Kié lett az 5 milliomodik csomag? – Kiderült az Ecommerce Expón

Írta: Webshippy
Olvasási idő: 8 perc

Nagy sikerrel zárult a Webshippy számára Magyarország legnagyobb e-kereskedelmi rendezvénye, az Ecommerce Expo. A szakma legrangosabb eseményén nehéz lett volna kikerülni a Webshippyt, szinte minden területen felmerült a nevünk. Sok izgalmas dolog történt velünk ezen a napon, többek között kiderült, melyik ügyfelünktől rendelték a Webshippy történetének 5 milliomodik csomagját.

A rendezvényre érkezők azonnal kézhez kapták az általunk készített Kiszervezett logisztikai kisokost, amelyből a webshoptulajdonosok rengeteg hasznos információt megtudhattak a témáról. Az Expo hivatalos magazinjában, a Kosárértékben is megjelentünk:  Perényi András, a Webshippy egyik alapító-tulajdonosa válaszolt a szakmai kérdésekre egy interjú keretében. A Webshippy sikerének hátteréről, az 5 millió darab csomaghoz vezető útról szóló cikk az alábbi linkre kattintva olvasható.

Elolvasom a Kosárértékben megjelent interjút

Február hónapban ünnepeltük, hogy a Webshippy elérte az 5 millió teljesített csomagszámot, és erről a szakmai körökben is nagy elismerést kiváltó alkalomról az Expo színpadán is megemlékeztünk. A rekordot jelentő csomagot a Formatex – Játéksziget webshop vevőjének állítottuk össze és indítottuk útjára. A cég képvidelőjének András adta át az emlékdíjat.

Kiemelt érdeklődés kísérte azt a kerekasztal-beszélgetést, amelyet András vezetett nemzetközileg sikeres ügyfeleinkkel. Vendégei a Helia-D-től Budaházy Péter, a FiberShake-től Vadász Bálint, valamint a Hooded stafftól Csoknyay Zoltán volt. A téma a magyar webshopok külföldi terjeszkedése volt, a résztvevők számtalan értékes gondolattal, tanáccsal távozhattak.

A standunk is nagy forgalmat bonyolított, hiszen többek között szakértő munkatársainkkal beszélgethettek az érdeklődők a kiszervezett logisztikáról, valamint élő online Raktártour keretében lehetett bepillantani a Webshippy raktár mindennapjába. Népszerűnek bizonyultak a videós esettanulmányaink is, amelyekben a Webshippy ügyfelei számoltak be saját tapasztalataikról.

A nap során sok kérdést kaptunk azzal kapcsolatban, hogy miként tud a Webshippy az induló és növekvő webshopok kiszervezett logisztikájában segíteni. Ezzel kapcsolatban további információ ide kattintva található.

Köszönjük mindenkinek, aki megtisztelt minket a jelenlétével, továbbá köszönjük a szakma kiemelt érdeklődését és támogatását. Jövőre is találkozunk!

Webshippy

Webshippy

Webshippy Content

Kapcsolódó cikkek

Összetett keresés

CÍMKÉK

GYŰJTEMÉNYEK

Tudnivalók induló webáruházaknak

49 cikk

Szervezd ki webáruházad logisztikáját

35 cikk

Növeld bevételeidet mások termékeinek értékesítésével

26 cikk

Marketing tippek webáruházaknak

63 cikk

Emeld a webshopodat a következő szintre

61 cikk

Kedvező árú csomagküldés itthon és külföldön?
A Webshippy szolgáltatja!

Már a DPD is elérhető kínálatunkban, versenyképes árakkal és akár másnapi szállítással. Így már 7 futárcég közül választhatnak webshop partnereink és az ügyfelek.