WEBSHIPPY ROBOTICS

A legmodernebb robottechnológia webáruházad szolgálatában

VIDEÓ

Ismerd meg a világ vezető teljesítési központjai által alkalmazott robottechnológiát

Videó lejátszása

35% százalékkal hatékonyabb picking folyamatok

Raktárainkban az Európában elérhető legpontosabb, leggyorsabb csomag-összekészítési eljárás valósul meg a robotrendszernek köszönhetően. Lényege, hogy a termékeket a robotok szállítják a csomagolóállomáshoz, nem kollégáink gyűjtik össze őket a hagyományos módon. Ez nem csak a hatékonyságot javítja, de munkavállalóink számára is optimálisabb megoldást jelent. 

Intelligens készlet- optimalizálás

A termékek elhelyezkedését, eloszlását öntanuló mesterséges intelligencia szabályozza. Ezáltal a picking folyamatok minden eddiginél gyorsabbak és hatékonyabbak.

Goods to Person picking technológia

Szemben a hagyományos person to goods eljárással, kizárja a termékekhez történő eljutással járó idő- és energiaveszteséget, ami gyorsabb és elégedettebb munkavégzéshez vezet.

20%-kal nagyobb tárolási kapacitás

A magasított polcrendszer, valamint a sétaútvonalak megszüntetése a maximumra optimalizálja a tárolókapacitást, így a raktár befogadóképessége akár 20%-kal is növelhető.

Webshippy / Geek+

A Geek+ robotizált picking szoftverének integrálása a Webshippy WMS rendszerébe lehetővé teszi a hagyományos és az automatizált komissiózási eljárások kombinálását. Ennek köszönhetően a vegyes termékméretű megrendelések összekészítése és párosítása is egyedülálló hatékonysággal valósítható meg.

A leginnovatívabb cégek választása

A legmodernebb technológia, vásárlóid maximális elégedettsége érdekében

Válj még sikeresebb kereskedővé