#raktározás #csomagolás #kiszállítás

KISZERVEZNÉD A WEBSHOPOD LOGISZTIKÁJÁT?

Legyél a siker részese, és válaszd azt, akit a legtöbben választottak!

A Webshippy Magyarország legnagyobb referenciájával rendelkező fulfillment vállalata: már 5 000 000 teljesített csomagon vagyunk túl.

0
kézbesített termék
0
százalékos kézbesítési hibahatár
0 +
elégedett Webshippy-ügyfél

Nézd meg, hogyan ünnepeltük a Webshippy-nél az 5.000.000-ik csomagot!

Miért bízd a webshopod logisztikáját a Webshippy-re?

Több időd marad a fejlődésre

Mindent intézünk helyetted

Megoldjuk a termékeid tárolását, a csomagolást és a szállítást, ezekkel nem kell foglalkoznod, stresszmentesen fókuszálhatsz a növekedésre. Megrendelőid garantáltan elégedettek lesznek a szolgáltatásainkkal.

Több futárcéget is választhatsz

Csomagküldés akár már 599 Ft-tól

Segítünk a kedvező árú szállításban, hogy magasabb profitot érj el. Nálunk a legnagyobb futárcégek közül választhatsz, rajtunk keresztül kedvező áron szállíthatsz:

átvevő pontok 599 Ft-tól,
házhozszállítás 690 Ft-tól.

Több helyen is értékesíthetsz

Forgalomnövelés az eMAG-on keresztül

Pár kattintással felteheted a termékeidet az eMAG-ra, így új értékesítési platformra juthatsz el. Így az eMAG segít az értékesítésben és az ügyfélszerzésben, illetve még több terméket adhatsz el.

Több terméket kínálhatsz befektetés nélkül

Széles választék, extra költség nélkül

Nagy márkák termékeivel szélesítheted a termékkínálatodat anélkül, hogy megvásárolnád a készletet, így nagyobb kosárértéket érhetsz el extra befektetés nélkül. Dedikált kapcsolattartód segít neked a megfelelő termékeket kiválasztani a Webshippy Marketplace-ről.

Szervezd ki hozzánk webshopod logisztikáját,

mi pedig garantáljuk, hogy vevőid 100%-ban elégedettek lesznek a kiszolgálással

A Webshippy ügyfelei nyugodtan alszanak…

…mert biztosak lehetnek abban, hogy a vevők által megrendelt csomagokról profi szakemberek gondoskodnak. 

Ha egy webshop kiteszi a honlapjára a Webshippy nevével fémjelzett Garancia logót, a vásárlók is tudják: rendelésük összekészítése és kiszolgálása a legjobb kezekben van.

Segítünk, hogy az egyszeri vásárlóból visszatérő megrendelő legyen

Manapság a legnagyobb érték az elégedett megrendelő, aki visszatér és továbbajánl. Nem elég, ha a terméked kiváló, mert ha a kiszolgálással problémák vannak, a vevők gyorsan átpártolnak a konkurenciához. A Webshippy ügyfelei biztosra mehetnek, hiszen mi garantáljuk, hogy:

Hogyan tudja mindezt garantálni a Webshippy?

A megrendelt termékeket Európa egyik legmodernebb, automatizált raktárában tároljuk, csomagoljuk és készítjük elő kiszállításra, mindezt villámgyorsan. A robotizált technológia garantálja, hogy a vevő pontosan azt kapja, amit rendelt, tökéletes állapotban, szélsebesen.

Szeretnéd igénybe venni a Webshippy logisztikai szolgáltatásait?

Ha szeretnél bővebb tájékoztatást a részletekről, regisztrálj az alábbi adataiddal, természetesen kötelezettségektől mentesen.

Ők már minket választottak