Hozd ki a maximumot webáruházadból a Webshippy szakértőivel!

A Webshippy elkötelezett abban, hogy kizárólag a legjobb szolgáltatást biztosítsa partnerei számára. Éppen ezért összegyűjtöttük számodra hazánk legkiválóbb e-commerce szakértőit, akik segítségedre lesznek majd álmaid valóra váltásában.

Webshop és fejlesztés

Az e-commerce alapja az innováció és a megbízható szoftveres támogatás, amely a legbonyolultabb helyzeteket is képes könnyen átlátható rendszerré varázsolni számodra. A legkiválóbb szakemberek állnak rendelkezésedre, hogy a legjobbat hozhasd ki webáruházadból.

Marketing & Design

Egy jól megfogalmazott üzenet és a célközönség sikeres elérése csodákat tehet az értékesítési mutatókkal. Marketing szakértőink széleskörű piaci ismeretekkel és kreatív megoldásokkal állnak rendelkezésedre.

Számlázás és ügyfélszolgálat

Az e-kereskedelemben a számlázás fontos, hogy teljesen automatizált legyen és maximálisan kiszolgálja mind a webshop, mind a vásárlók igényeit. Az ügyfélszolgálat szerepe pedig elvitathatatlan, ezen múlhat akár az is, hogy visszatér-e újra a vevő és vásárol-e újra. Partnereink mindkét területen professzionális megoldásokat kínálnak.

Jog és adózás

Az e-commerce világában számolnod kell a folyamatosan változó törvényi rendelkezésekkel, amelyek ismerete elengedhetetlen a hatékony működéshez. A legkiválóbb szakemberek könnyedén átsegítenek a nehéz helyzeteken és biztosítják vállalkozásod törvényes működését.

Ügyvitel és üzletfejlesztés

Vezetőként a változó trendek és a leghatékonyabb megoldások ismerete jelentik a kulcsot a sikerhez a versenytársakkal folytatott versenyben. Partnereink olyan szoftveres és szakértői támogatást nyújtanak, melyek előrevetítik üzleted sikerét.

Piacterek és integrátorok

A sikeres webáruházhoz elengedhetetlen a megbízható és univerzális háttérszolgáltatás, amely a folyamatosan változó piaci igényeket is képes a legmagasabb színvonalon kielégíteni. Egy jól megválasztott webshop-motor biztosítja azt a professzionalizmust és folyamatos fejlődést, amire szükséged lesz a növekedéshez.

Szállítás

A gyors és hibamentes kiszállítás alapfeltétel a pozitív vásárlási élmény biztosításához. Partnereink segítségével a legjobb tapasztalatokat biztosíthatod látogatóid számára, akik örömmel térnek majd vissza hozzád.