Aktualitások

Legfrissebb segédanyagaink, oktató anyagaink, ajánlataink összesítője.

aktuális

Külföldön is érezd magad otthon

Terjeszkedj külföldre a Webshippy közvetlen napi gerincjárataival, 20+ országba, 30+ csomagküldő szolgáltatójával, akár másnapi kézbesítéssel! Ezt kínálja a Crossborder szolgáltatásunk. Évente több mint 100 magyar webshop 500 000 külföldi megrendelését szolgáljuk ki, neked is segítünk.

Külföldi terjeszkedés kisokos

Minden, amit tudni érdemes, mielőtt belevágnál a külföldi terjeszkedésbe:

– Miért érdemes külföldre terjeszkedni?
– Hogyan indulj el a külföldi piacokra?
– A külföldi piac számokban
– Mit javasolnak a sikeres e-kereskedelmi exportőrök?

Juttasd el az ajánlatod havi több százezer potenciális vásárlóhoz!

Új szolgáltatásunk, az AdPack lehetőséget biztosít arra, hogy a terméked, szolgáltatásod hirdetése eljusson havi 180-350 ezer potenciális vásárlóhoz. Az AdPack nem más, mint promóciós behelyezés a legnagyobb online áruházak csomagjaiba. Vagyis egy olyan marketingkommunikációs lehetőség, amelyen keresztül rengeteg online vásárlót érhetsz el a különböző webáruházakból rendelt csomagokon keresztül.

Online raktártúra a Webshippy központjában

A Webshippy központjából naponta több ezer csomagot küldünk ki. A raktárunkban tároljuk a webáruházak termékeit, fogadjuk, feldolgozzuk és csomagoljuk a megrendeléseket, és eljuttatjuk a vevőkhöz a csomagokat a kézbesítőpartnereink segítségével. Nézd meg az online raktártúrát, és ismerd meg közelebbről a Webshippy működését: hogyan kerülnek be a termékek, és milyen utat járnak be a csomagok kiküldéséig.

400 millió Ft-os beruházás a Webshippynél – megdupláztuk a robotrendszerünket!

Júliusban adtuk át új rendszerünket, amivel megdupláztuk robotjaink számát, ezzel megnőtt a robottárolási és -szedési kapacitás, a csomagolási kapacitás, vagyis megnövekedett a hatékonyság és a fulfillment raktárunk áteresztő képessége. A kiemelkedő beruházásról a Forbes magazin is beszámolt, további izgalmas részleteket ismerhetsz meg a kattintás után.

Letölthető dropshipping tudáscsomag

Töltsd le a tudáscsomagot, és növeld meg a bevételeidet készletbefektetés nélkül a Webshippy Marketplace dropshipping megoldásával. Adj új lendületet a webshopod számára: az azonnal letölthető tudásanyagból megismerheted a kezdő lépésekhez szükséges legfontosabb információkat.

Mindent megtudhatsz a dropshipping pontos működéséről, a gyakori hibákról és jövedelmező webshop ötletekről.