Webshippy Academy

Használd ki szakértőink tudását és lendítsd fel online üzletedet videóink, ebookjaink és e-mail kurzusaink segítségével!

bulb-icon

Hiteles tudásforrás, teljesen ingyen

A Webshippy célja nem csak a termékbeszerzés és a logisztika megkönnyítése a webshopok számára. Szeretnénk a lehető legtöbb tudást átadni ügyfeleink, leendő ügyfeleink számára ahhoz, hogy sikeresen növekedhessenek. Ehhez rendelkezésünkre áll saját, közel 20 éves tapasztalatunk az e-kereskedelem területén, illetve külső partnereink megkérdőjelezhetetlen szakértelme.

30 online értékesítési megoldás

A garantált vevőszerzés titkai, avagy: így add el a termékeidet online – átfogó és alapos tudás, mellyel garantáltan el tudsz adni bármilyen terméket!

Webshop indítás lépésről lépésre e-book

Gyakorlati útmutató saját webáruházad legegyszerűbb és leggyorsabb elindításához.

email-icon

E-mail kurzus

Az e-mail kurzus nagyon hatékony módja annak, hogy egy-egy témában gyorsan szerezz naprakész tudást. Általában néhány naposak, meghatározott időpontban érkeznek, így bele tudod kalkulálni őket a napodba.

A kurzus tematikája:

Az elkövetkező 5 napban csekkold az inbox-odat, mert minden reggel 7 óráig küldjük az aktuális e-mailt, hogy a kávéd mellett a leghasznosabb információkat is felhörpinthesd. Megosztunk Veled mindent, ami ahhoz kell, hogy sikeres webáruház tulajdonossá válj!

video-icon

VIDEÓK

Youtube csatornánkon rendszeresen jelentkezünk videós tartalmakkal, melyek körbejárják az e-kereskedelem legfontosabb témaköreit. Ajánljuk webshop tulajdonosoknak, leendő webshop tulajdonosoknak, és mindenkinek, akit érdekel az online értékesítés világa.

Fulfillment matek

Kérdések és válaszok a Webshippyről

Dropshipping: igen vagy nem?

Webshippy Blog

Hétről hétre új és izgalmas olvasnivalók, a fulfillmenttől a dropshippingen át a sikertörténetekig. Induló és haladó webáruházak számára is készülünk releváns témákkal, valamint rengeteg tippet és trükköt hozunk a gyorsabb fejlődésért. Ha nem szeretnél lemaradni, iratkozz fel hírlevelünkre is!

Financial Service Assistant

Financial Service Assistant Vissza a karrier oldalra Fót, East Gate Business Park Részmunkaidő (4 óra) Versenyképes fizetés Pénzügy Asszisztens Könyvelés Proaktivitás Facebook Instagram Linkedin Jelentkezz

Tovább olvasom »

Iratkozz fel a Webshippy Academy leveleire

A szerzőről

A Webshippy az ország első számú fulfillment szolgáltatója, közel 2000 webáruház rendelésteljesítését látja el napi szinten. Rengeteg webáruházat láttunk elindulni, felnőni, fejlődni – és persze néhányat elbukni is. Az elmúlt 7 évben felhalmozott tapasztalatot és tudást a Webshippy Academy keretein belül szeretnénk arra felhasználni, hogy más online vállalkozásoknak is segítsünk vele.

Természetesen nem csak ezzel, hanem professzionális szolgáltatásainkkal is állunk rendelkezésre. Fulfillment, dropshipping marketplace, robotok, aznapi és órán belüli kiszállítás – nálunk innováióból soha nincs hiány!
Ha szeretnéd élőben látni, hogyan működik díjnyertes szoftverünk és mi mindent tudsz követni benne, próbáld ki ingyenesen! A rendszerben körül tudsz nézni a Marketplace katalógus kínálatában is és azonnal megtapasztalhatod, milyen könnyen kezelhető és mennyi hasznos információt rejt a Webshippy App. A rendszer használata díjmentes és semmire nem kötelez.

Válj még sikeresebb kereskedővé

Itt láthattál már minket