A Webshippy hivatalosan is a legkiválóbb fulfillment szolgáltató

Írta: Webshippy
Olvasási idő: 8 perc

Örömmel osztjuk meg a hírt, hogy a Webshippy nyerte a Logisztikai Kiválóság Díját. A díjat a Magyar Logisztikai, Beszerzési és Szállítmányozási Társaság (MLBKT) elnöke és társelnöke, Horváth Péter és Dr. Chikán Attila adták át az év Beszerzési Konferenciáján.

A Webshippy az elmúlt 6 év alatt egy olyan e-logisztikai technológiát és kiszervezett fulfillment szolgáltatást fejlesztett ki, ami vetekszik az Amazon hasonló, webáruházaknak nyújtott szolgáltatásának minőségével. Mi több, ezt a technológiát és know-howt a cég szolgáltatásként nyújtja más piaci szereplőknek is, tavaly óta a Webshippy egyedülálló rendszerét használja a Trans-Sped és a Praktiker is.

A Webshippy közel 10 ezer négyzetméteres, robotizált raktárát tavaly 2000 online kereskedő több mint 2 millió megrendelése hagyta el.

„Sokan próbálkoznak itthon fulfillment szolgáltatást nyújtani webshopoknak. Folyamatosan jelennek meg új szereplők, akik próbálnak másolni minket, de ez nem egy olyan szolgáltatás, amit hatékonyan lehet működtetni a piacon beszerezhető megoldások összeollózásával. Ezzel hosszú távon az ügyfelek fognak sérülni. A Webshippy küldtetése pont ennek az ellenkezőjéről szól: innovációink és szolgáltatásaink révén a webshopoknak segítünk a versenyképességük növelésében.” – foglalta össze Perényi András a gondolatait, a díj átvételét követően.

Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy nem ez az első díjunk: három éve a Webshippy kapta az Innovációs és Technológiai Minisztérium és a Magyar Innovációs Szövetség különdíját, illetve a tavalyi évben az ügyvezetőnket, Perényi Andrást tüntette ki az Ernst & Young az Év Üzletembere Díjjal a startup kategóriában.

Webshippy

Webshippy

Webshippy Content

Kapcsolódó cikkek

Összetett keresés

CÍMKÉK

GYŰJTEMÉNYEK

Tudnivalók induló webáruházaknak

49 cikk

Szervezd ki webáruházad logisztikáját

35 cikk

Növeld bevételeidet mások termékeinek értékesítésével

26 cikk

Marketing tippek webáruházaknak

63 cikk

Emeld a webshopodat a következő szintre

61 cikk

Kedvező árú csomagküldés itthon és külföldön?
A Webshippy szolgáltatja!

Már a DPD is elérhető kínálatunkban, versenyképes árakkal és akár másnapi szállítással. Így már 7 futárcég közül választhatnak webshop partnereink és az ügyfelek.