Webinár magyar webshopoknak

A határtalan webshopok titka

Így vedd fel a versenyt a régióban

Visszanézhető adás, az előadások regisztráció után azonnal elindíthatóak.

Magyarország a régió webshopjainak harcterévé vált: egyre több külföldi cég terjeszkedik hazánkban is, miközben a magyar webshopok nehezen nyitnak a külföld felé. Vagyis a csak magyar piacot kiszolgáló webshopok helyzete romlik, ami a mostani gazdasági válságban még kritikusabbá teszi a helyzetüket.

Kutatásunkból is kiderült, hogy a magyar webshopok jelentős része tervezi a külföldi nyitást, ehhez szeretnénk most segítséget nyújtani a díjtalan webinárral. A Webshippy több mint 100 ügyfele kereskedik külföldön, idén a szlovák raktárunk is megnyílt, így gyakorlati tapasztalattal rendelkezünk ezen a területen.

Mi a sikeres régiós terjeszkedés titka?

A profitnövelés kulcsa a határon túl van. De hogyan terjeszkedj könnyedén külföldre? Hogyan juss el a külföldi érdeklődőkig, és hogyan szolgáld ki zökkenőmentesen a vevőket?

Nézd vissza a 2022.11.10-én közvetített webinár előadásunkat, ahova meghívtuk a téma legnagyobb szakértőit, hogy mondják el, mi szükséges ahhoz, hogy a magyar webshopok is sikeres régiós cégekké váljanak. 

Szakértők:

Budaházy Péter

Helia-D, vezérigazgató

Perényi András

Webshippy, CEO

Schmidt Richárd

Hoppline, partner

Simon Zsolt

Webshippy, kereskedelmi igazgató

Szabó László

GrowwDigital, tulajdonos-ügyvezető

Fagyas Szabolcs

Packeta, Sales Director

Program:

Vitaindító prezentáció

Simon Zsolt, Webshippy

Esettanulmány

Hogyan lehet a téves csomagolások és a megnövekedett szállítási idő problémaköréből eljutni a külföldi terjeszkedésig? (Budaházy Péter, Helia-D)

Kerekasztal-beszélgetés

Hogyan érte el a 4Mrd+ árbevételű Alinda webáruház, hogy nem csak a hazai piacra értékesít? Milyen kihívásokkal jár a terjeszkedés, milyen előnyöket ad, milyen webshopnak ajánlott belevágni? Saját tapasztalatok voltak hallhatóak a kerekasztal-beszélgetés során. (Schmidt Richárd, Hoppline)

A Webshippy egy év alatt közel 500 000 külföldi csomagrendelés logisztikáját teljesítette, több mint 100 ügyfele kereskedik külföldön, tavasz óta már a szlovákiai raktárából is kiszolgálja ügyfeleit. Milyen tanulságok vonhatók le a folyamatokból? A külföldi terjeszkedés gyakorlati oldalát jól ismerő szakember válaszolt. (Perényi András, Webshippy)

A külföldre terjeszkedés kardinális kérdése, hogy ki szállítja ki csomagokat ki a külföldi vevőnek. Milyen lehetőségek vannak, mire érdemes odafigyelni? A Packeta Csehországban, Szlovákiában és Romániában is szállít csomagokat a magyar piac mellett, így képviselőjük a téma szakértőjeként osztotta meg tapasztalataikat. (Fagyas Szabolcs, Packeta)

A nemzetközi terjeszkedésben lényeges, hogy miképpen juttassuk el a marketingüzeneteket és a termékeket a lehetséges külföldi vásárlók felé. Mik a leghatékonyabb módszerek? Melyik eszköz segíti a gyorsabb nemzetközi terjeszkedést? A Groww Digital ügyvezető szakértője válaszolta meg a kérdéseket. (Szabó László, GrowwDigital)

Lemaradtál? Újranéznéd?

Népszerű webinárunkat videó és podcast formában mostantól bármikor elérheted:

VIDEÓ

Podcast

Szeretném visszanézni a webinár előadást.

Nézd vissza a 2022.11.10-én közvetített webinár előadásunkat, ahova meghívtuk a téma legnagyobb szakértőit, hogy mondják el, mi szükséges ahhoz, hogy a magyar webshopok is sikeres régiós cégekké váljanak. 

Érdekel a Webshippy megoldása