Webshippy Academy

Használd ki szakértőink tudását és lendítsd fel online üzletedet videóink, ebookjaink és e-mail kurzusaink segítségével!

bulb-icon

Hiteles tudásforrás, teljesen ingyen

A Webshippy célja nem csak a termékbeszerzés és a logisztika megkönnyítése a webshopok számára. Szeretnénk a lehető legtöbb tudást átadni ügyfeleink, leendő ügyfeleink számára ahhoz, hogy sikeresen növekedhessenek. Ehhez rendelkezésünkre áll saját, közel 20 éves tapasztalatunk az e-kereskedelem területén, illetve külső partnereink megkérdőjelezhetetlen szakértelme.

video-icon

VIDEÓK

Youtube csatornánkon rendszeresen jelentkezünk videós tartalmakkal, melyek körbejárják az e-kereskedelem legfontosabb témaköreit. Ajánljuk webshop tulajdonosoknak, leendő webshop tulajdonosoknak, és mindenkinek, akit érdekel az online értékesítés világa.

Forgalomnövelés

Így növeld a kosárértéket, avagy cross-sell & upsell tippek dropshippereknek

Forgalom, a siker titka – Ingyenes tippek, amelyekkel hódíthatsz

Csomagajánlatok a Webshippynél

Dropshipping

Dropshipping: igen vagy nem?

Ismerd fel az aranytojást tojó tyúkot! – A jövedelmező niche termékek nyomában

5 költséges hiba, amit rengeteg dropshipper elkövet

Brandépítés

Én és a webshopom – Személyes márkaépítés a különböző platformokon

Hűségprogram: kinek, miért, milyet?

Storytelling az ecommerce világában – Meséld el úgy, ahogy senki!

email-icon

E-mail kurzus

Az e-mail kurzus nagyon hatékony módja annak, hogy egy-egy témában gyorsan szerezz naprakész tudást. Általában néhány naposak, meghatározott időpontban érkeznek, így bele tudod kalkulálni őket a napodba.

A kurzus tematikája:

Az elkövetkező 5 napban csekkold az inbox-odat, mert minden reggel 7 óráig küldjük az aktuális e-mailt, hogy a kávéd mellett a leghasznosabb információkat is felhörpinthesd. Megosztunk Veled mindent, ami ahhoz kell, hogy sikeres dropshipperré válj!

Webshippy szakértői cikkek

Hétről hétre új és izgalmas olvasnivalók, a fulfillmenttől a dropshippingen át a sikertörténetekig. Induló és haladó webáruházak számára is készülünk releváns témákkal, valamint rengeteg tippet és trükköt hozunk a gyorsabb fejlődésért. Ha nem szeretnél lemaradni, iratkozz fel hírlevelünkre is!

Jogi kérdések

Egy webáruház üzemeltetése során fontos, hogy tisztában legyünk a vállalkozásunkhoz kapcsolódó előírásokkal, melyek ugyanúgy érvényesek, mintha üzletben árulnánk termékeinket.

A 14 napos elállási jog az egyik olyan fogalom az e-kereskedelemben, amit a vevő és az eladó teljesen máshogy ítél meg. A vásárló számára nagy könnyebbséget jelent, abszolút pozitív része az online vásárlásnak.

Ebben a cikkben összeállítottunk egy olyan Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) mintát, amiből Te is el tudod készíteni a sajátodat.

Webáruház indítás és üzemeltetés

Napjainkra az internetes kereskedés sok területen már alapvetőbb fogalom, mint a hagyományos, fizikai vásárlás. Ezért nem csoda, hogy egyre többen szeretnék megvetni a lábukat az online térben.

Webáruház tulajdonosként az egyik legnehezebb feladat áthidalni a vásárló és a termék közti távolságot. A vásárló nem tudja megfogni, megnézni a terméket. Néhány kép alapján kell döntenie. Ebben a cikkben annak járunk utána, hogy milyen a jó termékfotó, és hogyan tudsz akár Te magad is nagyon jó képeket csinálni. Akár otthon.

A top webshopok listája 2019-re “jelentősen” megváltozott, hiszen a tavalyi év két legnagyobb forgalmú online webáruháza egyesült. Így most már eggyel több cég fér fel a 10-es listára, ugyanakkor óriási szakadék lesz a legnagyobb, és a többi webshop között.

Hasznos tippek webshopoknak

Miért fontos az ügyfélélmény vállalkozásod számára? Fókuszban a vásárlói élmény és az ügyfél elégedettség mérése, hatásai. Írásunkban igyekszünk minden szükséges információt megadni számodra, hogy látogatóid kellemes érzéssel távozzanak a vásárlást követően és örömmel térjenek majd vissza hozzád.

Az adatbázis-építésnek, e-mail-címek gyűjtésének már évekkel ezelőtt is megvolt a megfelelő jogi feltételrendszere, és érdekes módon ezen a GDPR sem változtatott jelentősen. De a címgyűjtés, hírlevélküldés és eDM kezelés során nagyon sok különböző kérdés merül fel, amit szem előtt kell tartani. Ezek közül jártunk körbe 5 kérdést korábbi írásunkban.

A Webshippy raktárában már robotizált rendszer segíti a rendelések kiszolgálását, de az e-kereskedelem nem csak így hasznosítja a mesterséges intelligenciát! Ezzel a cikkel tisztázzuk az alapokat, hogy biztosan el tudj igazodni a divatszavak tengerében programozó-diploma nélkül is, és felvázoljuk, milyen területeken tudja használni az AI-kat egy jó webkereskedő.

Iratkozz fel a Webshippy Akadémia leveleire

Sikersztorik

Tokaji Mártival, az Andyourstories szójagyertyák egyik alapítójával beszélgettünk, aki párjával, a képzőművész German Jurajjal közösen alkotta meg az egyre növekvő népszerűségnek örvendő márkát.

Az R. M. ékszer webshop 2019-ben megtöbbszörözte a forgalmát, és a tavalyi évvégi szezon után nekiláttak a logisztika kiszervezésének, hogy tartani tudják a megrendelések ütemét. Rövid időn belül Webshippy és dropshipping partnerek is lettek.

A Kate’s Fashion igényes és izgalmas női divattermékeket forgalmaz, hétköznapi és alkalmi használatra. A COVID derékba törte ezt a szegmenst, de a nyár végére mégis sikerült megközelíteniük az egy évvel azelőtti eladási adatokat.

Válj még sikeresebb kereskedővé

ebook-icon

E-bookok

Kiadványainkban részletesen és alaposan mutatunk be egy-egy témakört, hasznos információkkal, tippekkel és szakértői tanácsokkal teletűzdelve.

30 online értékesítési megoldás

A garantált vevőszerzés titkai, avagy: így add el a termékeidet online – átfogó és alapos tudás, mellyel garantáltan el tudsz adni bármilyen terméket!

Sikeres dropshipperek kézikönyve

Gyakorlati útmutató saját dropshipping webáruházad legegyszerűbb és leggyorsabb elindításához.

E-kereskedelmi Sikerkalauz Magazin

A Magyar E-kereskedelem Nap hivatalos Sikerkalauz Magazinjának Online verziója. Trendek, sikertörténetek, tippek, javaslatok.

Kiszervezett logisztikai kisokos

Minden, amit tudni érdemes, ha a webshopod logisztikáját szeretnéd kiszervezni. Tanácsok, tippek, hogy miképpen kezdj bele.

Itt láthattál már minket