3in1: DM-, promóciós és PPC-kampány egyben

Új hirdetési platform: Webshippy AdPack

Promóciós anyagok behúzása a legnagyobb online áruházak csomagjaiba.

Precíz targetálás • Pontos mérhetőség • Magas konverzió • Hatékony megtérülés

0
aktív webshop partner
0
csomag havonta
0 +
potenciális vásárló

Miből áll a Webshippy AdPack szolgáltatása?

Az AdPack egy olyan marketing kommunikációs lehetőség, amelynek során a márkák promóciós anyagait tetszőlegesen szegmentált webáruházak csomagjaiba helyezzük el. A csomagokkal és vásárlókkal kapcsolatos információknak köszönhetően magas affinitású, célcsoport specifikus elérést tudunk biztosítani a megfelelő webshop partnereken keresztül.

Miért működik kiemelkedő eredményekkel az AdPack?

1. A pszichológiai faktor

Az unboxing élménye, azaz a megrendelt termék kicsomagolásának folyamata mindenki számára izgalmas. Érzelmi reakciót vált ki, mert a gyerekkori ajándékbontás emlékét idézi fel. A vásárlók mindennek örülnek, amit nem vártak, és ami értéket jelenthet a számukra: egy kuponkatalógus, kedvezménykártya, vagy termékminta…

2. A targetálás

A behúzásokat a hirdetői igények mentén tudjuk szegmentálni érdeklődési kör, demográfia, földrajzi adatok és sok egyéb szempont szerint. A marketinganyagokat célzottan, releváns célcsoportnak juttatjuk el, ezért nagyon magas az elérés konverziója.

3. Az időzítés

A promóciós anyagokkal a vásárlók az online reklámzajtól távol, befogadó, nyitott állapotban találkoznak, amikor a megrendelt terméket kicsomagolják. A Webshippy Garanciának köszönhetően a csomagok minden esetben épségben, minőségi csomagolásban, határidőre jutnak el a vevőkhöz, ezáltal a csomagban található reklámanyag is pozitív befogadói szituációban találja meg őket.

webshippy adpack

Kerülj be ismert márkák és feltörekvő webáruházak csomagjaiba egyaránt!

Gyakori kérdések

Milyen mennyiségben rendelhetek promóciót?

Partnereinkkel általában havi csomagszámra állapodunk meg, de lehetőség van tetszőleges mennyiségű, alkalmi kampány megvalósítására is.

Mennyibe kerül az AdPack szolgáltatás?

A csomagbehúzási árak a targetálási feltételektől, valamint a havi mennyiségektől függnek. Részletes ajánlat ügyében érdeklődj a Webshippy AdPack kapcsolattartódnál.

Mi garantálja, hogy valóban bekerülnek a promóciós anyagok a csomagokba?

A behúzásokkal kapcsolatos információk a Webshippy rendszerében rögzítésre kerülnek, így minden behúzás teljesítése garantált, a kampány lefutása nyomon követhető.

Mit tehetek a csomagokba?

Szinte bármit, de természetesen a promóciós anyagok méretét a kampány előtt validálnunk kell az adott célcsoportnak küldendő csomagok méretével. Felnőtt korú célcsoportoknak szóló termékek nem vehetnek részt a promóciókban.