Kedvező árú csomagküldés itthon és külföldön

Versenyképes kézbesítés Magyarországon és külföldön, a környező országokban akár másnap – egy kattintásra, a Webshippyn keresztül!

 

Sok webshopnak kell most szembenéznie gazdasági kihívásokkal:

A Webshippy folyamatosan azon dolgozik, hogy szolgáltatásainak színvonalával és áraival hozzájáruljon ügyfelei versenyképességéhez és sikereihez.
Ennek jegyében egy újabb mérföldkőhöz érkeztünk:

A Webshippy megállapodást kötött a DPD-vel: augusztus 1-től kedvező külföldi árak és akár másnapi szállítás is elérhető. Így már hét futárcég közül választhatnak webshop partnereink és az ügyfelek.

Miért a DPD?

A DPD immár 20 éve tevékenykedik a magyar piacon. Ügyfeleik igényeihez igazodva törekednek az innovatív megoldásokra, ezért rendkívül népszerű a vásárlók körében.

„Nő azoknak a külföldi ügyfeleinknek a száma, akiket Magyarországról szolgálunk ki itthon és Európában. Felértékelődött a jelentősége, hogy határon túli kiküldések esetében is helyi áron, másnapi kézbesítéssel tudjunk dolgozni. A DPD-nek köszönhetően nagyon jó áron és kedvező cut off time-mal tudunk crossborder csomagküldést teljesíteni. Úgy, hogy közben egyedi igényekre is tudunk reagálni.”
Simon Zsolt
COO, Webshippy

Szeretnéd felvenni a DPD szolgáltatását a webshopodba?

Vedd fel velünk a kapcsolatot, és szakértő kollégáink segítenek.