Használd ki az év első akcióját!

Örömmel osztjuk meg veled a hírt, hogy január 16. és február 14. között kedvezményes áron veheted igénybe a Sprinter Pick Pack Pont szolgáltatását!

Az adott időszakban a promóciós ár:

Pick Pack Pont szállítási díj:

nettó 547 Ft és minden egyéb költség: 1 Ft

Vagyis:

A kedvezmény automatikusan jár a Webshippy ügyfeleinek.
Könnyítsd meg a vevőid dolgát azzal, hogy a Valentin-napig tartó akcióban kedvező áron kérhetik a megrendelt terméket bármelyik Pick Pack Ponthoz!

Segítünk a kedvezmény promotálásában is

Az alábbi gombra kattintva letölthető egy mintaposzt és egy mintabanner, amelyet a cégedre szabva kitehetsz az online felületeidre.

Ezzel növekszik a termékeid népszerűsége is, hiszen ki ne szeretné a kedvező árú átvételi lehetőséget, főleg Valentin-nap előtt?

Miért a Pick Pack Pont?

A több mint 700 Pick Pack Pontból álló hálózat 80%-a frekventált csomópontokon található, így rendkívül népszerű a vásárlók körében.

A több mint 700 Pick Pack Pontból álló hálózat 80%-a frekventált csomópontokon található, így rendkívül népszerű a vásárlók körében.

Néhány példa a legkedveltebb átvételi helyekre: a Relay üzletek közlekedési csomópontoknál, az Inmedio üzletek a bevásárló központokban, hipermarketekben, nagyvárosok főutcáin találhatóak meg, míg az OMV, MOL töltőállomások a gépjárművel közlekedők, a CooP élelmiszerboltok pedig a vidéken élő vásárlók számára biztosítanak könnyű megközelíthetőséget. Emellett még független pontokon is országosan átvehetőek a csomagok.

Az üzletek nyitvatartási ideje rugalmas, ráadásul a hálózat több tagja vasárnap is nyitva tart, így a csomagok egész hétvégén átvehetők.