Kié lett az 5 milliomodik csomag? – Kiderült az Ecommerce Expón

Írta: Webshippy
Olvasási idő: 8 perc

Nagy sikerrel zárult a Webshippy számára Magyarország legnagyobb e-kereskedelmi rendezvénye, az Ecommerce Expo. A szakma legrangosabb eseményén nehéz lett volna kikerülni a Webshippyt, szinte minden területen felmerült a nevünk. Sok izgalmas dolog történt velünk ezen a napon, többek között kiderült, melyik ügyfelünktől rendelték a Webshippy történetének 5 milliomodik csomagját.

A rendezvényre érkezők azonnal kézhez kapták az általunk készített Kiszervezett logisztikai kisokost, amelyből a webshoptulajdonosok rengeteg hasznos információt megtudhattak a témáról. Az Expo hivatalos magazinjában, a Kosárértékben is megjelentünk:  Perényi András, a Webshippy egyik alapító-tulajdonosa válaszolt a szakmai kérdésekre egy interjú keretében. A Webshippy sikerének hátteréről, az 5 millió darab csomaghoz vezető útról szóló cikk az alábbi linkre kattintva olvasható.

Elolvasom a Kosárértékben megjelent interjút

Február hónapban ünnepeltük, hogy a Webshippy elérte az 5 millió teljesített csomagszámot, és erről a szakmai körökben is nagy elismerést kiváltó alkalomról az Expo színpadán is megemlékeztünk. A rekordot jelentő csomagot a Formatex – Játéksziget webshop vevőjének állítottuk össze és indítottuk útjára. A cég képvidelőjének András adta át az emlékdíjat.

Kiemelt érdeklődés kísérte azt a kerekasztal-beszélgetést, amelyet András vezetett nemzetközileg sikeres ügyfeleinkkel. Vendégei a Helia-D-től Budaházy Péter, a FiberShake-től Vadász Bálint, valamint a Hooded stafftól Csoknyay Zoltán volt. A téma a magyar webshopok külföldi terjeszkedése volt, a résztvevők számtalan értékes gondolattal, tanáccsal távozhattak.

A standunk is nagy forgalmat bonyolított, hiszen többek között szakértő munkatársainkkal beszélgethettek az érdeklődők a kiszervezett logisztikáról, valamint élő online Raktártour keretében lehetett bepillantani a Webshippy raktár mindennapjába. Népszerűnek bizonyultak a videós esettanulmányaink is, amelyekben a Webshippy ügyfelei számoltak be saját tapasztalataikról.

A nap során sok kérdést kaptunk azzal kapcsolatban, hogy miként tud a Webshippy az induló és növekvő webshopok kiszervezett logisztikájában segíteni. Ezzel kapcsolatban további információ ide kattintva található.

Köszönjük mindenkinek, aki megtisztelt minket a jelenlétével, továbbá köszönjük a szakma kiemelt érdeklődését és támogatását. Jövőre is találkozunk!

Picture of Webshippy

Webshippy

Webshippy Content

Kapcsolódó cikkek