Webshippy Crossborder

Külföldön is érezd magad otthon
* Be everywhere domestic

Terjeszkedj külföldre a Webshippy közvetlen napi gerincjárataival, 20+ országba, 30+ csomagküldő szolgáltatójával, akár másnapi kézbesítéssel! Évente több mint 100 magyar webshop 500 000 külföldi megrendelését szolgáljuk ki, neked is segítünk.

Miért érdemes külföldre terjeszkedni?

Egyes becslések szerint jelenleg körülbelül 32 ezer webáruház működik Magyarországon, de ezek közül csak mintegy 14% értékesít a határon túlra. A külföldi terjeszkedés jelenleg egy olyan kihasználatlan terület, amellyel akár többszörösére is emelkedhet egy online üzlet megrendeléseinek száma, és így az árbevétele.

Melyek a legnépszerűbb célországok?

Felmérésünk szerint jelenleg Csehország, Szlovákia, Románia és Lengyelország a legnépszerűbb célpontok, de Németországból, Ausztriából, Horvátországból és Szlovéniából is sok megrendelés érkezik.

Célravezető stratégia az induláskor

Az induláskor az elsődleges cél a piacszerzés, ezért a vásárlók számára kedvezőbb árazással a mennyiségre érdemes rámenni, és minél több jó vásárlói véleményt, értékelést, visszajelzést begyűjteni. Ilyenkor fontos figyelni a kritikákra, építő jellegű észrevételekre, amik segítségével a szolgáltatás minőségén lehet javítani.

A vevőszerzés mellett a rendelésteljesítés az a terület, ahol a sikeres piacra lépés érdekében meg kell felelni az elvárásoknak. Az ehhez szükséges logisztikai feladatok terheit leveszi a válladról a Webshippy Crossborder szolgáltatása.

Mit kínál a Webshippy Crossborder szolgáltatása a külföldre terjeszkedő magyar webshopoknak?

Szolgáld ki a külföldi megrendelőidet a helyi elvárásoknak megfelelően

Érdekel a Crossborder szolgáltatásunk?

Ha szeretnél külföldre terjeszkedni a webshopoddal, és ehhez igénybe vennéd Crossborder szolgáltatásunkat, akkor jelezd felénk érdeklődésedet a form kitöltésével, és hamarosan megkeresünk a részletekkel. Az adatok kitöltése nem számít elkötelezettségnek, csak jelzed felénk, hogy szeretnél bővebb tájékoztatást kapni.