Bízd ránk a hajtós főszezont, és az 1. hónap szolgáltatási díját visszakapod marketingtámogatás formájában*

Ha október 20-ig kiszervezed a Webshippyhez a webshopod logisztikáját, értékes reklámbehúzást kapsz ajándékba az AdPack szolgáltatásunk révén. Velünk minden egyes év végi megrendelést hiba nélkül teljesíteni fogsz, és új vevőket érhetsz el a legfontosabb időszakban.

* A kampányidőszak alatt 2023. december 31-ig az első 30 nap szolgáltatási díjának értékében jár reklámbehelyezés az AdPack szolgáltatás keretén belül. Példa: 1000 teljesített csomag esetében 600,000 Ft értékben 4000 db. reklámbehelyezés jár. Az AdPack szolgáltatás díja hivatalos tarifaáron kerül meghatározásra.

Mindössze néhány lépés és máris indulhatunk!

1. lépés

Kösd össze webshopod rendszerünkkel

2. lépés

Írd alá a szerződésed online, akár még aznap

3. lépés

Termékeidet bármikor beszállíthatod hozzánk

4. lépés

1-2 napon belül már indulnak is csomagjaid raktárunkból

5. lépés

Reklámanyagaid bekerülnek a célcsoportnak megfelelő megrendelésekbe.

nap
óra
perc
másodperc

BÍZD RÁNK A LOGISZTIKÁT, JUTTASD EL AZ ÜZENETED ÚJ VEVŐKHÖZ, és érj el idén csúcsprofitot!

A Webshippy segít abban, hogy több profitod maradhasson az év végére, stresszmentessé tesszük az év végi kiszállításaidat, ráadásul a marketingüzenetedet is eljuttatjuk a potenciális vevőkhöz az AdPack szolgáltatásunkkal. Hogyan tudjuk mindezt lehetővé tenni?
Görgess lejjebb, és kiderül.

1x

Bízd ránk a logisztikát

Stresszmentes tárolás, csomagolás és szállítás

Ha 2023. 10. 20-ig leszerződsz a WEBSHIPPY szolgáltatásaira, és beszállítod a termékeidet valamelyik raktárunkba, biztosítani tudjuk, hogy a Black Friday és a karácsonyi kiszállítás idén végre stresszmentes lesz. 

2x

Használj több futárcéget

Csomagküldés
már akár

599 Ft-tól

Segítünk a kedvező árú szállításban, hogy több profitod maradhasson. Válassz partnereink közül, rajtunk keresztül kedvező áron szállíthatsz:
átvevő pontok 599 Ft-tól,
házhozszállítás 690 Ft-tól.

3x

Kínálj több terméket

Termék- és készletbővítés befektetés nélkül

A Webshippy Marketplace-en nagy márkák termékeivel szélesítheted a termékkínálatodat anélkül, hogy megvásárolnád a készletet, így nagyobb kosárértéket érhetsz el extra befektetés nélkül.

4x

Élj az AJÁNDÉK lehetőséggel

Reklámbehúzás a potenciális vevők csomagjaiba

AdPack szolgáltatásunk keretén belül a promóciós anyagaidat szegmentált webáruházak csomagjaiba helyezzük, amelyekkel a vásárlók az online reklámzajtól távol találkoznak, amikor a terméket kicsomagolják.

Idén ismét ezekkel a problémákkal kell szembesülnöd, ha nem lépsz időben… Ilyen volt a tavalyi főszezon?

#nincsfutár

A szállító partner a főszezonban túlvállalja magát, és nem tud minden csomagot megfelelően kiszállítani? A Webshippyvel ez nem fordulhat elő, nyolc futárcég közül választhatsz.

#kevésember

Tavaly még a szomszéd unokatestvérének a felesége is csomagolt? Idén ne stresszeld magad a munkaerőhiányon, a Webshippy azonnali rendelésfeldolgozást vállal, bármilyen mennyiségre.

#hibáskézbesítés

Elkevert megrendelések, reklamáló ügyfelek, ideges kapkodás… Ezt idén végre elfelejtheted! A Webshippynél a piacon létező legkisebb hibaszázalékkal dolgozunk, a sikerrátánk 99,97%-os.

#kimerültdolgozók

Ha gyors és hibamentes a logisztikád, akkor az ügyfélszolgálatnál sem égnek a vonalak nonstop, és bírják a tempót. Jól hangzik? A Webshippyvel idén garantáltan ilyen lesz a főszezon.

#nincsidősalesre

Jó lenne a csúcsidőszakban még többet reklámozni, de egyrészt erre nincs kapacitás a cégben, másrészt a hatalmas reklámzajban szinte elveszik a marketingkampányod.

AJÁNDÉK: Kerülj be ismert márkák és feltörekvő webáruházak csomagjaiba a reklámüzeneteddel!

Az AdPack szolgáltatáson keresztül a webshopok csomagjaiba szinte bármit behelyezhetsz, ami kötődést alakít ki a márkád és a vásárló között. Lehet az egy kuponkatalógus, kedvezménykártya, vagy termékminta, amit kipróbálva megismerkedik a vásárló a termékeddel, szolgáltatásoddal. A vásárlók mindennek örülnek, amit nem vártak, és ami értéket jelenthet a számukra. Ezt a szolgáltatásunkat most AJÁNDÉKBA kapod tőlünk, ha október 20-ig szerződést kötünk. 

Hogyan működik? A reklámanyagaidat a legnagyobb online áruházak csomagjaiba húzzuk be, körültekintő célzás után. A promóciós anyagokat földrajzi, vagy akár érdeklődési kör szerint szegmentáljuk, így azok valóban csak azokhoz jutnak el, akihez szólni szeretnél.

Ha szeretnél az AdPackről többet megtudni, kattints az első gombra, vagy jelezd az érdeklődésedet az oldal alján!

Ne fogjon vissza se a kapacitáshiány, se a problémás teljesítés.

Mi biztosítjuk, hogy a lehető legjobban zárd az évet, és közben maximálisan elégedettek legyenek a vásárlóid.

6.000.000 db

csomagot kezeltünk és szállítottunk már ki.

csomagszállítás

14 mp

Minden 14. másodpercben valaki csomagot kap tőlünk.

200+

fős csapat dolgozik azon, hogy segítsük a logisztikádat.

100.000+

dropshipping termék hazai raktárkészleten.

Ajándék AdPack szolgáltatás

Használd ki október 20-ig érvényes ajánlatunkat: ha most kötsz szerződést a Webshippyvel, ajándék reklámbehúzást kapsz, vagyis az első hónap szolgáltatási díját visszakapod marketingtámogatás formájában.
 
Hogyan működik? A reklámanyagaidat a legnagyobb online áruházak csomagjaiba húzzuk be, körültekintő célzás után. A promóciós anyagokat földrajzi, vagy akár érdeklődési kör szerint szegmentáljuk, így azok valóban csak azokhoz jutnak el, akihez szólni szeretnél.
 
Az ajándék mértéke a havi csomagszámtól függ: a havi csomagszámod 5-szörösét kapod ajándékba. Ha például 100 csomagod van havonta, akkor 500 darab AdPack behúzást garantálunk, amelynek az értéke 75.000 Ft. Ez olyan, mintha a szolgáltatási díjadat lenulláznád a hónapban.

Ne veszíts profitot karácsonykor

Ha a legerősebb napokon kell leállítanod a hirdetéseket, ha egy egész hét forgalmától esel el, mert azt már nem tudod időben kiszállítani karácsonyig, vagy ha elfogynak a termékeid, akkor éppen ott veszítesz profitot, ahol a legtöbbet nyerhetnéd! Ha a Webshippyhez szervezed ki a logisztikádat, ez nem fordulhat elő!

Ne legyél a futárcégeknek kiszolgáltatva

Talán a legtöbb probléma az ünnepek alatt a futárcégekkel kapcsolatban merül fel. Veled is előfordult már, hogy…
Ezek nem fordulhatnak elő, ha a Webshippyvel dolgozol! A másnapi kézbesítés alapesetben garantált, de Prio szolgáltatásunkkal akár aznap eljuttathatod a csomagokat vásárlóidhoz.

Ne legyenek hibás karácsonyi csomagok

Nincs bosszantóbb, mint amikor a néhány nappal karácsony előtt kiküldött megrendelésről kiderül, hogy nem pont az volt a dobozban, amit a vevő kért. Már az sem biztos, hogy megoldható a visszaküldés és a csere, nem beszélve az anyagiakról és a webshopod megítéléséről. 
 
A Webshippynél a piacon létező legkisebb hibaszázalékkal dolgozunk, a sikerrátánk 99,97%-os. A teljes automatizáció és a robotok segítsége a garancia arra, hogy a vevők biztosan azt kapják, amit rendeltek.

Ne legyen végletekig leterhelt az ügyfélszolgálat

Főszezonban égnek a vonalak, rengeteg a kérdés és sok esetben a panasz is. Két tippünk van erre:

PARTNEREINK

Vezető márkáknak, feltörekvő webshopoknak, KKV-knak és sikeres startupoknak segítünk a növekedésben

Szolgáltatásaink által vállalkozásod eredményesebb és hatékonyabb lehet, bármilyen fázisban van. Partnereink között éppúgy megtalálhatók kezdő, illetve növekedési fázisú áruházak, mint nagy forgalmú vállalatok.

Sasvári Anna

Helia-D

Perlaki Fanni

Barfshop

Kovács Máté

Nanushka

Scharbert Edina

Butlers

Stresszmentes főszezont és csúcsprofitot szeretnél?

Ha szeretnél csúcsprofitot és nyugalmas év végét, és az ajándék AdPack szolgáltatást is szeretnéd kihasználni, kérjük, add meg az alábbi adataidat, kollégáink keresni fognak az elérhetőségeken. Ez természetesen kötelezettségektől mentes.

Érdekel a Webshippy megoldása