ingyenes e-book

30 online értékesítési megoldás

A garantált vevőszerzés titkai, avagy: így add el a termékeidet online - átfogó és alapos tudás, mellyel garantáltan el tudsz adni bármilyen terméket!

 

Bennfentes praktikák

 

Profi tippek

180 oldalnyi komoly szakmai tudás vár:

Mit kínál számodra ez az e-book?

Sokan úgy gondolják, hogy egy webshopot csak össze kell rakni és onnantól minden megy magától. De nem. A vevőkért igenis meg kell küzdeni. Fel kell fedezni és meg kell érteni azokat a csatornákat, ahol el lehet őket érni. Ahol meg tudod szólítani őket. De mégis merre indulj el? Ebben segít Neked szakértői anyagunk, ahol 30 olyan megoldást szedtünk össze, amin keresztül garantáltan meg tudod szerezni az első vásárlóidat.

A szerzőről

A Webshippy az ország első számú fulfillment szolgáltatója, közel 2000 webáruház rendelésteljesítését látja el napi szinten. Rengeteg webáruházat láttunk elindulni, felnőni, fejlődni – és persze néhányat elbukni is. Az elmúlt 7 évben felhalmozott tapasztalatot és tudást a Webshippy Academy keretein belül szeretnénk arra felhasználni, hogy más online vállalkozásoknak is segítsünk vele.

Természetesen nem csak ezzel, hanem professzionális szolgáltatásainkkal is állunk rendelkezésre. Fulfillment, dropshipping marketplace, robotok, aznapi és órán belüli kiszállítás – nálunk innováióból soha nincs hiány!
Ha szeretnéd élőben látni, hogyan működik díjnyertes szoftverünk és mi mindent tudsz követni benne, próbáld ki ingyenesen! A rendszerben körül tudsz nézni a Marketplace katalógus kínálatában is és azonnal megtapasztalhatod, milyen könnyen kezelhető és mennyi hasznos információt rejt a Webshippy App. A rendszer használata díjmentes és semmire nem kötelez.

Válj még sikeresebb kereskedővé

Itt láthattál már minket