Az elérhető legmodernebb
e-logisztikai megoldások bármely online kereskedőnek

A Webshippy a régió első, robotizált fulfillment center hálózatával, bérelhető e-logisztikai szoftver megoldásokkal és dropshipping piactérrel segíti az online kereskedőket, hogy a legmagasabb szinten szolgálhassák ki vásárlóikat.

FULFILLMENT CENTER - INNOVÁCIÓ ÉS AUTOMATIZÁCIÓ

A legmodernebb e-kereskedelmi raktárlogisztika

Többezer négyzetméteres logisztikai központunk a legmodernebb, saját fejlesztésű WMS rendszer által vezérelve teremti meg a gyors, automatizált és hibamentes rendeléskiszolgálást. A Webshippy fulfillment centere egyedülálló a kategóriájában: minden egyes folyamat digitalizáltan vezérelt és élőben nyomon követett.

Digitalizált raktárfolyamatok

A Webshippy fulfillment centere egyedülálló a kategóriájában: minden egyes folyamat digitalizáltan vezérelt és élőben nyomon követett. Kíváncsi vagy a hatalmas irányítópultunkra? Látogass el hozzánk, és nézd meg élőben!

Megfelelő polcrendszer minden igényre

Az organizált káoszelmélet szerint tárolt termékek megtalálhatóságáról vonalkódos polchely-azonosítás gondoskodik,
az odavezető útvonalat önfejlesztő mesterséges intelligencia optimalizálja.

100% papírmentes bevételezés, picking és packing

Raktárkezelő rendszerünk folyamatos fejlesztése által nullára csökkentettük a papíralapú folyamatokat, szem előtt tartva a precizitást, a gyorsaságot és a környezet védelmét.

Szoftverrel támogatott csomagolófolyamatok

Fulfillment centerünkben a csomagolási folyamat lépéseit a legmodernebb technika kontrollálja és támogatja, így kollégáink munkája könnyen megtanulható, skálázható és hibáktól mentes.

Minden termék a hozzáillő dobozba

Saját tervezésű, önzáródó hullámkarton dobozaink a lehető legoptimálisabb csomagolóanyag-felhasználással és egyszerűsített csomagolási technikával gondoskodnak arról, hogy a rendelések biztonságban és esztétikusan célba érjenek.

Biztonság mindenek előtt

Termékeidre nem úgy vigyázunk, mintha a miénk lenne. Annál sokkal jobban. Tudjuk, hogy árukészleted a legnagyobb értéked, ezért megteszünk mindent, hogy a legnagyobb bizalmat építsük ki benned annak teljes kiszervezésével kapcsolatban.

Kamerával rögzített bevételezés, csomagolás és árukiadás

Mágneskártyás beléptetőrendszer

Értékbiztosítás a teljes aktuális raktárkészletre

Okos tűzoltó rendszer