Inspiráció és tudásanyagok
a skálázható növekedéshez

ONLINE KERESKEDELMI TUDÁSTÁR

Bátor tábor CSR

CSR – együtt a gyermekekért, és a jövőért

A vállalati felelősségvállalás, azaz CSR (Corporate Social Responsibility) egy olyan tevékenységet takar, amelyben a vállalkozók és vállalatok az üzleti tevékenységeik során szociális, környezetvédelmi vagy egyéb, a vállalkozás profilján túlmutató elköteleződésüknek adnak hangot.

A társadalmi és/vagy vállalati felelősségvállalásnak önkéntesen, törvényi kötelezettség nélkül tesznek eleget azok a lelkiismeretes üzletemberek, akik CSR szempontoknak is megfeleltetik cégeiket. Egy olyan jövőt formálnak, ahol a legkisebbtől a legnagyobb vállalatig mindenki kiveheti a maga önkéntesen vállalt részét például a társadalmi egyenlőtlenségek felszámolásában vagy a fenntartható környezet megteremtésében. Támogatásukkal olyan fontos, országhatárokon átnyúló összefogás részeivé válnak, mely nagyon határozott célok mentén építi azt a társadalmat, amelyben élni, alkotni és dolgozni egyaránt jó. A CSR ma már olyan központilag is támogatott stratégia, ami a vállalatok és vállalkozások egyéni üzletpolitikáján túlmutatva, állami szinten is megvalósul.

Kire és miért esett a választásunk?

A Webshippy kiemelten foglalkozik CSR tevékenységgel; számunkra nagyon fontos, hogy a sikereinket megoszthassuk azokkal, akiknek támogatásra van szükségük. Idén a Bátor Táborra esett a választásunk.

read more