A Webshippy hivatalosan is a legkiválóbb fulfillment szolgáltató

Írta: Webshippy
Olvasási idő: 8 perc

Örömmel osztjuk meg a hírt, hogy a Webshippy nyerte a Logisztikai Kiválóság Díját. A díjat a Magyar Logisztikai, Beszerzési és Szállítmányozási Társaság (MLBKT) elnöke és társelnöke, Horváth Péter és Dr. Chikán Attila adták át az év Beszerzési Konferenciáján.

A Webshippy az elmúlt 6 év alatt egy olyan e-logisztikai technológiát és kiszervezett fulfillment szolgáltatást fejlesztett ki, ami vetekszik az Amazon hasonló, webáruházaknak nyújtott szolgáltatásának minőségével. Mi több, ezt a technológiát és know-howt a cég szolgáltatásként nyújtja más piaci szereplőknek is, tavaly óta a Webshippy egyedülálló rendszerét használja a Trans-Sped és a Praktiker is.

A Webshippy közel 10 ezer négyzetméteres, robotizált raktárát tavaly 2000 online kereskedő több mint 2 millió megrendelése hagyta el.

„Sokan próbálkoznak itthon fulfillment szolgáltatást nyújtani webshopoknak. Folyamatosan jelennek meg új szereplők, akik próbálnak másolni minket, de ez nem egy olyan szolgáltatás, amit hatékonyan lehet működtetni a piacon beszerezhető megoldások összeollózásával. Ezzel hosszú távon az ügyfelek fognak sérülni. A Webshippy küldtetése pont ennek az ellenkezőjéről szól: innovációink és szolgáltatásaink révén a webshopoknak segítünk a versenyképességük növelésében.” – foglalta össze Perényi András a gondolatait, a díj átvételét követően.

Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy nem ez az első díjunk: három éve a Webshippy kapta az Innovációs és Technológiai Minisztérium és a Magyar Innovációs Szövetség különdíját, illetve a tavalyi évben az ügyvezetőnket, Perényi Andrást tüntette ki az Ernst & Young az Év Üzletembere Díjjal a startup kategóriában.

Picture of Webshippy

Webshippy

Webshippy Content

Kapcsolódó cikkek