Együtt elképesztő eredményeket érünk el!

Mutasd meg a webshopodban a vevőknek, hogy Webshippy Garanciával érkeznek a csomagjaik

százalékos kézbesítési hibahatár
0
elégedett Webshippy-ügyfél
0 +
hibátlanul kézbesített csomag
0 +

A megrendelőid nyugodtan alhatnak…

…mert a csomagjaik kézbesítéséről a Webshippy profi szakemberei gondoskodnak. Nincs elcserélt termék a csomagban, nincs késlekedés, nincs kifogás, csak világszínvonalú, minőségi kiszolgálás. Ezt tudod te is, mi is, de ők vajon tudják?

Mutasd meg ezt a vevőszerzői előnyt a webshopodban a Webshippy Garancia e-matricával! Helyezd el a matricát a weboldalad láblécében vagy oldalsávjában, így vásárlóid biztosak lehetnek benne, hogy rendelésük összekészítését a Webshippy a legnagyobb gondossággal fogja végezni.

Webshippy Garancia:

Összekészítés → Csomagolás → Kiküldés

A vevőid hibamentes kiszolgálást igényelnek, a Webshippy csomagok pedig pontosan ezt nyújtják. Ha egy webshop kiteszi a Webshippy Garancia logót a honlapjára, a vásárlók azonnal láthatják: rendelésük összekészítése és kiszolgálása a legjobb kezekben van.

Együtt elérjük, hogy az egyszeri vásárlóból visszatérő megrendelőd legyen

Manapság a legnagyobb érték az elégedett megrendelő, aki visszatér és továbbajánl. A te termékkínálatod a Webshippy Garanciájával megerősödve mágnesként vonzza a vevőket.

Az e-matrica feltüntetésével megmutathatod, hogy milyen garanciában részesül a megrendelőd:

Hogyan kommunikáld, hogy a webshopodban Webshippy Garancia jár a vevőknek?

Ebben is segítünk! Létrehoztunk mintaposztot és mintahírlevelet, amelyet bátran használhatsz a saját webshopodra átszabva. A posztot tedd ki a közösségi oldalaidra, a hírlevelet küldd ki a címlistádra, és hirdesd büszkén, hogy a Webshippy Garanciával a vevők hibamentes kézbesítésre számíthatnak.

Kattints a gombra, és töltsd le a mintaanyagokat most!

Közösségi média posztok előre megírt szöveggel és képi grafikával, melyeket csak ki kell publikálni a saját oldalakon.

Hírlevél szövegek és bannerek, előre megírt kommunikáció és képi grafika, melyeket csak ki kell publikálni a saját adatbázison.