Az elérhető legmodernebb
e-logisztikai megoldások bármely online kereskedőnek

A Webshippy a régió első, robotizált fulfillment center hálózatával, bérelhető e-logisztikai szoftver megoldásokkal és dropshipping piactérrel segíti az online kereskedőket, hogy a legmagasabb szinten szolgálhassák ki vásárlóikat.

A KISZERVEZETT LOGISZTIKA ELŐNYEI

Mit nyersz a Webshippyvel?

Röviden: időt, pénzt és korlátlan lendületet a növekedéshez.

Miért éri meg kiszervezni?

A Webshippy által biztosított professzionális logisztika révén megszabadulhatsz a termékek tárolásával, készletezésével, valamint a rendelések összeállításával, postázásával járó feladatoktól és költségektől. Így a megtermelt bevételedet növekedésre, terjeszkedésre és raktárkészleted bővítésére fordíthatod.

Alacsonyabb szállítási költségek

Nincs logisztikai munkaerő-igény

Kedvezőbb nemzetközi szállítás

Külföldi utánvétkezelés

Professzionális csomagolás

Minimalizált hibaszázalék

Minimalizált fix költségek

Gyorsabb megtérülés

Rendelés-feldolgozás órákon belül, hibamentesen

A leghatékonyabb rendelésfeldolgozásra optimalizált, innováció díjas szoftverünknek és automatizált raktárfolyamatainknak hála, akár az este 17 óráig beérkező rendeléseket is még aznap átadjuk a futárszolgálatoknak. 

Kiszállítás az egész világon, akár másnapra, utánvétkezeléssel

Szerződött szállítmányozó partnereink válogatott, ár-érték viszonylatban kiemelkedő alvállalkozók, akiket okkal ajánlunk. A kedvező szállítási díjak biztosítása mellett célunk, hogy hosszú távú, minőségi és megbízható kapcsolatokat alakítsunk ki velük.

PARTNEREINK

“A Webshippy óriási segítség, mert leveszi a vállunkról a szállítással és a rendelések kiszolgálásával kapcsolatos logisztikai feladatokat. Aki üzemeltetett már webshopot az tudja, hogy milyen sok munka van ezzel, és milyen komplex feladat a logisztika. A Webshippynél folyamatosan küzdenek azért, hogy ezt számunkra megkönnyítsék.”
Pásztor Dávid
UX Studio

Precíz, kiforrott, automatizált logisztikai folyamatok az elégedett vásárlókért

Bevételezés

Termékeidet közvetlenül a logisztikai központunkba küldheted, ahol azokat vonalkóddal azonosítva ellenőrizzük, készletezzük és polcokon vagy raklapokon tároljuk.

Fűszerezd a rendelésteljesítést különleges kiegészítő szolgáltatásainkkal

Szériaszám-rögzítés

Rendszerünk az egyedi azonosítóval, sorozatszámmal rendelkező termékeket is kezeli, így bármikor láthatod, vásárlód melyik termékedet kapta meg.

Számlanyomtatás

Vásárlói számláidat kérésre kinyomtatjuk és a csomagba helyezzük.

Dokumentumnyomtatás

A rendelésekhez bármilyen nyomtatványt, dokumentumot ki tudunk nyomtatni, és a csomagba tudunk tenni - legyen az köszönőlevél vagy termékleírás.

Megjegyzések monitorozása

Kérésedre a vásárlók rendeléshez fűzött megjegyzéseit is figyeljük, és megtesszük a szükséges lépéseket.

Lejáratiidő-kezelés

Nálunk tárolt termékeidnél rendszeres leltárral tudjuk segíteni, hogy mindig friss áru legyen készleten.

Rendelésfeldolgozás 17:00 óráig

A 17 óráig beérkező megrendeléseket még aznap átadjuk a futárszolgálatnak, akik azokat a következő munkanapon már kézbesítik is.

A jövő raktározási technológiája

Azzal, hogy a Webshippy ultramodern, több ezer négyzetméteres fulfillment raktárában tárolod webáruházad termékeit, szinte a végtelenségig skálázhatóvá válik vállalkozásod és fix költségeid nagy részétől örökre megszabadulhatsz.

Kiszervezett logisztika, ami bevételt termel

A Webshippy révén nem csak a logisztikai problémáknak inthetsz búcsút, hanem többletbevételre is szert tehetsz a nálunk tárolt árukészleteddel – extra ráfordítás nélkül. Az influencerek és az online marketingguruk segítségével ugyanis hatalmas vásárlótömegekhez juttathatod el árudat: kínáld fel nekik termékeidet nagyker áron dropshipping modellben, és bízd rájuk az értékesítést.

Dropshipping webáruházaknak és nagykereskedőknek

Elindulnál az online kereskedelemben, de nincs lehetőséged saját árukészlet beszerzésére? Bővítenéd webáruházad meglévő kínálatát? Értékesítsd raktárunkból más webáruházak és beszállítók termékeit, melyekhez nagyker áron férhetsz hozzá. Fókuszálj a marketingre, a termékbeszerzést és a logisztikai lebonyolítását pedig bízd ránk!