A Webshippy új teljesítési központja: ultramodern, hatalmas, és vadonatúj!

Olvasási idő: 2 perc
Webshippy új raktár

Újabb rendkívül izgalmas mérföldkőhöz érkezett a Webshippy, és ezzel ismét egy új szintre emelhetjük a webáruházi kiszervezett logisztikát Magyarországon.
Az elmúlt időszakban ügyfélkörünk óriási ütemben bővült, így olyan telephelyre van szükségünk, ahol tovább növekedhetünk és megvalósíthatjuk azokat a terveinket, melyek nemcsak lépést tartanak a nemzetközi trendekkel, de meg is előzik azokat.

Így 2020 második negyedévében birtokba vettük új raktárunkat, mely az ország legújabb, legmodernebb logisztikai központjában található, az East Gate Business Parkban.
Ez az egyedülálló létesítmény Fót határában, az M0 körgyűrű mellett helyezkedik el 36 hektáros területen. Közel a logisztikai csomópontokhoz, országos és nemzetközi útvonalakhoz, egy olyan építtető által alkotva, mint a Wing, akinek rengeteg fantasztikus épülete önmagáért beszél, mint például a közelmúltban épült világszínvonalú Telekom székház.

Lenyűgöző méretek

Az eddigi 2000 négyzetméter helyett 7500…  mint egy NB1-es futballpálya, mert az pont ekkora. És az ország piacvezető fulfillment szolgáltatójának egy NB1-es pályán a helye.
Az óriási terület garantálja, hogy nemcsak az aktuális készletek tárolhatóak gond nélkül, de a további bővülés lehetősége is biztosított. 

Az épület teljesen új, így saját elképzeléseinkhez igazíthattuk a végleges kialakítását és megvalósítottunk mindent, ami által a Webshippy a régió legmodernebb e-kereskedelmi logisztikai központjává válhatott.
Az új raktárban közel 100 fős csapatunk gondoskodik a mindennapi hibamentes teljesítésről és a folyamatos fejlődésről. 


A legmodernebb technológia, minden négyzetméteren

A Webshippy Magyarország egyik leginnovatívabb vállalata, a logisztika területén pedig kiemelkedő a szoftveres háttér, ami már most is világszínvonalú. 

“Nem véletlen, hogy a Webshippy már nemcsak az ország, de Közép-Európa szintjén is jelentős fulfillment szereplő” – mondja Perényi András, a Webshippy ügyvezetője. “Az a technológia, az a folyamatos fejlesztés, ami nálunk zajlik nap mint nap, nem sok versenytársunknál valósul meg. A közeljövőben pedig nagy terveink vannak ezen a téren. Ehhez pedig elengedhetetlen, hogy a fizikai adottságok se szabjanak gátat a folyamatos újításoknak.” 

Nincs lehetetlen

A Webshippy fő célja, hogy a webáruházaknak olyan professzionális logisztikai hátteret nyújtson, ami segíti őket a folyamatos fejlődésben és céljaik elérésében. Többszáz ügyfelünk és a több mint 900 000 kiküldött csomag is mutatja, hogy jó úton járunk.

Az új teljesítési központ is ezt támogatja, így ügyfeleink számára nem szabhat határt a logisztika, sem a hazai, sem a nemzetközi növekedésben. 

Átgondoltuk működési folyamatainkat, megújultak a csomagoló állomások, és a munkamódszereinket is továbbfejlesztettük. Így minden rendelkezésre áll ahhoz, hogy ezt a fantasztikus utat folytassuk, amin már évek óta óriási lendülettel haladunk előre.

András Perényi

András Perényi

CEO, Webshippy Fulfillments - Kommunikációs szakember, digitális üzletfejlesztési tanácsadó, az Insomnia Reklámügynökség korábbi társtulajdonosa. 2013 óta foglalkozik online kereskedelemmel, eleinte saját webáruházakat üzemeltetett, majd egy új, automatizált rendelésfeldolgozási szoftvert fejlesztett.

Kapcsolódó cikkek