Mi az a Webshippy?

És miért küld nekem levelet?

fulfillment_szimbolum_kozepen-1

Röviden

Azért, hogy megtudd, rendelésedet Európa egyik legmodernebb, automatizált budapesti raktárközpontjában állítottuk össze, szélsebesen. Kollégáink többször is ellenőrizték a terméklistát és a termékeket, hogy pontosan azt kapd, amit megrendeltél, tökéletes állapotban.

Hosszabban

Mi arról gondoskodunk, hogy a webáruházak hiánytalanul és gyorsan teljesíthessék vevőik megrendelését. Éppen ezért egyre több webshop nálunk, a Webshippy automatizált raktárában tárolja a teljes árukészletét. Ha valamit rendelsz tőlük, mi azonnal értesítést kapunk a rendelésedről, hogy mielőbb nekiláthassunk a rendelt termékeid összegyűjtésének, becsomagolásának és elküldésének.

Fontos tudnod

A rendelésedet nem a Webshippy szállítja ki, hanem erre szerződött futárcégek, akiknek mi átadjuk a kész, megcímzett csomagot, ők pedig felveszik veled a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon, hogy egyeztessenek az átvétellel kapcsolatban.

Miért jó az, hogy tőlünk érkezik a csomagod?

Mert így nem csak a rendelésfeladáskor, hanem a csomag megérkezésekor is mosolyoghatsz:

Szimpatikusnak találsz minket?

Kövess a közösségi médiában, olykor állítólag nagyon szórakoztatóak tudunk lenni.

Annyira szimpik vagyunk, hogy dolgoznál is nálunk?

Semmi akadálya: tele vagyunk jobbnál jobb állásajánlatokkal, ugyanis megállíthatatlanul növekszünk, és folyamatosan szükségünk van újabb éles elmékre, ügyes kezekre és persze elégedett mosolyokra.