Készen állsz a főszezonra,
vagy megint a tavalyi káosz lesz?

Végre teljesülhet a #1 kívánságod, a stresszmentes év vége és a csúcsprofit, csak nem a Mikulás, hanem a Webshippy váltja valóra. Velünk minden egyes év végi megrendelést teljesíteni fogsz. 

nap
óra
perc
másodperc

BÍZD RÁNK A LOGISZTIKÁT, érj el idén csúcsprofitot ÉS KEZELD A LEGNAGYOBB FORGALMAT IS KÖNNYEDÉN.

A Webshippy segít abban, hogy több profitod maradhasson az év végére, sőt, stresszmentessé teszi az év végi kiszállításaidat. Hogyan tudjuk mindezt lehetővé tenni? Görgess lejjebb, és kiderül.

1x

Használj több futárcéget

Csomagküldés
már akár
599 Ft-tól

Segítünk a kedvező árú szállításban, hogy több profitod maradhasson. Válassz partnereink közül, rajtunk keresztül kedvező áron szállíthatsz:
átvevő pontok 599 Ft-tól,
házhozszállítás 690 Ft-tól.

2x

Értékesíts több helyen

Forgalomnövelés
az eMAG-on
keresztül

Direkt integrációnkkal pár kattintással felteheted a termékeidet az eMAG-ra, így új értékesítési platformra juthatsz el. Használd ki, hogy az eMAG segíti az értékesítést és ügyfélszerzést és adj el idén még többet.

3x

Kínálj több terméket

Termék- és készletbővítés befektetés nélkül

A Webshippy Marketplace-en nagy márkák termékeivel szélesítheted a termékkínálatodat anélkül, hogy megvásárolnád a készletet, így nagyobb kosárértéket érhetsz el extra befektetés nélkül.

4x

Bízd ránk a logisztikát

Stresszmentes tárolás, csomagolás és szállítás

Ha 2022.11.15-ig leszerződsz a WEBSHIPPY szolgáltatásaira, és beszállítod a termékeidet valamelyik raktárunkba, biztosítani tudjuk, hogy a Black Friday és a karácsonyi kiszállítás idén végre stresszmentes lesz. 

Idén ismét ezekkel a problémákkal kell szembesülnöd, ha nem lépsz időben… Ilyen volt a tavalyi főszezon?

#elfogyakészlet

Emlékszel, amikor csak januárban tudtad kiszolgálni a karácsonyi megrendeléseket? Idén a Webshippy garantálja a korlátlan skálázódást és az órási hazai raktárkészletet dropshipping termékekből.

#nincsfutár

A szállító partner a főszezonban túlvállalja magát, és nem tud minden csomagot megfelelően kiszállítani? A Webshippyvel ez nem fordulhat elő, akár aznapi kiszállítást is vállalunk.

#kevésember

Tavaly még a szomszéd unokatestvérének a felesége is csomagolt? Idén ne stresszeld magad a munkaerőhiányon, a Webshippy azonnali rendelésfeldolgozást vállal, bármilyen mennyiségre.

#hibáskézbesítés

Elkevert megrendelések, reklamáló ügyfelek, ideges kapkodás… Ezt idén végre elfelejtheted! A Webshippynél a piacon létező legkisebb hibaszázalékkal dolgozunk, a sikerrátánk 99,97%-os.

#kimerültdolgozók

Ha gyors és hibamentes a logisztikád, akkor az ügyfélszolgálatnál sem égnek a vonalak nonstop, és bírják a tempót. Jól hangzik? A Webshippyvel idén garantáltan ilyen lesz a főszezon.

A problémakezelés helyett idén fókuszálj az értékesítésre. A Webshippy számokban.

Ne fogjon vissza se a kapacitáshiány, se a problémás teljesítés. Mi biztosítjuk, hogy a lehető legjobban zárd az évet, és közben maximálisan elégedettek legyenek a vásárlóid.

4.000.000 db

csomagot kezeltünk és szállítottunk már ki.

csomagszállítás

8 mp

Minden 8. másodpercben valaki csomagot kap tőlünk.

200+

fős csapat dolgozik azon, hogy segítsük a logisztikádat.

40.000+

dropshipping termék hazai raktárkészleten.

A régió leginnovatívabb kiszervezett logisztikai vállalata

Innovációs Minisztérium - Az év leginnovatívabb startupja 2019, különdíj

Tökéletes rendelésteljesítés a nyugodt és eredményes főszezonért

Robotizált raktáraink és teljesen automatizált folyamataink biztosítják, hogy ne csússzon hiba egyetlen csomagba sem és a futárok sem fognak késni a teljesítéssel: másnap – sőt, Prio szolgáltatásunkkal aznap! – már kézhez is kapják őket vásárlóid. Ha szeretnél többet tudni vagy kérdésed lenne, csak kattints a gombra és jelezd érdeklődésedet!

Webshop integrációk - Csatlakozás néhány kattintással

Mindössze néhány lépés és máris indulhatunk!

1. Lépés

Kösd össze webshopod rendszerünkkel

2. Lépés

Írd alá a szerződésed online, akár még aznap

3. Lépés

Termékeidet bármikor beszállíthatod hozzánk

4. Lépés

1-2 napon belül már indulnak is csomagjaid raktárunkból

PARTNEREINK

Vezető márkáknak, feltörekvő webshopoknak, KKV-knak és sikeres startupoknak segítünk a növekedésben

Szolgáltatásaink által vállalkozásod eredményesebb és hatékonyabb lehet, bármilyen fázisban van. Partnereink között éppúgy megtalálhatók kezdő, illetve növekedési fázisú áruházak, mint nagy forgalmú vállalatok.

Sasvári Anna

Helia-D

Perlaki Fanni

Barfshop

Kovács Máté

Nanushka

Scharbert Edina

Butlers

Ne veszíts profitot karácsonykor

Ha a legerősebb napokon kell leállítanod a hirdetéseket, ha egy egész hét forgalmától esel el, mert azt már nem tudod időben kiszállítani karácsonyig, vagy ha elfogynak a termékeid, akkor éppen ott veszítesz profitot, ahol a legtöbbet nyerhetnéd! Ha a Webshippyhez szervezed ki a logisztikádat, ez nem fordulhat elő!

Ne legyél a futárcégeknek kiszolgáltatva

Talán a legtöbb probléma az ünnepek alatt a futárcégekkel kapcsolatban merül fel. Veled is előfordult már, hogy…
Ezek nem fordulhatnak elő, ha a Webshippyvel dolgozol! A másnapi kézbesítés alapesetben garantált, de Prio szolgáltatásunkkal akár aznap eljuttathatod a csomagokat vásárlóidhoz.

Ne legyenek hibás karácsonyi csomagok

Nincs bosszantóbb, mint amikor a néhány nappal karácsony előtt kiküldött megrendelésről kiderül, hogy nem pont az volt a dobozban, amit a vevő kért. Már az sem biztos, hogy megoldható a visszaküldés és a csere, nem beszélve az anyagiakról és a webshopod megítéléséről. 
 
A Webshippynél a piacon létező legkisebb hibaszázalékkal dolgozunk, a sikerrátánk 99,97%-os. A teljes automatizáció és a robotok segítsége a garancia arra, hogy a vevők biztosan azt kapják, amit rendeltek.

Ne legyen végletekig leterhelt az ügyfélszolgálat

Főszezonban égnek a vonalak, rengeteg a kérdés és sok esetben a panasz is. Két tippünk van erre:

+ Webshippy Garancia

A régió leginnovatívabb rendeléskiszolgálása, a robotizált raktárak és a 100%-ig automatizált folyamatok a garancia arra, hogy csomagjaid hibamentesen összekészítve, tökéletes állapotban és extra gyorsan jutnak el a vásárlóidhoz – főszezonban is! Használd a Webshippy Garancia pecsétet webáruházadban is, hogy vevőid lássák: ha itt vásárolnak, nem kell aggódniuk a rendelésük miatt.

Stresszmentes főszezont és csúcsprofitot szeretnél?

Ha szeretnél csúcsprofitot és nyugalmas év végét, kérjük, add meg az alábbi adataidat, természetesen kötelezettségektől mentesen.

Érdekel a Webshippy megoldása