EMAG + WEBSHIPPY

eMag vinde, Webshippy delivrează

Mai ales în perioada intensă Black Friday este important că totul să se decurgă în regulă, clienții tăi să fie pe deplin mulțumiți și tu să supraviețuiești acestei perioade fără să cedezi nervos. Prin intermediul lui eMAG Marketplace produsele tale pot să ajungă la sute de mii de cumpărători și datorită Webshippy, sistemul logistic de valoare deplină, de acum încolo nu trebuie să te ocupi nici de împachetarea și nici de livrarea produselor.

Deasemnea, mulțumită serviciului Webshippy fulfillment (îndeplinire), logistica, ce crea până acum dureri de cap, va deveni cel mai eficient motor al afacerii tale.

AVANTAJE

Deservește mii de cumpărători

Începând de acest an ca partener al eMAG Marketplace ai posibilitatea de a solicita și folosi sistemul ultramodern logistic Webshippy, care cu procesele lui automatizate te scutește de sarcina rezolvării dificultăților logistice. Astfel clienții tăi vor primi produsele comandate în perioada Black Friday în timp și în stare intactă, iar tu poți să stai relaxat, fără nici o grijă.
Modelul de afacere al eMAG-lui funcționează pe bază de comision, adică tu trebuie să plătești doar după fiecare vânzare reușită, iar la Webshippy taxele de manipulare a coletelor sunt calculate după colete expediate, ceea ce este mai favorabil decât dacă tu trebuie să te ocupi şi de trimiterea coletelor.

LOGISTICĂ PRE-ORGANIZATĂ

Cum funcționează în practică?

Pentru produsele promoționale și ofertelor tale la pachet în perioada Black Friday noi asigurăm posibilitate de depozitare în depozitul Webshippy din Budapesta, de unde prin intermediul companiilor de curierat contractate de noi ajung comenzile la clienții tăi foarte rapid. Poți conecta uşor Contul tău eMAG, doar cu câteva click-uri, cu sistemul Webshippy, unde munca colegilor noștrii din centrul logistic din Budapesta este facilitată prin utilzarea unor tehnologii de ultima oră. Colegii văd online fiecare comandă trimisă. Comenzile care ajung până la ora 12: 00 (până la amiază) sunt procesate în aceaași zi, astfel clienții tăi pot obține produsele tale chiar în a doua zi de la comandă. Pe suprafața online Webshippy te poți conecta oricând și poți urmări în direct toate procesele, primești feedback despre stocul tău disponibil depozitat la noi ce se sincronizează automatic cu eMAG Marketplace.

EȘTI PREGĂTIT PENTRU MAREA CONFRUNTARE ? FII PE FAZĂ!

Depășește-ți concurenții și treci pe o treaptă superioară în dezvoltare! Sprijină succesul promoției tale Black Friday cu cea mai modernă logistică oferită de Webshippy și bucură-te de rezultatul binemeritat obținut, în loc să trăiești ”stresul” Black Friday pe parcursul lunii noiembrie. Webshippy este pregătit să promoveze cu profesionalism succesul afacerii tale. Dacă și tu ești pregătit, click pe Contact!