Az elérhető legmodernebb
e-logisztikai megoldások bármely online kereskedőnek

A Webshippy a régió első, robotizált fulfillment center hálózatával, bérelhető e-logisztikai szoftver megoldásokkal és dropshipping piactérrel segíti az online kereskedőket, hogy a legmagasabb szinten szolgálhassák ki vásárlóikat.

TRANSZPARENS FULFILLMENT ÁRAK

Fizess azért, amit valóban igénybe veszel

Árazási modellünk kialakítása során az egyszerűségre törekedtünk, hogy a logisztika egy áttekinthető, kalkulálható tétel legyen számodra. Nálunk csak azért fizetsz, amit valóban igénybe veszel.

Csomagoláskezelési díj

Csomagoláskezelési díjunk 3 termék csomagba helyezését, számlagenerálását és az alap csomagolóanyagot tartalmazza


Hány megrendelést tervezel kiküldeni havonta?

Átlagos csomagszám
db

Hány terméket tartalmaznak a megrendeléseid átlagosan

Átlagos tételszám
db

Ft/csomag

Szállítási díj

Partnereinknek köszönhetően a csomagjaidat kedvezményes árakon az egész világra kézbesítjük.


Hova tervezed küldeni a csomagjaid nagy részét?

Célország

Rendeléseid átlagosan milyen súlyúak kilogrammban mérve?

Átlagos csomagsúly
kg

Készenléti díj

Termékeidet gyorsan forgó 34x46x30 cm polchelyeken, vagy tartalék készlet raklapokon tároljuk


Becsüld meg, hány polchelyet foglal el a raktárkészleted.

Polchelyek
db

Mennyi raklapot foglal el a tartalék árukészleted?

Raklapok
db

Árazásunkat igyekeztünk a lehető legjobban leegyszerűsíteni. Ismerd meg a részleteket az alábbi help tartalmunkból.

Kalkulátorunk tájékoztató jellegű, ajánlattételnek nem minősül. A feltüntetett díjak nem tartalmazzák az Általános Forgalmi Adót, a végleges fulfillment árakat egyéb szempontok is befolyásolhatják.

A logisztika kiszervezése nem csomagszám függő. A különböző méretű webáruházaknak más-más okból éri meg a kiszervezés. A kis webshopok a vevőszerzésre tudják fordítani a felszabaduló időt és energiát, a nagy webáruházak pedig a saját logisztika kötöttségétől szabadulhatnak meg. A költséghatékonyság pedig minden webáruháznak előnyt jelent – mérettől függetlenül.

Nem, a Webshippy-nél kizárólag az igénybe vett szolgáltatásokért kell fizetni. Nincs havidíj, előfizetési díj, belépési díj vagy rendszerhasználati díj. Előre kalkulálható,  transzparens fulfillment árakkal segítjük a kisebb webshopokat és a nagy forgalmú webáruházakat.

A Webshippy rendszeréhez egy gyors regisztrációt követően azonnal hozzáférsz. Az együttműködéshez online tudsz szerződni. Ezek együtt néhány perc alatt elvégezhetők.

Igen, a Marketplace szolgáltatásán keresztül mintegy 10 000 terméket számláló katalógusból választhatod ki a neked tetsző termékeket, amelyeket csak azok eladásakor kell kifizetned.

A Webshippy rendszerét bármely webáruház rendszerrel összekötheted. Az ismertebb webáruház motorokkal néhány kattintással integrálható, az egyedi fejlesztésű webáruházak kapcsolódását pedig API dokumentációval segítjük. Ehhez segítséget itt találsz: Webáruházak csatlakoztatása
Igen, ha szeretnéd, a Webshippy rendszerén keresztül a számlázás is automatizálható, a Számlázz.hu vagy a Billingo számlázóprogramok segítségével a számla a csomag lezárását követően kerül kiküldésre.
Az integrációknak köszönhetően rendeléseid automatikusan bekerülnek rendszerünkbe, így azokat a közreműködésed nélkül tudjuk összekészíteni és kiküldeni vásárlódnak. Így webáruházadat online tudod menedzselni, lehetsz a Balaton partján vagy akár a Bahamákon.
Belföldön házhozszállítással, csomagpontos kézbesítéssel és csomagautomatába tudjuk rendeléseidet kiküldeni – akár utánvét kezeléssel. Külföldre a világ bármely országába eljuttatjuk a csomagodat, ráadásul a környező országokban szintén elérhető az utánvétes kézbesítés.

A Webshippy naponta több ezer csomagot küld ki a világ megannyi pontjára. Ehhez a csomagszámhoz nagyon kedvező díjakat sikerült elérni és ezeket a fulfillment árakat biztosítjuk a webáruház felé mi is – csomagszámtól függetlenül, akár külföldre is. A honlapunkon árkalkulátorunk alapján tájékozódhatsz.  Aktuális díjtáblázatunkat itt találod: Díjtáblázat.

Ha először jársz nálunk, kérjük nézd át weboldalunkat, vagy böngéssz az információs anyagaink között megújult Help Centerünkben. Ha viszont már meghoztad a döntésedet és igénybe akarod venni valamelyik szolgáltatásunkat, akkor kattints a következő linkre Első lépések.

A Webshippy szolgáltatásainak díjszabása egységes, előre kalkulálható. Minden költség, díj tényleges teljesítményen alapul, így nem érhet meglepetés. Az alapszolgáltatáshoz pedig több prémium szolgáltatást is választhatsz. Aktuális díjtáblázatunkat itt találod: Díjtáblázat.
A fulfillment árak értelmezéséhez pedig itt találsz egy kis segítséget: Díjszabás magyarázata

Regisztrált ügyfeleink teljeskörű hozzáférést kapnak rendszerünkhöz, a Webshippy admin felületén keresztül pedig minden információt naprakészen látnak: a rendelések állapotát, a készleteket, a pénzügyi elszámolásokat.

Érdekelnek a részletek?

Szeretnéd megismerni részletes árazásunkat és kiegészítő kényelmi szolgáltatásainkat? Lépj kapcsolatba logisztikai tanácsadó kollégáinkkal, akik minden kérdésedben a segítségedre lesznek.

Kihagyhatatlan húsvéti ajánlatok a Webshippy Marketplace kínálatából

Azonnal elérhető termékek, dropshipping modellben – Kizárólagos beszállítók – Bestseller termékek – Magas árrés

Kezdd el értékesíteni akár már ma: kattints a részletekért.