Az elérhető legmodernebb
e-logisztikai megoldások bármely online kereskedőnek

A Webshippy a régió első, robotizált fulfillment center hálózatával, bérelhető e-logisztikai szoftver megoldásokkal és dropshipping piactérrel segíti az online kereskedőket, hogy a legmagasabb szinten szolgálhassák ki vásárlóikat.

TRANSZPARENS FULFILLMENT ÁRAK

Fizess azért, amit valóban igénybe veszel

Árazási modellünk kialakítása során az egyszerűségre törekedtünk, hogy a logisztika egy áttekinthető, kalkulálható tétel legyen számodra. Nálunk csak azért fizetsz, amit valóban igénybe veszel.

Csomagkezelési díj

Csomagkezelési díjunk 3 termék csomagba helyezését, számlagenerálását, és az alap csomagolóanyagot tartalmazza.


Hány megrendelést tervezel kiküldeni havonta?

Hány terméket tartalmaznak a megrendeléseid átlagosan

Szállítási díj

Partnereinknek köszönhetően a csomagjaidat kedvezményes árakon az egész világra kézbesítjük.


Hova tervezed küldeni a csomagjaid nagy részét?

Rendeléseid átlagosan milyen súlyúak kilogrammban mérve?

Árazásunkat igyekeztünk a lehető legjobban leegyszerűsíteni. Ismerd meg a részleteket az alábbi help tartalmunkból.

Kalkulátorunk tájékoztató jellegű, ajánlattételnek nem minősül. A feltüntetett díjak nem tartalmazzák az Általános Forgalmi Adót, a végleges fulfillment árakat egyéb szempontok is befolyásolhatják.

A logisztika kiszervezése nem csomagszám függő. A különböző méretű webáruházaknak más-más okból éri meg a kiszervezés. A kis webshopok a vevőszerzésre tudják fordítani a felszabaduló időt és energiát, a nagy webáruházak pedig a saját logisztika kötöttségétől szabadulhatnak meg. A költséghatékonyság pedig minden webáruháznak előnyt jelent – mérettől függetlenül.

Nem, a Webshippy-nél kizárólag az igénybe vett szolgáltatásokért kell fizetni. Nincs havidíj, előfizetési díj, belépési díj vagy rendszerhasználati díj. Előre kalkulálható,  transzparens fulfillment árakkal segítjük a kisebb webshopokat és a nagy forgalmú webáruházakat.

A Webshippy rendszeréhez egy gyors regisztrációt követően azonnal hozzáférsz. Az együttműködéshez online tudsz szerződni. Ezek együtt néhány perc alatt elvégezhetők.

Igen, a Marketplace szolgáltatásán keresztül mintegy 10 000 terméket számláló katalógusból választhatod ki a neked tetsző termékeket, amelyeket csak azok eladásakor kell kifizetned.

A Webshippy rendszerét bármely webáruház rendszerrel összekötheted. Az ismertebb webáruház motorokkal néhány kattintással integrálható, az egyedi fejlesztésű webáruházak kapcsolódását pedig API dokumentációval segítjük. Ehhez segítséget itt találsz: Webáruházak csatlakoztatása
Igen, ha szeretnéd, a Webshippy rendszerén keresztül a számlázás is automatizálható, a Számlázz.hu vagy a Billingo számlázóprogramok segítségével a számla a csomag lezárását követően kerül kiküldésre.
Az integrációknak köszönhetően rendeléseid automatikusan bekerülnek rendszerünkbe, így azokat a közreműködésed nélkül tudjuk összekészíteni és kiküldeni vásárlódnak. Így webáruházadat online tudod menedzselni, lehetsz a Balaton partján vagy akár a Bahamákon.
Belföldön házhozszállítással, csomagpontos kézbesítéssel és csomagautomatába tudjuk rendeléseidet kiküldeni – akár utánvét kezeléssel. Külföldre a világ bármely országába eljuttatjuk a csomagodat, ráadásul a környező országokban szintén elérhető az utánvétes kézbesítés.

A Webshippy naponta több ezer csomagot küld ki a világ megannyi pontjára. Ehhez a csomagszámhoz nagyon kedvező díjakat sikerült elérni és ezeket a fulfillment árakat biztosítjuk a webáruház felé mi is – csomagszámtól függetlenül, akár külföldre is. A honlapunkon árkalkulátorunk alapján tájékozódhatsz.  Aktuális díjtáblázatunkat itt találod: Díjtáblázat.

Ha először jársz nálunk, kérjük nézd át weboldalunkat, vagy böngéssz az információs anyagaink között megújult Help Centerünkben. Ha viszont már meghoztad a döntésedet és igénybe akarod venni valamelyik szolgáltatásunkat, akkor kattints a következő linkre Első lépések.

A Webshippy szolgáltatásainak díjszabása egységes, előre kalkulálható. Minden költség, díj tényleges teljesítményen alapul, így nem érhet meglepetés. Az alapszolgáltatáshoz pedig több prémium szolgáltatást is választhatsz. Aktuális díjtáblázatunkat itt találod: Díjtáblázat.
A fulfillment árak értelmezéséhez pedig itt találsz egy kis segítséget: Díjszabás magyarázata

Regisztrált ügyfeleink teljeskörű hozzáférést kapnak rendszerünkhöz, a Webshippy admin felületén keresztül pedig minden információt naprakészen látnak: a rendelések állapotát, a készleteket, a pénzügyi elszámolásokat.

Érdekelnek a részletek?

Szeretnéd megismerni részletes árazásunkat és kiegészítő kényelmi szolgáltatásainkat? Lépj kapcsolatba logisztikai tanácsadó kollégáinkkal, akik minden kérdésedben a segítségedre lesznek.