CSR – együtt a gyermekekért, és a jövőért

Olvasási idő: 2 perc
Bátor tábor CSR

A vállalati felelősségvállalás, azaz CSR (Corporate Social Responsibility) egy olyan tevékenységet takar, amelyben a vállalkozók és vállalatok az üzleti tevékenységeik során szociális, környezetvédelmi vagy egyéb, a vállalkozás profilján túlmutató elköteleződésüknek adnak hangot.

A társadalmi és/vagy vállalati felelősségvállalásnak önkéntesen, törvényi kötelezettség nélkül tesznek eleget azok a lelkiismeretes üzletemberek, akik CSR szempontoknak is megfeleltetik cégeiket. Egy olyan jövőt formálnak, ahol a legkisebbtől a legnagyobb vállalatig mindenki kiveheti a maga önkéntesen vállalt részét például a társadalmi egyenlőtlenségek felszámolásában vagy a fenntartható környezet megteremtésében. Támogatásukkal olyan fontos, országhatárokon átnyúló összefogás részeivé válnak, mely nagyon határozott célok mentén építi azt a társadalmat, amelyben élni, alkotni és dolgozni egyaránt jó. A CSR ma már olyan központilag is támogatott stratégia, ami a vállalatok és vállalkozások egyéni üzletpolitikáján túlmutatva, állami szinten is megvalósul.

Kire és miért esett a választásunk?

A Webshippy kiemelten foglalkozik CSR tevékenységgel; számunkra nagyon fontos, hogy a sikereinket megoszthassuk azokkal, akiknek támogatásra van szükségük. Idén a Bátor Táborra esett a választásunk.

Úgy gondoljuk, hogy azok a gyermekek és szüleik, akiket a Bátor Tábor felkarolt, olyan utat járnak be, amely példamutató lehet bárki számára. Talán sablon, hogy a gyermekekben rejlik a jövő kulcsa, de az biztos, hogy a Bátor Tábor támogatottjai hihetetlen akaraterőről, céltudatosságról és kitartásról tesznek tanúbizonyságot nap, mint nap. Ezek a tulajdonságok azok, amelyeket egyetlen felelősségteljesen gondolkozó és cselekvő ember sem nélkülözhet, legyen akár egy nagyvállalat ügyvezető igazgatója, vagy egy kis, egyszemélyes vállalkozás tulajdonosa.

fulfillment támogatás a Bátor Tábor részére is!

A Bátor Tábor

Immár tizenhetedik éve szerveznek élményterápiás táborokat súlyosan beteg gyerekeknek és családjuknak. Foglalkozásaikon a táborozók olyan programokat próbálhatnak ki, amire máshol nem lenne lehetőségük. Lovagolhatnak, evezhetnek, íjászkodhatnak, sőt a magas kötélpályán kalandozhatnak mindezt teljes fizikai és érzelmi biztonságban. A művészetek különböző formáinak játékos gyakorlásával pedig a mentális és pszichés rehabilitációt biztosítják az itt táborozó gyermekek és szüleik számára. A Bátor Táborban ugyanis az egész családra figyelnek, és olyan turnusokat is szerveznek, ahova a gyerekek szüleikkel vagy testvéreikkel együtt érkezhetnek. Lélekmadár Táborukba olyan családokat várnak, akik betegség következtében vesztették el gyermeküket.

Miben segít a Webshippy?

A Bátor Tábor által üzemeltetett, hamarosan megnyíló webshopjuk termékeinek fulfillment szolgáltatását mi biztosítjuk, természetesen szuper kedvezményesen, hogy ezzel a munkafolyamattal nekik semmi gondjuk ne lehessen és biztosak lehessenek abban, csomagjaik pontosan érkeznek meg a vevőikhez. Öröm és büszkeség számunkra, hogy segíthetünk ebben nekik!

A hitük erőt ad!

Legyen szó gyermekről vagy felnőttről, a gyógyulásukba vetett hitük ereje napról-napra nő a szakértő segítségnek köszönhetően. Ha abból indulunk ki, hogy honnan és milyen állapotban érkeznek, a lelkierejük csodálatra méltó. A sorsközösség, a tudat, hogy nincsenek egyedül, magukra hagyatva, elképesztő energiákat szabadít fel bármely emberben. A gyermekek érett és tudatos, felnőtt emberhez méltó akarattal képesek megküzdeni a hétköznapi nehézségekkel. A Bátor Tábor támogatottjai egyenként is a bátorság és céltudatosság apró csodái. Tudni azt, hogy a mi segítségünk is előrébb viszi őket a teljes értékű, emberhez méltó élet felé, több mint ajándék.

Számunkra megtiszteltetés, hogy tanulhatunk tőlük, hogy hozzájárulásunkkal részeseivé válhatunk emberfeletti küzdelmeiknek, a Sorsot kihívó és maga alá gyűrő győzelmeiknek. Támogasd te is a bátrakat adód 1%-ával és tudd, hogy jó helyre megy!

Picture of Kitti Papp-Karakas

Kitti Papp-Karakas

Ecommerce és logisztika szakértő.

Kapcsolódó cikkek