Mostantól a 17 óráig beérkező rendeléseket is még aznap teljesíti a Webshippy

Olvasási idő: 1 perc
Csomagküldés délután

Nem kérdés, hogy az online kereskedelem térhódításával és növekedésével folyamatosan nő a verseny a vásárlókért, egyre többet és többet kell nyújtani. Egyik nap még aznapi kiszállításról hallunk, máskor a világ tőlünk távolabbi részein már a 60 percen belüli házhozszállítás sem ritka.

Közelednek az Ünnepek, az év legnagyobb forgalmú időszaka. Mikor mindenki a csomagszám korlátozásokról és késedelmekről beszél, akkor mi, a Webshippynél igyekszünk valami többet adni.

A Webshippy frissen bevezetett Kiterjesztett idejű csomagfeldolgozás nevű szolgáltatása által mostantól az este 17 óráig beérkezett rendeléseket vevőid akár már másnap délelőtt a kezükben tudhatják.

A kiszervezett logisztika által nem csupán tehermentesítheted magad a raktározás, számlázás és csomagfeladás terheitől, de mostantól kifejezetten javíthatod a webáruházad versenyképességét azáltal, hogy mindenkinél rugalmasabb kiszállítási feltételeket biztosítasz vásárlóid számára.

A Kiterjesztett idejű csomagfeldolgozás minden webáruház számára elérhető, aki a Webshippy kiszervezett logisztikai szolgáltatásait veszi igénybe. Az emeltdíjas szolgáltatást a szerződött ügyfelek a Szállítási és csomagkezelési beállítások alatt tudják aktiválni.

Csomagfeldolgozás délután

A szolgáltatás a belföldi csomagszállító szolgáltatók esetén érhető el.

András Perényi

András Perényi

CEO, Webshippy Fulfillments - Kommunikációs szakember, digitális üzletfejlesztési tanácsadó, az Insomnia Reklámügynökség korábbi társtulajdonosa. 2013 óta foglalkozik online kereskedelemmel, eleinte saját webáruházakat üzemeltetett, majd egy új, automatizált rendelésfeldolgozási szoftvert fejlesztett.

Kapcsolódó cikkek

Összetett keresés

CÍMKÉK

GYŰJTEMÉNYEK

Tudnivalók induló webáruházaknak

49 cikk

Szervezd ki webáruházad logisztikáját

35 cikk

Növeld bevételeidet mások termékeinek értékesítésével

26 cikk

Marketing tippek webáruházaknak

63 cikk

Emeld a webshopodat a következő szintre

61 cikk

Kedvező árú csomagküldés itthon és külföldön?
A Webshippy szolgáltatja!

Már a DPD is elérhető kínálatunkban, versenyképes árakkal és akár másnapi szállítással. Így már 7 futárcég közül választhatnak webshop partnereink és az ügyfelek.