Az elérhető legmodernebb
e-logisztikai megoldások bármely online kereskedőnek

A Webshippy a régió első, robotizált fulfillment center hálózatával, bérelhető e-logisztikai szoftver megoldásokkal és dropshipping piactérrel segíti az online kereskedőket, hogy a legmagasabb szinten szolgálhassák ki vásárlóikat.

Innováció díjas fulfillment software

Kezeld logisztikai folyamataidat olyan egyszerűen, mintha csak a Facebook profilodat frissítenéd

A Webshippy megalkotta azt a fulfillment software-t, amivel egy online áruház logisztikai kiszolgálása gyerekjáték.

Csatlakoztasd webáruházadat néhány kattintással

Rendeléseid automatikusan szinkronizálódnak rendszerünkbe az ismertebb webáruház-motorok integrációinak köszönhetően. Ha egyedi fejlesztésű a webshopod, könnyedén összekötheted a nyilvános API dokumentációnk segítségével. Csomagadataidat manuálisan is létrehozhatod, vagy feltöltheted XLS formátumban.

Megrendelések

Megrendeléseid élőben megjelennek a Webshippy rendszerében, a teljesített csomagok állapota pedig automatikusan frissül a webshopodban.

Termékek

Termékeid adatait egy kattintással fel- és letöltheted bármilyen adatbázisból, vagy manuálisan is importálhatod XLS-ként. Így minden termékadat egyetlen, jól áttekinthető helyről kezelhető.

Raktárkészlet

Az elérhető raktárkészlet visszaszinkronizálható az áruházadba, így vásárlóid annyit tudnak rendelni a termékeidből, amennyi rendelkezésre áll.

Automatizált számlázás

Csatlakoztasd kedvenc online számlázódat, és élvezd az automatikus számlázás minden előnyét.

Automata számlagenerálás

Számláid automatikusan legenerálódnak csomagzáráskor és eldöntheted, hogy elektronikusan küldjük, vagy nyomtatva csatoljuk a megrendelésekhez.

Fizetésiállapot-szinkronizálás

Legenerált számláid fizetési állapota automatikusan teljesítettre változik, amint beérkeztek hozzánk az utánvétek. Fulfillment software-ünk nagyban megkönnyíti a könyvelőd életét.

Automatikus számlasztornózás

Visszaküldött, vagy át nem vett csomagjaid számláit automatikusan sztornózzuk, így biztos lehetsz benne, hogy a pénzügyeid mindig szinkronban vannak a megrendelésekkel.

Kellemes, áttekinthető megrendelés-oldalak

Rendelési adatok szerkesztése

Vásárlói adataidat, a megrendelt termékeket vagy a számlázási tételeket bármikor módosíthatod utólag sőt, új megrendeléseket is létrehozhatsz manuálisan.

Részletes csomagtörténet

A csomagokhoz tartozó események másodperc-alapon kerülnek rögzítésre, így utólag bármikor visszakövetheted egy rendelés teljes történetét.

Egyedi szolgáltatások

Rendelésenként szabályozhatod az egyes egyedi szolgáltatásokat, későbbre halaszthatod a rendelés kiküldését, vagy cserecsomag-szolgáltatásokat igényelhetsz.

Részletes kimutatások az adatok szerelmeseinek

Irányítópult

Az informatív nyitóképernyő gyors áttekintést nyújt számodra az aktuális csomagszámokról, utánvétekről, költségekről, valamint a rendszerünk újdonságairól.

Utánvétkimutatások

A részletes utánvét-kimutatásokban előre láthatod mely utánvétek kerültek beszedésre és mi az, ami függőben van, így napra készen tarthatod céged cash-flow -ját.

Szolgáltatási díjak

A megrendelésekhez kapcsolódó szállítási és csomagkezelési díjakat tételszinten követheted nyomon, így mindig pontos információid lesznek a logisztikai kiadásaidról.

Csomagolási szabályok

Ajándékot akarsz adni egyes megrendelések mellé? A csomagolási szabályok segítségével az általad meghatározott feltételekhez csomagolási következményeket kapcsolhatsz. Így könnyedén beállíthatod, hogy pl. három maci rendelése mellé egy ajándék nyuszit csomagoljunk.

Virtuális termékcsomagok

Csomagajánlatokat értékesítesz, melyek több, különálló termékből állnak? A virtuális termékcsomagokat fulfillment software-ünk elemeire bontja, így termékenként ellenőrizhető a csomagolási folyamat.

Kényelmi funkciók

Dokumentumok nyomtatása

Rendeléseidhez egyszerűen feltölthetsz dokumentumokat, amiket a csomagok összekészítésekor kinyomtatunk.

Késleltetett csomagküldés

Későbbre kérik a csomagot? A halasztás funkcióval egy tetszőleges dátumra halaszthatod a csomag összeállítását.

Automatizált számlázás

Csatlakoztasd kedvenc online számlázódat néhány kattintással, és a vevői számlákat automatikusan legeneráljuk csomagzáráskor.

Napi státusz-értesítések

Soha nem maradsz le a napi eseményekről, a ki- és visszaküldött csomagok állapotáról és az alacsony készletszint-értesítésekről.

Termékkészlet-információk

Termékeid adatlapján részletes adatokhoz férhetsz hozzá, amik segítenek optimalizálni a készletedet.

Dedikált IT-Support

Online ticketing rendszerünkön keresztül érkező kérdéseidre ügyfélkapcsolati munkatársaink készséggel válaszolnak.

Válj még sikeresebb kereskedővé

Iratkozz fel a Webshippy Akadémia leveleire