ADJ ÚJ LENDÜLETET A WEBSHOPODNAK!

Letölthető dropshipping tudáscsomag

Töltsd le a tudáscsomagot, és növeld meg a bevételeidet készletbefektetés nélkül a Webshippy Marketplace dropshipping megoldásával.

Hogyan segíti a webshopodat a dropshipping?

A Webshippy Marketplace elhozta neked a dropshipping legkényelmesebb módját: online üzleted kínálatát pár kattintással sokszorosára bővítheted

A Webshippy Marketplace-en nagy márkák termékeivel szélesítheted a szortimentedet, így nagyobb kosárértéket érhetsz el: válogass például a Butlers, az Optic World, az Ilcsi, a Retro vagy a Hoppline ajánlatai közül.

Bővítsd a kínálatodat virtuális termékekkel

A termékeket nagykereskedelmi áron szerezheted be, csomagolásukról és kiszállításukról pedig a Webshippy kedvező áron gondoskodik. Neked csak annyi a dolgod, hogy izgalmas, új termékeket találj a Marketplace katalógusban, és egy pillanat alatt leszinkronizáld őket a saját webáruházadba. Fizetni csak az eladott termékek után kell!

Kezdj hozzá akár még ma

A dropshipping egyszerűen elkezdhető, akár kezdő webshopok számára is! A megrendelt termékeket a vevőid már másnap kézhez kapják, ugyanis saját budapesti raktárról, valós készletből szállítjuk őket – közvetlenül nekik.  

Kérd a tudáscsomagot, és azonnal megosztjuk veled azt az anyagot, amelyből a legfontosabb információkat tudhatod meg a kezdő lépésekhez.

A dropshipping tudáscsomag csak limitált ideig hozzáférhető

Biztosan rengeteg kérdés merült fel benned a dropshippinggel kapcsolatban. Egy gyors regisztráció után most azonnal megkapod a sehol máshol nem beszerezhető tudásanyagot, amelynek segítségével te is könnyedén belevághatsz a dropshipping szolgáltatásba.

REGISZTRÁCIÓ A TUDÁSCSOMAGHOZ

Kérjük, add meg az alábbi adataidat, és máris hozzáférést kapsz a dropshipping tudáscsomaghoz.