Bővítsd viszonteladói hálózatodat és sokszorozd meg bevételeidet

Online értékesítési piactér nagykereskedőknek és gyártóknak

Több száz értékesítő egy helyen, webáruházak széles vásárlói körrel, influencerek több tízezres eléréssel

A Webshippy Marketplace egy digitális nagykereskedelmi piactér, ami lehetővé teszi, hogy pillanatok alatt új viszonteladói partnereid legyenek, néhány kattintással. Hozd be hozzánk a termékeidet és ajánld fel őket továbbértékesítésre nagykereskedelmi áron. Nincs más dolgod, mint feltölteni az ajánlataidat a termékkatalógusunkba, ahonnan többszáz viszonteladó veheti fel őket saját kínálatába. Használd ki az elérésükben rejlő potenciált, általuk pillanatok alatt több milliós vásárlói réteghez juthatsz el. Az eladott termékek összekészítését és kiszállítását a régió legmodernebb fulfillment centere, a Webshippy biztosítja.

Köztük a helyed a Marketplace termékkatalógusban

Miért jó a Webshippy Marketplace?

Többszáz értékesítő, akár többmilliós eléréssel

A Marketplace segítségével rendkívül egyszerűen érhetsz el egy új, óriási vásárlóréteget, a termékfeltöltés és a rendszerek integrációja nálunk gyerekjáték, és még a számlázást is kézben tartjuk helyetted!

Hogyan működik a Marketplace?

1. lépés

Töltsd fel a termékeidet a katalógusba, vagy szinkronizáld meglévő adat feed állományodat

2. lépés

Szállítsd be termékeidet raktárunkba, vagy válj külső készletes prémium beszállító partnerünkké

3. lépés

Állítsd be a termékeidhez tartozó nagykereskedelmi és ajánlott fogyasztói árakat

4. lépés

Kövesd nyomon ahogy a webáruházak és influencerek egyre több termékedet adják el

5. lépés

A nagyker értékesítésből befolyt összeget heti rendszerességgel számolja el rendszerünk

Ügyfélszerzés könnyedén

Ha termékforgalmazó, importőr vagy nagykereskedő vagy, akkor könnyedén eljuttathatod termékeidet viszonteladó webáruházak és influencerek egyre bővülő köréhez és ezáltal óriási vásárlóréteget érhetsz el.

„Régóta gondolkoztunk rajta, hogy a Butlers hogyan válhatna nagykereskedővé is.”

Scharbert Edina – Butlers

Termékfeltöltés egyszerűen

Amennyiben a termékeidet online is értékesíted, webshopodat könnyen csatlakoztathatod rendszerünkhöz a kialakított integrációk segítségével, de API kapcsolatunk révén a termékadatbázisodat átadhatod az általad használt vállalatirányítási rendszerből is.

Tárold nálunk, vagy küldd be másnapra

Készleteid egy részét tárolhatod a raktárunkban, így a gyorsan forgó termékeidet tartalmazó megrendeléseket még aznap tudjuk teljesíteni, vagy legyél külső készletes prémium beszállítónk, így az eladott termékeket elég 24-48 órán belül beszállítanod.

Nincs több késedelmes fizetés, vagy lejárt számla

Termékedet kizárólag csak akkor csomagoljuk és küldjük ki, ha azt az értékesítő webáruház előre kifizette.
A tranzakciókról azonnal értesítünk, a termékeidért fizetett összegekkel pedig hetente elszámolunk feléd.

Szeretnéd megtöbbszörözni forgalmadat a Marketplace segítségével? Kattints és dropshipping szakértőnk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot!

A termékeid akkor jelenhetnek meg a Marketplace katalógusában, ha azokat minden szükséges adatával együtt feltöltötted, rögzítetted a Webshippy rendszerében.

Termékeidet háromféle módon tudod feltölteni a Webshippy rendszerébe:

A Webshippy Marketplace termékkatalógusból bárki szabadon importálhat termékeket a webáruházába, és azonnal megkezdheti azok értékesítését – ehhez csak egy regisztráció szükséges. A rendelésteljesítés megkezdésének a feltétele a termékek beszerzési árának kifizetése.

Amikor egy Marketplace értékesítő vásárolt tőled legalább egy terméket a megrendelései teljesítéséhez, akkor neked kötelességed a tranzakcióról számlát kiállítani a részére.
Ehhez létre kell hoznod egy számlázóprofilt.
Ha létrehoztad és beállítottad a számlázóprofilt, add meg a rendszernek, hogy miképp szeretnéd Markeplace tranzakciókról szóló számláidat kiállítani.

Számlázás módjának beállítása

A Marketplace szolgáltatás vonatkozásában nincsen előfizetési díj, havi díj, rendszerhasználati díj vagy csatlakozási díj.

Az általad meghatározott Nagykereskedelmi árra a Webshippy jutalékot számít fel. A Nagykereskedelmi ár jutalékkal növelt összege lesz a webáruházak beszerzési ára, az úgynevezett Katalógus ár. A webáruházak ezen az áron fogják megvásárolni a termékeidet és mi is ezt az összeget fogjuk neked a heti elszámolásnál feltüntetni.

A jutalék mértéke termékkategóriánként eltérhet, a termékek aktuális jutalékának pontos összegét folyamatosan nyomon követheted a Webshippy admin felületén, a Marketplace termékeid listájában.

Mivel ez a jutalék bele van építve mindig a termék Katalógus árába és tulajdonképpen a Dropshipperek kifizetik, így ez nem merül fel nálad költségként. A Nagykereskedelmi ár meghatározásánál viszont figyelembe kell venned azt, hogy a jutalékkal megnövelt Katalógus ár szimpatikus maradjon az értékesítői közönségnek.



A Marketplace rendszerébe bárki belistázhatja a termékeit, aki meglévő fizikai raktárkészlettel rendelkezik a Webshippy logisztikai központjában vagy prémium beszállítók esetén saját raktárában, és vállalja, hogy az értékesítésre kerülő termékekről a jogszabályban meghatározott határidőn belül számlát állít ki (a számlázás a Webshippy rendszerében automatizálható).

Ha a termékeid jól fogynak, akkor Marketplace beszállítóként nem merülnek fel logisztikai költségeid.

Hetente két árubeszállítás díjmentes, amennyiben a beszállított mennyiség nem haladja meg az alkalmankénti 1000 darab terméket.

A Webshippy-nél automatikusan nem számítunk fel díjat a termékek tárolásáért, így ha kellően sok megrendelés érkezik a termékeidre, úgy ezzel kapcsolatban sosem lesz költséged. Azonban ha indokolatlanul nagy raktárkészletet szállítassz be hozzánk, amely akár több hónapra elegendő árumennyiséget biztosít  és termékeid forgási sebessége alacsony, akkor készenléti díj kerül felszámításra. A készenléti díj meghatározása a termékeid által elfoglalt polc- és raklaphelyek alapján történik.

Szolgáltatási díjainkról itt találsz részletes leírást

Annak érdekében tehát, hogy ne merüljenek fel költségeid, el kell érned, hogy minél több webáruház vegye fel kínálatába a termékeidet. Ehhez adunk pár tippet neked, olvasd el az alábbi blog bejegyzésünket

A nagykereskedelmi ár egy általad meghatározott átadási ár, amennyiért a termékeidet a dropshipper kereskedők számára kínálod. A mértéke nincs meghatározva, de fontos, hogy olyan árrést állíts be a nagyker- és kisker ár között, ami egy egészséges üzleti helyzetet teremt a dropshipper értékesítők számára, máskülönben nem fogják árulni a termékeidet. Itt figyelembe kell venned a Marketplace jutalékot is.

A termékeid eladásáról kiállított számlák áfa tartalmával kapcsolatban egyeztess könyvelőddel. A számviteli szabályok által érvényes áfa tartalmakat a Marketplace szolgáltatás nem befolyásolja.

Amennyiben vállalkozásod alanyi adómentes, úgy ezt a számlán is jelölni kell. Ilyen esetekben a termékek nettó és bruttó nagykereskedelmi ára azonos lesz Az általad kiállított számlázott ár lesz a webáruház nettó beszerzési ára, ezért a javasolt fogyasztói árad meghatározásánál vedd figyelembe, hogy az általad számlázott ár lesz a webshop nettó beszerzési ára, amit még (sok esetben 27%) áfa terhel.

Beérkezett rendelés esetén a megrendelt termékek Katalógus árát fizetik meg a Webshippy felületén a webáruházak, te pedig erről a webáruház nevére szóló számlát állítasz ki.

A számládon szintén a termék Katalógus árát kell szerepeltetni.

Az elszámolás során mi az általad meghatározott Nagykereskedelmi árat utaljuk el számládra, a Webshippy jutalékáról pedig mi is kiállítjuk feléd a számlát.