Az elérhető legmodernebb
e-logisztikai megoldások bármely online kereskedőnek

A Webshippy a régió első, robotizált fulfillment center hálózatával, bérelhető e-logisztikai szoftver megoldásokkal és dropshipping piactérrel segíti az online kereskedőket, hogy a legmagasabb szinten szolgálhassák ki vásárlóikat.

TRANSZPARENS FULFILLMENT ÁRAK

Fizess azért, amit valóban igénybe veszel

Árazási modellünk kialakítása során az egyszerűségre törekedtünk, hogy a logisztika egy áttekinthető, kalkulálható tétel legyen számodra. Nálunk csak azért fizetsz, amit valóban igénybe veszel.

A Webshippynél nincsen előfizetési díj, havi díj, rendszerhasználati díj vagy csatlakozási díj. Az árazásunk kizárólag olyan díjakat tartalmaz, amelyek akkor merülnek fel, ha valamely szolgáltatás elvégzésre került.

A számlázásunkat szintén a Webshippy automata rendszere végzi, így mindig az aktuális kedvezményes szintnek megfelelő díjakat számlázzuk feléd.

Szolgáltatás

Díjszámítás alapja

Díj

Csomagkezelés

Havi csomagszám

440 Ft-tól/csomag

Picking

Termék darabszám/csomag

0 Ft-tól, az 2. és 3. termék pickelése ingyenes

Tárolás

Árukészlet mennyisége

0 Ft-tól, 30 napig ingyenes a tárolás az újonnan behozott mennyiségre

Bevételezés

Beszállított termék darabszám

0 Ft-tól, heti 2 alkalommal 1000-1000 darabig ingyenes

Belföldi szállítási opciók

Szállítási mód és súly alapján

720 Ft-tól/csomag

Nemzetközi szállítási opciók

Szállítási mód és súly alapján

1162 Ft-tól/csomag

Csomagolóanyag

Csomagolóanyag típusa

11 Ft-tól

*A díjtáblázat tájékoztató jellegű, ajánlattételnek nem minősül. A feltüntetett díjak nem tartalmazzák az Általános Forgalmi Adót.
Árazásunkkal kapcsolatban további részleteket a Help Center oldalán olvashatsz.
Mindenkor aktuális érvényben lévő díjtáblázatunk a Webshippy rendszerébe belépve a „Költségkalkulátor” menüpont alatt található meg.

 

EGYEDÜLÁLLÓ SZOLGÁLTATÁSOK

Miben jobb a Webshippy, mint más fulfillment szolgáltató?

 1. ingyenes beszállítás – hetente 2 alkalommal 1000-1000 darab termékig
 2. 24 órán belüli garantált bevételezés
 3. ingyenes tárolás – minden termék esetén a készletrevételt követő 30 napig
 4. 2. és 3. termék behelyezése ingyenes
 5. B2B Marketplace katalógus – könnyen bővíteni tudod a termékválasztékodat közel 100 000 különböző termékcikkből
 6. Adpack – csökkentsd logisztikai költségeidet és szerezz örömet vásárlóidnak marketing behelyezésekkel
 7. belföldön 6 futárcég, 13 különböző szállítási mód – GLS, MPL, DPD, Foxpost, Packeta, Sprinter
 8. kedvező door-to-door nemzetközi szállítási lehetőségek a világ bármely pontjára – DPD, Packeta, GLS, DHL
 9. Crossborder szolgáltatás – Webshippy napi közvetlen gerinchálózati járata 23 országba, 36 csomagszolgáltatóhoz, akár másnapi kézbesítéssel
 10. robotizált és manuális rendelésfeldolgozás – webáruházad számára leginkább optimális kiszolgálást tudjuk biztosítani
 11. több mint 7 000 000 csomag tapasztalata
 12. több mint 35 kedvező áru csomagolóanyag

A logisztika kiszervezése nem csomagszám függő. A különböző méretű webáruházaknak más-más okból éri meg a kiszervezés. A kis webshopok a vevőszerzésre tudják fordítani a felszabaduló időt és energiát, a nagy webáruházak pedig a saját logisztika kötöttségétől szabadulhatnak meg. A költséghatékonyság pedig minden webáruháznak előnyt jelent – mérettől függetlenül.

Nem, a Webshippy-nél kizárólag az igénybe vett szolgáltatásokért kell fizetni. Nincs havidíj, előfizetési díj, belépési díj vagy rendszerhasználati díj. Előre kalkulálható,  transzparens fulfillment árakkal segítjük a kisebb webshopokat és a nagy forgalmú webáruházakat.

A Webshippy rendszeréhez egy gyors regisztrációt követően azonnal hozzáférsz. Az együttműködéshez online tudsz szerződni. Ezek együtt néhány perc alatt elvégezhetők.

Igen, a Marketplace szolgáltatásán keresztül mintegy 10 000 terméket számláló katalógusból választhatod ki a neked tetsző termékeket, amelyeket csak azok eladásakor kell kifizetned.

A Webshippy rendszerét bármely webáruház rendszerrel összekötheted. Az ismertebb webáruház motorokkal néhány kattintással integrálható, az egyedi fejlesztésű webáruházak kapcsolódását pedig API dokumentációval segítjük. Ehhez segítséget itt találsz: Webáruházak csatlakoztatása
Igen, ha szeretnéd, a Webshippy rendszerén keresztül a számlázás is automatizálható, a Számlázz.hu vagy a Billingo számlázóprogramok segítségével a számla a csomag lezárását követően kerül kiküldésre.
Az integrációknak köszönhetően rendeléseid automatikusan bekerülnek rendszerünkbe, így azokat a közreműködésed nélkül tudjuk összekészíteni és kiküldeni vásárlódnak. Így webáruházadat online tudod menedzselni, lehetsz a Balaton partján vagy akár a Bahamákon.
Belföldön házhozszállítással, csomagpontos kézbesítéssel és csomagautomatába tudjuk rendeléseidet kiküldeni – akár utánvét kezeléssel. Külföldre a világ bármely országába eljuttatjuk a csomagodat, ráadásul a környező országokban szintén elérhető az utánvétes kézbesítés.

A Webshippy naponta több ezer csomagot küld ki a világ megannyi pontjára. Ehhez a csomagszámhoz nagyon kedvező díjakat sikerült elérni és ezeket a fulfillment árakat biztosítjuk a webáruház felé mi is – csomagszámtól függetlenül, akár külföldre is. A honlapunkon árkalkulátorunk alapján tájékozódhatsz.  Aktuális díjtáblázatunkat itt találod: Díjtáblázat.

Ha először jársz nálunk, kérjük nézd át weboldalunkat, vagy böngéssz az információs anyagaink között megújult Help Centerünkben. Ha viszont már meghoztad a döntésedet és igénybe akarod venni valamelyik szolgáltatásunkat, akkor kattints a következő linkre Első lépések.

A Webshippy szolgáltatásainak díjszabása egységes, előre kalkulálható. Minden költség, díj tényleges teljesítményen alapul, így nem érhet meglepetés. Az alapszolgáltatáshoz pedig több prémium szolgáltatást is választhatsz. Aktuális díjtáblázatunkat itt találod: Díjtáblázat.
A fulfillment árak értelmezéséhez pedig itt találsz egy kis segítséget: Díjszabás magyarázata

Regisztrált ügyfeleink teljeskörű hozzáférést kapnak rendszerünkhöz, a Webshippy admin felületén keresztül pedig minden információt naprakészen látnak: a rendelések állapotát, a készleteket, a pénzügyi elszámolásokat.

Érdekelnek a részletek?

Szeretnéd megismerni részletes árazásunkat és kiegészítő kényelmi szolgáltatásainkat? Lépj kapcsolatba logisztikai tanácsadó kollégáinkkal, akik minden kérdésedben a segítségedre lesznek.