Billingo & Webshippy – The beginning of a beautiful friendship

Olvasási idő: 2 perc
Billingo Webshippy integráció

A kiszervezett számlázás egy alapvető, ingyenes szolgáltatása a Webshippynek, amit az ügyfeleink 98% boldogan vesz igénybe. Ezáltal nem csak a logisztika terheitől mentesülhetnek a webáruházak üzemeltetői, de a vevői számlák legenerálása, nyomtatása és csomagba helyezése is megoldott, mi több az át nem vett csomagok számláinak sztornózása is automatizálva van.

A kiszervezett számlázás lényege, hogy az integrált számlázó rendszereket könnyedén, néhány kattintással aktiválni lehet és a felhasználói adatok beállítása után már működik is a folyamat. Minden csomaghoz, a csomagzárás pillanatában a Webshippy rendszere automatikusan számlát generál és a számlákat, a beállítások függvényében a csomagoló kollégák akár nyomtatva is a csomagba helyezik. Mi több, az utánvétes csomagok esetén, az utánvét beérkezésekor a “fizetett” státusz is szinkronizálásra kerül a számlázó rendszerekbe, így könnyítve meg a könyvelők utólagos munkáját.

Elérhető a Billingo integráció

Billingo integráció a Webshippy rendszeréhez

A Webshippy rendszeréhez eddig a manuális számlafeltöltés opcióján kívül a Számlázz.hu rendszere volt integrálva, ami az egyik legelterjedtebb online számlázó rendszer Magyarországon. Mostantól azonban egy újabb erős versenyző, a Billingo is integrálásra került, ami sok szempontból még előnyösebb is lehet a felhasználók számára.

A Billingóval nemcsak automatizálhatod webáruházad számlázását, a fizetési értesítőket és a NAV-bekötést, a könyvelés előkészítését és a számlák tárolását is jelentősen hatékonyabbá, gyorsabbá és átláthatóbbá varázsolhatod.

Sőt, több tevékenységi kör esetén kényelmesen váltogathatsz az egyes számlatömbök között, vásárlóidat pedig látványos, egyedi számladizájnokkal nyűgözheted le.

A Billingó rendszere könnyedén csatlakoztatható a Webshippy admin rendszeren belül a Beállítások / Online számlázók kezelése menüpontból.

 

Picture of András Perényi

András Perényi

CEO, Webshippy Fulfillments - Kommunikációs szakember, digitális üzletfejlesztési tanácsadó, az Insomnia Reklámügynökség korábbi társtulajdonosa. 2013 óta foglalkozik online kereskedelemmel, eleinte saját webáruházakat üzemeltetett, majd egy új, automatizált rendelésfeldolgozási szoftvert fejlesztett.

Kapcsolódó cikkek