Dropshipping tudáscsomag

Adj új lendületet a webshopod számára! Az alábbi tudásanyagból megismerheted a kezdő lépésekhez szükséges legfontosabb információkat. 

Droppshipping oktatóvideók

Kezdd itt az alapozást! A rövid videókból mindent megtudhatsz a dropshipping pontos működéséről, a gyakori hibákról és jövedelmező webshop ötletekről.

Droppshipping esettanulmányok

Ismerd meg, mások mit tapasztaltak a dropshipping kapcsán, és milyen eredményeket értek el azután, hogy belekezdtek!

butlers

Sikertörténet – Butlers

„A dropshipping szolgáltatás nemcsak a Butlers-nek jó, mert nagyker lehetőséget biztosít, hanem azoknak is, akik a másik oldalról használják a szolgáltatást, tehát az én termékeimet belistázzák. A dropshipping rettenetesen megkönnyíti a dolgukat: nem kell leszerződni a nagykerekkel egyenként, nem kell pénzt tartaniuk az árukészletben és egy kattintással bármilyen terméket be tudnak listázni vagy akár ki is tudnak tenni.”

Termékkínálata bővítésével duplázta meg értékesítését a Kate’s Fashion ruházati webshop – Sikertörténet

A Kate’s Fashion igényes és izgalmas női divattermékeket forgalmaz, hétköznapi és alkalmi használatra. A COVID derékba törte ezt a szegmenst, de a nyár végére mégis sikerült megközelíteniük az egy évvel azelőtti eladási adatokat. Ebben a jelek szerint komoly szerep jutott annak a döntésnek is, hogy a termékkör óvatos szélesítésére felhasználják azokat a lehetőségeket, amelyeket a Webshippy online piactere kínál. Szabó Kata tulajdonos segítségével megvizsgáltuk, hogyan alakultak a ruházati webshop statisztikái ezután.

Tudj meg még többet szolgáltatásainkról

Megválaszoljuk a kérdéseidet és segítünk elindulni a kiszervezett logisztika útján a skálázhatóság felé.

További információ

Próbáld ki a platformunkat

Regisztrálj ingyenesen a rendszerünkbe, és tapasztald meg, hogy mit nyújt a jövő logisztikája.