Hogyan tudja segíteni a Webshippy a külföldi terjeszkedésedet?

Írta: Webshippy
Olvasási idő: 4 perc

A   Webshippy 2023-ban 100-nál több országba több mint félmillió csomagot küldött ki külföldre, közel 100 webáruház megbízásából, ami már önmagában is jelentős tapasztalat. Új szolgáltatásunkkal pedig megkönnyítjük a magyar webshopok külföldi terjeszkedését.

A vevőszerzés mellett a rendelésteljesítés az a terület, ahol a sikeres piacra lépés érdekében a webshopoknak meg kell felelnie az elvárásoknak. Az ehhez szükséges logisztikai feladatok terheit leveszi a válladról a Webshippy. Így sokkal több idő marad azokra a feladatokra, amelyek szükségesek a külföldi értékesítés sikeres elindításához.

Cégünk 7 millió kiküldött csomag tapasztalatával, a robotizált és a manuális rendelésfeldolgozás optimális ötvözésével költséghatékony megoldást biztosít a külföldről érkező megrendelések feldolgozására és azok szakszerű és olcsó teljesítésére.

2024-ben elindult a Webshippy Crossborder szolgáltatásunk: több mint 20 országba 30-nál több szolgáltatóval bővíti a választható külföldi kézbesítési lehetőségeket saját gerincjáratok indításával. Így minden webáruház a helyi elvárásoknak megfelelő kiszolgálást tud biztosítani a célország vásárlóinak.

Ezt fejezi ki a Webshippy Crossborder szlogenje is:

„Külföldön is érezd magad otthon”

“Be everywhere domestic”

Ennek segítségével minden vásárlónak a számára preferált kézbesítő céggel tudjuk teljesíteni rendeléseit. Ez lehetőséget ad arra, hogy bármelyik Webshippy ügyfél felvegye a versenyt a helyi webáruházakkal, hiszen ugyanazok a szolgáltatók fogják a csomagokat kézbesíteni, akikkel az ottani webshopok is együtt dolgoznak, akiket az ottani vásárlók megszoktak, megkedveltek. Ráadásul az adott piacon elvárt fizetési módot is biztosítani tudod (pl. van, ahol az utánvét még mindig szükséges lehet).

Természetesen a házhoz szállítás mellett csomagpontos és csomagautomatás szállítási mód is a rendelkezésre áll. Mindezt olcsón, a piaci árak alatt vállaljuk. A teljesítés ideje gyors, a környező országokba akár 1-2 napon belül eljuthat a csomag. A webáruház pedig élhet a döntés szabadságával, hogy a legjobb vagy a legolcsóbb szállítási megoldást választja.

A Webshippy a rendszerintegrációkban is az élen jár, a webáruházban választott kézbesítési módot és szolgáltatót a saját fejlesztésű rendszerünk automatikusan felismeri, a csomagokat a kért kézbesítő céghez továbbítja. Ezen felül a nyomkövetés segítségével bármikor ellenőrizhető a teljesítés státusza is. Így ahelyett, hogy minden ország összes választott kézbesítő szolgáltatójának rendszeréhez integrálni kellene a webshop rendszert, elég csak a Webshippy rendszerét használni

Természetesen az eddigi szolgáltatói együttműködések is megmaradnak, így a világ bármely pontjára, az összes országba eljuttatjuk a vásárlói rendeléseket. 

Webshippy Crossborder – Új szolgáltatásunk segít a külföldi terjeszkedésben

Terjeszkedj webshopoddal a külföldi piacokon: a Webshippy közvetlen napi gerincjárataival, 20+ országba, 30+ csomagküldő szolgáltatójával, akár másnapi kézbesítéssel! Évente több mint 100 magyar webshop 500 000 külföldi megrendelését szolgáljuk ki, neked is segítünk.

Ha érdekel a külföldi terjeszkedés, mindenképpen ismerd meg új szolgáltatásunk részleteit >>> további információ

Picture of Webshippy

Webshippy

Webshippy Content

Kapcsolódó cikkek

Összetett keresés

CÍMKÉK

GYŰJTEMÉNYEK

Tudnivalók induló webáruházaknak

49 cikk

Szervezd ki webáruházad logisztikáját

35 cikk

Növeld bevételeidet mások termékeinek értékesítésével

26 cikk

Marketing tippek webáruházaknak

63 cikk

Emeld a webshopodat a következő szintre

63 cikk