EMAG + WEBSHIPPY

Az eMAG eladja, a Webshippy kiszállítja

Különösen a Black Friday-hajrában fontos, hogy minden simán menjen, és vásárlóid maradéktalanul elégedettek legyenek, te pedig megúszd idegösszeomlás nélkül. Az eMAG Marketplace segítségével könnyedén eljuttathatod termékeidet többszázezer vásárlóhoz, a Webshippy teljesértékű logisztikai rendszerének köszönhetően pedig mostantól a csomagok összeállításával és kiküldésével sem kell foglalkoznod.

A Webshippy fulfillment szolgáltatásának hála a logisztika az eddigi mumus helyett a vállalkozásod egyik leghatékonyabban működő motorja lesz.

ELŐNYÖK

Szolgálj ki sokezer vásárlót

Az idei évtől az eMAG Marketplace partnereként igénybe veheted a Webshippy ultramodern logisztikai rendszerét, amely automatizált megoldásaival teljes mértékben leveszi a válladról a logisztika lebonyolítását. Így a vásárlóid időben és hibátlanul megkapják Black Friday rendelésüket, te pedig elégedetten hátradőlhetsz.

Az eMag üzleti modellje jutalékalapon működik, vagyis kizárólag a sikeres értékesítés után fizetsz, a Webshippy-nél pedig a kiküldött küldemények után kalkuláljuk a csomagkezelési díjat, ami kedvezőbb, mintha te magad végeznéd a postázást.
Ha egyelőre csak kipróbálnád a szolgáltatásunkat, azt is megteheted, hogy kizárólag a Black Friday akció keretében kínált termékeid tárolásával és kiszállításával bízol meg minket, így nem neked kell gondoskodnod a megnövekedett forgalom miatt az extra munkaerőről és raktárkapacitásról.

KISZERVEZETT LOGISZTIKA

Hogyan működik mindez a gyakorlatban?

A Black Friday során kínált akciós termékeid, csomagajánlataid számára a Webshippy budapesti raktárában biztosítunk polchelyet, ahonnan szerződött futárcégeink segítségével magyarországi és romániai vásárlóidhoz is villámgyorsan el tudjuk juttatni rendelésüket. Az eMAG fiókodat mindössze néhány kattintással összekötheted a Webshippy rendszerével, ahol a budapesti logisztikai központban dolgozó kollégák munkáját modern technikai megoldások támogatják. Élőben látják a leadott rendeléseket, amelyek ha déli 12:00 óráig beérkeznek, még aznap feldolgozzák őket és továbbítják a vásárlóid felé, akik így már akár másnap hozzájuthatnak a megrendelt termékekhez. A Webshippy online felületére bármikor beléphetsz és élőben nyomon követheted a folyamatokat, naprakész visszajelzést kapsz a nálunk tárolt raktárkészletedről, amely az eMAG piactérre is automatikusan szinkronizálódik.

Készen állsz a nagy menetre?

Előzd meg a versenytársaidat, és kapcsolj nagyobb fokozatra a növekedésben! Támogasd az idei Black Friday akcióid sikerét a Webshippy által kínált legmodernebb logisztikai megoldással – és élvezd, hogy az idei november idegeskedés helyett megérdemelten szép eredményeket hoz. A Webshippy készen áll rá, hogy teljes erőbedobással elősegítse üzleti sikeredet. Ha te is, akkor kattints!