INGYENES E-MAIL KURZUS

Legyél sikeres dropshipper!

5 napos e-mail kurzus új webshop indításához

Tartozz abba a 10%-ba, akinek sikerül!

Az e-mail-kurzus során minden fontos információt megkapsz, amire szükséged lesz az induláshoz és az első sikerekhez. A cél, hogy elkerüld azokat a hibákat és zökkenőket, amik miatt az induló webshopok 90%-a egy éven belül elbukik.

Napi 15 perc, amiért érdemes lesz felkelned ebben az 5 napban:

A kurzus tematikája:

Az elkövetkező 5 napban csekkold az inbox-odat, mert minden reggel 7 óráig küldjük az aktuális e-mailt, hogy a kávéd mellett a leghasznosabb információkat is felhörpinthesd. Megosztunk Veled mindent, ami ahhoz kell, hogy sikeres dropshipperré válj!

1. nap – Útmutató a sikerhez

A dropshipping üzleti modell lényege, valamint az elkerülhető buktatói és veszélyei.

2. rész – E-kereskedelmi alapok

Minden, ami ahhoz kell, hogy el tudj indítani és fenntartani egy webshopot, költségekkel, jogi tudnivalókkal és piaci ismeretekkel együtt

3. rész – Termékválasztás

A termékválasztáson áll vagy bukik a dropshipping biznisz. Körüljárunk mindent, amit figyelembe kell venned, amikor termékeket listázol be a boltodba.

4. rész – Marketing és értékesítés

Hogyan tűnj ki a sok száz online bolt közül, amelyek mindegyike ugyanazt a népszerű terméket kínálja, ugyanolyan jó áron, mint Te?

5. rész – Palackposta a Bahamákról

A szerencse egy bizonyos fokig tanulható. Vedd ezt egyfajta üzenetként jövőbeli, sikeres énedtől, aki már a Bahamákról üzen, hogy mire kell figyelned!