A Webshippy event about the future of e-logistics

Videó lejátszása

Ezeket mutattuk be

Webshippy Prio

A Webshippy saját, aznapi kiszállítás szolgáltatása, melyben a webáruházak vásárlói a délután 16 óráig megrendelt termékeiket még aznap, 18 és 22 óra között megkapják. Az ezt lehetővé tevő pluginoknak köszönhetően a vásárlók a kosár oldalon kapnak visszajelzést arról, hogy az adott kosárban található termékeket melyik raktárból, milyen időablakban és milyen futárcégek által tudják kiszállíttatni.

Webshippy + Trans-Sped

A Webshippy fulfillment kiszolgálását mostantól a Trans-Sped alvállalkozásban segíti új, külön erre a célra kialakított, 15 000 négyzetméteres teljesítési központjában. Ezzel elhárul minden fizikai korlát az ügyfelek kiszolgálása tekintetében és a Webshippy készen áll a legnagyobb hazai és nemzetközi vállalatok befogadására is.

Webshippy License

A Webshippy teljes rendeléskezelő és e-logisztikai csomagolás-optimalizáló rendszere elérhető azon nagyvállalatok számára, akiknél a kiszervezés nem megoldható, de modernizálni szeretnék az online rendelés-kiszolgálási folyamataikat. A software és hardware megoldások mellé teljes körű know-how átadást is biztosítunk.

Webshippy Robotics

Teljesítési központjainkat mostantól a legmodernebb picking robottechnológia segíti, mely minden piaci szereplőnél magasabb hatékonyságot, teljesítési sebességet és pontosságot tesz lehetővé, biztosítva azt, hogy ügyfeleink online áruházai mögött az aktuálisan elérhető leginnovatívabb logisztika álljon.

Webshippy Europe

A Webshippy és a Trans-Sped az elkövetkezendő három évben öt országban kezdi meg működését saját robotizált teljesítési központtal, megteremtve ezzel az első digitalizált fulfillment center hálózatot Kelet-Európában. 

Ismerd meg a Webshippy rendszerét, regisztrálj ingyen és kötetlenül!

Akár saját termékeid logisztikáját szeretnéd kiszervezni, akár dropshipping modellben gondolkozol, kattints és próbáld ki a Webshippy appot!

Összetett keresés

CÍMKÉK

GYŰJTEMÉNYEK

Tudnivalók induló webáruházaknak

49 cikk

Szervezd ki webáruházad logisztikáját

35 cikk

Növeld bevételeidet mások termékeinek értékesítésével

26 cikk

Marketing tippek webáruházaknak

63 cikk

Emeld a webshopodat a következő szintre

63 cikk