Készen állsz a főszezonra,
vagy megint a tavalyi káosz lesz?

Végre teljesülhet a #1 kívánságod, a stresszmentes év vége és a csúcsprofit, csak nem a Mikulás, hanem a Webshippy váltja valóra. Velünk minden egyes év végi megrendelést teljesíteni fogsz. 

BÍZD RÁNK A LOGISZTIKÁT, érj el idén csúcsprofitot, ÉS KEZELD A LEGNAGYOBB FORGALMAT IS KÖNNYEDÉN.

nap
óra
perc
másodperc
Ha most leszerződsz a WEBSHIPPY Magyarország Kft. szolgáltatásaira, és beszállítod a termékeidet valamelyik raktárunkba, biztosítani tudjuk, hogy a Black Friday és a karácsonyi kiszállítás idén végre stresszmentes lesz. Hogyan tudjuk mindezt lehetővé tenni? Görgess lejjebb, és kiderül.

Idén ismét ezekkel a problémákkal kell szembesülnöd, ha nem lépsz időben… Ilyen volt a tavalyi főszezon?

#elfogyakészlet

Emlékszel, amikor csak januárban tudtad kiszolgálni a karácsonyi megrendeléseket? Idén a Webshippy garantálja a korlátlan skálázódást és az órási hazai raktárkészletet dropshipping termékekből.

#nincsfutár

A szállító partner a főszezonban túlvállalja magát, és nem tud minden csomagot megfelelően kiszállítani? A Webshippyvel ez nem fordulhat elő, akár aznapi kiszállítást is vállalunk.

#kevésember

Tavaly még a szomszéd unokatestvérének a felesége is csomagolt? Idén ne stresszeld magad a munkaerőhiányon, a Webshippy azonnali rendelésfeldolgozást vállal, bármilyen mennyiségre.

#hibáskézbesítés

Elkevert megrendelések, reklamáló ügyfelek, ideges kapkodás… Ezt idén végre elfelejtheted! A Webshippynél a piacon létező legkisebb hibaszázalékkal dolgozunk, a sikerrátánk 99,97%-os.

#kimerültdolgozók

Ha gyors és hibamentes a logisztikád, akkor az ügyfélszolgálatnál sem égnek a vonalak nonstop, és bírják a tempót. Jól hangzik? A Webshippyvel idén garantáltan ilyen lesz a főszezon.

A problémakezelés helyett idén fókuszálj az értékesítésre. A Webshippy számokban.

Ne fogjon vissza se a kapacitáshiány, se a problémás teljesítés. Mi biztosítjuk, hogy a lehető legjobban zárd az évet, és közben maximálisan elégedettek legyenek a vásárlóid.

4.000.000 db

csomagot kezeltünk és szállítottunk már ki.

csomagszállítás

8 mp

Minden 8. másodpercben valaki csomagot kap tőlünk.

200+

fős csapat dolgozik azon, hogy segítsük a logisztikádat.

40.000+

dropshipping termék hazai raktárkészleten.

A régió leginnovatívabb kiszervezett logisztikai vállalata

Innovációs Minisztérium - Az év leginnovatívabb startupja 2019, különdíj

Tökéletes rendelésteljesítés a nyugodt és eredményes főszezonért

Robotizált raktáraink és teljesen automatizált folyamataink biztosítják, hogy ne csússzon hiba egyetlen csomagba sem és a futárok sem fognak késni a teljesítéssel: másnap – sőt, Prio szolgáltatásunkkal aznap! – már kézhez is kapják őket vásárlóid. Ha szeretnél többet tudni vagy kérdésed lenne, csak kattints a gombra és jelezd érdeklődésedet!

Webshop integrációk - Csatlakozás néhány kattintással

Mindössze néhány lépés és máris indulhatunk!

1. Lépés

Kösd össze webshopod rendszerünkkel

2. Lépés

Írd alá a szerződésed online, akár még aznap

3. Lépés

Termékeidet bármikor beszállíthatod hozzánk

4. Lépés

1-2 napon belül már indulnak is csomagjaid raktárunkból

PARTNEREINK

Vezető márkáknak, feltörekvő webshopoknak, KKV-knak és sikeres startupoknak segítünk a növekedésben

Szolgáltatásaink által vállalkozásod eredményesebb és hatékonyabb lehet, bármilyen fázisban van. Partnereink között éppúgy megtalálhatók kezdő, illetve növekedési fázisú áruházak, mint nagy forgalmú vállalatok.

Sasvári Anna

Helia-D

Perlaki Fanni

Barfshop

Kovács Máté

Nanushka

Scharbert Edina

Butlers

Ne veszíts profitot karácsonykor

Ha a legerősebb napokon kell leállítanod a hirdetéseket, ha egy egész hét forgalmától esel el, mert azt már nem tudod időben kiszállítani karácsonyig, vagy ha elfogynak a termékeid, akkor éppen ott veszítesz profitot, ahol a legtöbbet nyerhetnéd! Ha a Webshippyhez szervezed ki a logisztikádat, ez nem fordulhat elő!

Ne legyél a futárcégeknek kiszolgáltatva

Talán a legtöbb probléma az ünnepek alatt a futárcégekkel kapcsolatban merül fel. Veled is előfordult már, hogy…
Ezek nem fordulhatnak elő, ha a Webshippyvel dolgozol! A másnapi kézbesítés alapesetben garantált, de Prio szolgáltatásunkkal akár aznap eljuttathatod a csomagokat vásárlóidhoz.

Ne legyenek hibás karácsonyi csomagok

Nincs bosszantóbb, mint amikor a néhány nappal karácsony előtt kiküldött megrendelésről kiderül, hogy nem pont az volt a dobozban, amit a vevő kért. Már az sem biztos, hogy megoldható a visszaküldés és a csere, nem beszélve az anyagiakról és a webshopod megítéléséről. 
 
A Webshippynél a piacon létező legkisebb hibaszázalékkal dolgozunk, a sikerrátánk 99,97%-os. A teljes automatizáció és a robotok segítsége a garancia arra, hogy a vevők biztosan azt kapják, amit rendeltek.

Ne legyen végletekig leterhelt az ügyfélszolgálat

Főszezonban égnek a vonalak, rengeteg a kérdés és sok esetben a panasz is. Két tippünk van erre:

+ Webshippy Garancia

A régió leginnovatívabb rendeléskiszolgálása, a robotizált raktárak és a 100%-ig automatizált folyamatok a garancia arra, hogy csomagjaid hibamentesen összekészítve, tökéletes állapotban és extra gyorsan jutnak el a vásárlóidhoz – főszezonban is! Használd a Webshippy Garancia pecsétet webáruházadban is, hogy vevőid lássák: ha itt vásárolnak, nem kell aggódniuk a rendelésük miatt.

Stresszmentes főszezont és csúcsprofitot szeretnél?

Ha szeretnél csúcsprofitot és nyugalmas év végét, kérjük, add meg az alábbi adataidat, természetesen kötelezettségektől mentesen.
Érdekel a Webshippy megoldása