AdPack

Nekik meglepetés, Neked elérés…

Promóciós behelyezés a legnagyobb online áruházak csomagjaiba.

webshippy adpack

Kerülj fizikai kapcsolatba a potenciális vásárlóiddal!

Mi az AdPack?

Az AdPack, egy olyan marketing kommunikációs lehetőség, amelyen keresztül akár több százezer online vásárlót érhetsz el közvetlenül, fizikai interakció révén szórólapoddal vagy termékmintáddal, különböző webáruházakból rendelt csomagokon keresztül. 

Márkád promóciós anyagait tetszőlegesen szegmentált webáruházak csomagjaiba helyezzük, amelyekkel a vásárlók az online reklámzajtól távol, egy befogadó, nyitott állapotban találkoznak, amikor a megrendelt terméket kicsomagolják.

Magas engagement és konverzió, hatékony megtérülés.

Adj olyat, ami érték

Mit helyezhetsz a csomagokba?

Az AdPack szolgáltatáson keresztül a webshopok csomagjaiba szinte bármit behelyezhetsz, ami kötődést alakít ki a márkád és a vásárló között.

  • Legyen az egy kuponkatalógus, kedvezménykártya, vagy termékminta, amit kipróbálva megismerkedik a vásárló a termékeddel, szolgáltatásoddal. Az unboxing élmény, azaz a megrendelt termék kicsomagolásának folyamata mindenki számára izgalmas. Érzelmi reakciót vált ki, az ajándékbontás emlékét idézi fel. A vásárlók mindennek örülnek, amit nem vártak, és értéket jelenthet a számukra.
  • A csomagokban a reklámanyagokat – legyen szó termékmintáról, brosúráról, szórólapról – a vevők nem tekintik tukmálásnak, az unboxing élmény részévé válnak.

Mi az a Webshippy?

A Webshippy, Magyarország piacvezető kiszervezett logisztikai szolgáltatójaként több mint 600 webáruház online rendeléseit kezeli. 10.000 négyzetméteres raktárunkból havonta átlagosan 200.000 vásárlóhoz juttatunk el csomagokat országon belül és kívül egyaránt. Évente több, mint 2 millió egyedi vásárlót érünk el

nm
0
csomag/hó
0 e
webáruház
0 +
vásárló
0 m+

Kerülj be ismert márkák és feltörekvő webáruházak csomagjaiba egyaránt!

Targetálj, akár egy Facebook kampányban!

Webáruházak érdeklődési kör szerint

Digitalizált rendelésfeldolgozó rendszerünk lehetővé teszi, hogy a promóciós anyagokat földrajzi, vagy akár érdeklődési kör szerint szegmentáljuk, így azok minimális meddőszórással valóban csak azokhoz jutnak el, akihez szólni szeretnél.

A csomagokkal és vásárlókkal kapcsolatos információknak köszönhetően magas affinitású, célcsoport specifikus elérést tudunk biztosítani a megfelelő webshop partnereken keresztül.

A táblázatban az átlagos havi csomagszámok kerültek feltüntetésre.

Amazon szintű logisztikai kiszolgálás

Robotizált folyamatok

A Webshippy hazánban először valósította meg azt a robotizált komissiózási rendszert, melyről az Amazon teljesítési központjai is méltán váltak híressé. A gépek által kontrollált szedési folyamatok biztosítják, hogy a webáruházakba érkező megrendelésekhez tartozó csomagok még akár aznap kiszállításra kerüljenek a vásárlók számára.

robotok

Megvalósulási garancia

Digitálisan vezérelt csomagolás

A szoftveresen vezérelt csomagolási folyamatoknak, valamint a dupla (vonalkódos és kamerás) ellenőrzésnek köszönhető, hogy minden csomag hibamentesen hagyja el a raktárunkat. A promócióban szereplő reklámanyagok garantáltan és igazoltan a megrendelt csomagokba kerülnek bele, a vállalt mennyiségben.

  • A Webshippy Garanciának köszönhetően a csomagok minden esetben épségben, minőségi csomagolásban, határidőre jutnak el a vásárlókhoz, ezáltal a csomagban található reklámanyag is pozitív befogadói szituációban találja meg a vevőt.

Hazai vagy nemzetközi fókusz?

Potenciális vásárlók itthon és a környező országokban

A Webshippy által kezelt webáruházak vásárlói 70%-ban belföldiek, 30%-ban nemzetköziek, elsősorban a környező országokra koncentrálódnak. A digitális célcsoport szegmentáció lehetővé teszi, hogy a promóciókban egy adott országra szűrt vásárlók vegyenek részt.

térkép európa

Gyakori kérdések

Milyen mennyiségben rendelhetek promóciót?

Partnereinkkel általában havi csomagszámra állapodunk meg, de lehetőség van tetszőleges mennyiségű, alkalmi kampány megvalósítására is.

Mennyibe kerül az AdPack szolgáltatás?

A csomagbehúzási árak a targetálási feltételektől, valamint a havi mennyiségektől függnek. Részletes ajánlat ügyében érdeklődj a Webshippy AdPack kapcsolattartódnál.

Mi garantálja, hogy valóban bekerülnek a promóciós anyagok a csomagokba?

A behúzásokkal kapcsolatos információk a Webshippy rendszerében rögzítésre kerülnek, így minden behúzás teljesítése garantált, a kampány lefutása nyomon követhető.

Mit tehetek a csomagokba?

Szinte bármit, de természetesen a promóciós anyagok méretét a kampány előtt validálnunk kell az adott célcsoportnak küldendő csomagok méretével. Felnőtt korú célcsoportoknak szóló termékek nem vehetnek részt a promóciókban.