási árakkal közzel azonos szinten.

HU
MAGYARORSZÁG (11Millió)

Egy munkanapon belül, már 611 Ft -tól

SK
SZLOVÁKIA (5,4 Millió)

Egy munkanapon belül, már 818 Ft -tól

RO
ROMÁNIA (19,8 Millió)

Két munkanapon belül, már 990 Ft -tól

Nemzetközi kiszállítás Európában
PARTNERKÉNT TEKINTÜNK EGYMÁSRA

Hozzáadott szolgáltatások

Azért vagyunk, hogy az online kereskedelemmel kapcsolatos logisztikai igényeket maximálisan kielégítsük.

Raklapos tárolás

Termék vonalkódozás

Termék átcsomagolás

Promóciós anyag behelyezés

Számlanyomtatás

Nagyker dropshipping

ISMERD MEG A PLATFORMUNKAT

Tudd meg miben segíti vállalkozásodat a saját fejlesztésű rendelés-kezelő
és csomagolás-optimalizáló szoftverünk.

KÉSZEN ÁLLSZ A SKÁLÁZHATÓ NÖVEKEDÉSRE?

Munkatársaink segítenek az első lépésekben és a meglévő rendszereid integrációjában. Kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba!