TE ELADOD, MI KISZÁLLÍTJUK

Termékeidet raktározzuk, megrendeléseidet csomagoljuk, számlázzuk és kiszállítjuk

A Webshippy létrehozta a webáruházak számára a legmodernebb kiszervezett logisztikai rendszert. Az általad forgalmazott termékeket tároljuk, a webshopodba érkező megrendeléseket összekészítjük, szakszerűen csomagoljuk, a nevedben kiszámlázzuk és a vásárlóidhoz eljuttatjuk itthon és külföldön egyaránt, utánvét kezeléssel. Minek töltenéd az idődet a logisztikával, amikor fókuszálhatnál a növekedésre is?

Hogyan működik

Felhő alapú logisztikai platform

Saját fejlesztésű rendeléskezelő és csomagolás-optimalizáló szoftverünk segítségével egyedülálló módon kontrollálhatod a logisztikai folyamatokat a csomagállapotoktól, a raktárkészleten át az utánvétek nyomonkövetéséig. Rendeléseid automatikusan szinkronizálódnak rendszerünkbe az ismertebb webáruház motorok integrációinak köszönhetően és a vevői számlák is legenerálódnak a nevedben, kedvenc online számlázódon keresztül.

Ismerd meg a platformot
Webshippy Fulfillments Cloud System
GONDOLKOZZ GLOBÁLISAN

Lépj ki az ország korlátai közül, és terjeszkedj nemzetközi piacokra

Logisztikai alvállalkozó partnereink által a világ összes országába tudunk csomagokat küldeni. Diszkont szállítási árainknak köszönhetően már kis csomagszám mellett is elkezdhetsz a szomszédos, vagy épp a tengeren túli régiók felé értékesíteni, akár utánvét kezeléssel.

Nemzetközi kiszállítás
CSAK AZÉRT FIZESS, AMIT IGÉNYBE VESZEL

100% transzparencia, 0% rejtett költségek

A szállítmányozó cégeknél elért mennyiségi kedvezményeinket egy az egyben továbbadjuk számodra, így versenyképességedet tovább növelheted. A csomagkezelési díjaink sávos kedvezményrendszerben változnak, így annyit fizetsz, amennyit valóban igénybe veszel.
Árazási modellünk

PARTNEREINK

Vezető márkáknak és sikeres startupoknak segítünk a növekedésben

Butlers logo
Zepter logo
Helia-D logo
Trilak logo
Nanushka Fashion
Heineken logo

Partnereink sikerei, a mi sikereink is. Ismerd meg miként segítettük őket a növekedésben és a nemzetközi terjeszkedésben.

Sasvári Anna, Head of E-commerce
Helia-D

Kovács Máté, COO
Nanushka

Perlaki Fanni, webshop tulajdonos
Barfshop

KÉSZEN ÁLLSZ A SZINTLÉPÉSRE?

Előzd meg a versenytársaidat és kapcsolj nagyobb fokozatra a növekedésben. Szervezd ki a logisztikát!