Billingo & Webshippy – The beginning of a beautiful friendship

Olvasási idő: 2 perc
Billingo Webshippy integráció

A kiszervezett számlázás egy alapvető, ingyenes szolgáltatása a Webshippynek, amit az ügyfeleink 98% boldogan vesz igénybe. Ezáltal nem csak a logisztika terheitől mentesülhetnek a webáruházak üzemeltetői, de a vevői számlák legenerálása, nyomtatása és csomagba helyezése is megoldott, mi több az át nem vett csomagok számláinak sztornózása is automatizálva van.

A kiszervezett számlázás lényege, hogy az integrált számlázó rendszereket könnyedén, néhány kattintással aktiválni lehet és a felhasználói adatok beállítása után már működik is a folyamat. Minden csomaghoz, a csomagzárás pillanatában a Webshippy rendszere automatikusan számlát generál és a számlákat, a beállítások függvényében a csomagoló kollégák akár nyomtatva is a csomagba helyezik. Mi több, az utánvétes csomagok esetén, az utánvét beérkezésekor a “fizetett” státusz is szinkronizálásra kerül a számlázó rendszerekbe, így könnyítve meg a könyvelők utólagos munkáját.

Elérhető a Billingo integráció

Billingo integráció a Webshippy rendszeréhez

A Webshippy rendszeréhez eddig a manuális számlafeltöltés opcióján kívül a Számlázz.hu rendszere volt integrálva, ami az egyik legelterjedtebb online számlázó rendszer Magyarországon. Mostantól azonban egy újabb erős versenyző, a Billingo is integrálásra került, ami sok szempontból még előnyösebb is lehet a felhasználók számára.

A Billingóval nemcsak automatizálhatod webáruházad számlázását, a fizetési értesítőket és a NAV-bekötést, a könyvelés előkészítését és a számlák tárolását is jelentősen hatékonyabbá, gyorsabbá és átláthatóbbá varázsolhatod.

Sőt, több tevékenységi kör esetén kényelmesen váltogathatsz az egyes számlatömbök között, vásárlóidat pedig látványos, egyedi számladizájnokkal nyűgözheted le.

A Billingó rendszere könnyedén csatlakoztatható a Webshippy admin rendszeren belül a Beállítások / Online számlázók kezelése menüpontból.

 

András Perényi

András Perényi

CEO, Webshippy Fulfillments - Kommunikációs szakember, digitális üzletfejlesztési tanácsadó, az Insomnia Reklámügynökség korábbi társtulajdonosa. 2013 óta foglalkozik online kereskedelemmel, eleinte saját webáruházakat üzemeltetett, majd egy új, automatizált rendelésfeldolgozási szoftvert fejlesztett.

Kapcsolódó cikkek

Összetett keresés

CÍMKÉK

GYŰJTEMÉNYEK

Tudnivalók induló webáruházaknak

49 cikk

Szervezd ki webáruházad logisztikáját

35 cikk

Növeld bevételeidet mások termékeinek értékesítésével

26 cikk

Marketing tippek webáruházaknak

63 cikk

Emeld a webshopodat a következő szintre

61 cikk

Kedvező árú csomagküldés itthon és külföldön?
A Webshippy szolgáltatja!

Már a DPD is elérhető kínálatunkban, versenyképes árakkal és akár másnapi szállítással. Így már 7 futárcég közül választhatnak webshop partnereink és az ügyfelek.