Mostantól a 17 óráig beérkező rendeléseket is még aznap teljesíti a Webshippy

Olvasási idő: 1 perc
Csomagküldés délután

Nem kérdés, hogy az online kereskedelem térhódításával és növekedésével folyamatosan nő a verseny a vásárlókért, egyre többet és többet kell nyújtani. Egyik nap még aznapi kiszállításról hallunk, máskor a világ tőlünk távolabbi részein már a 60 percen belüli házhozszállítás sem ritka.

Közelednek az Ünnepek, az év legnagyobb forgalmú időszaka. Mikor mindenki a csomagszám korlátozásokról és késedelmekről beszél, akkor mi, a Webshippynél igyekszünk valami többet adni.

A Webshippy frissen bevezetett Kiterjesztett idejű csomagfeldolgozás nevű szolgáltatása által mostantól az este 17 óráig beérkezett rendeléseket vevőid akár már másnap délelőtt a kezükben tudhatják.

A kiszervezett logisztika által nem csupán tehermentesítheted magad a raktározás, számlázás és csomagfeladás terheitől, de mostantól kifejezetten javíthatod a webáruházad versenyképességét azáltal, hogy mindenkinél rugalmasabb kiszállítási feltételeket biztosítasz vásárlóid számára.

A Kiterjesztett idejű csomagfeldolgozás minden webáruház számára elérhető, aki a Webshippy kiszervezett logisztikai szolgáltatásait veszi igénybe. Az emeltdíjas szolgáltatást a szerződött ügyfelek a Szállítási és csomagkezelési beállítások alatt tudják aktiválni.

Csomagfeldolgozás délután

A szolgáltatás a belföldi csomagszállító szolgáltatók esetén érhető el.

András Perényi

András Perényi

CEO, Webshippy Fulfillments - Kommunikációs szakember, digitális üzletfejlesztési tanácsadó, az Insomnia Reklámügynökség korábbi társtulajdonosa. 2013 óta foglalkozik online kereskedelemmel, eleinte saját webáruházakat üzemeltetett, majd egy új, automatizált rendelésfeldolgozási szoftvert fejlesztett.

Kapcsolódó cikkek