Aktualitások

Legfrissebb segédanyagaink, oktató anyagaink, ajánlataink összesítője.

aktuális

A következő nagy dobásod webinár

Ez a webinár remek lehetőség a webshoptulajdonosok számára, hogy megszerezzék azokat a szakmai ismereteket, amelyekre szükségük van ahhoz, hogy a vállalkozásukat felkészítsék a lassuló piac kihívásaira és még sikeresebben működtessék, legyen szó akár kezdő webshopról vagy több éve jól bejáratott cégről.

Elértük az 5 000 000-ik teljesített csomagot!

Kedvezményes árú
Pick Pack Pont

A Webshippy Magyarország legnagyobb referenciájával rendelkező fulfillment vállalata: már 5 000 000 teljesített csomagon vagyunk túl. Legyél a siker részese, és válaszd azt, akit a legtöbben választottak! 4 okod is lehet rá, hogy miért a Webshippy-re bízd a webshopod logisztikáját.

Itt van az év első akciója: február 14-ig kedvezményes áron veheted igénybe a Sprinter Pick Pack Pont szolgáltatását. Könnyítsd meg a vevőid dolgát azzal, hogy Valentin-napig kedvező áron kérhetik a megrendelt termékedet bármelyik Pick Pack Ponthoz!

Webshippy Garancia

A Webshippy ügyfelei nyugodtan alszanak, mert biztosak lehetnek abban, hogy a vevőik által megrendelt csomagokról profi szakemberek gondoskodnak. Nincs elcserélt termék a csomagban, nincs késlekedés, nincs kifogás, csak világszínvonalú, minőségi kiszolgálás. A Webshippy Garancia működik. Ismerd meg, mit is jelent ez pontosan!

Határtalan webshopok titka webinár

Magyarország a régió webshopjainak harcterévé vált: egyre több külföldi cég terjeszkedik hazánkban is, miközben a magyar webshopok nehezen nyitnak a külföld felé.
Az online eseményen a téma szakértői osztották meg a sikeres régiós terjeszkedés titkát. Nézd vissza az adást.

Készen állsz a főszezonra?

Bízd ránk a logisztikát, érj el idén csúcsprofitot és kezeld a legnagyobb forgalmat is könnyedén. A Webshippy segít abban, hogy több profitod maradhasson az év végére, sőt, stresszmentessé teszi az év végi kiszállításaidat. Hogyan tudjuk mindezt lehetővé tenni? Görgess lejjebb, és kiderül.

E-kereskedelmi Sikerkalauz Magazin

A Magyar E-kereskedelem Nap hivatalos Sikerkalauz Magazinjának Online verziója. Trendek, sikertörténetek, tippek, javaslatok. Minden fontos piaci és gazdasági terület egy helyen megtalálható a kifejezetten e-kereskedelmi szereplőknek elkészített összegző magazinban. Díjmentesen.

Kihagyhatatlan húsvéti ajánlatok a Webshippy Marketplace kínálatából

Azonnal elérhető termékek, dropshipping modellben – Kizárólagos beszállítók – Bestseller termékek – Magas árrés

Kezdd el értékesíteni akár már ma: kattints a részletekért.