Innováció a csomagolásban: díjnyertes Webshippy dobozok - Webshippy Fulfillments

Innováció a csomagolásban: díjnyertes Webshippy dobozok

Olvasási idő: 2 perc

Szeretjük a dobozainkat. Nagyon könnyű használni őket, biztonságosak és – bár lehet, hogy elfogultak vagyunk – nagyon szépek is. 

Nem volt ez mindig így, de az idei év elején már olyan mértékben fejlődött az online kereskedelem és ezzel együtt olyan ütemben nőtt nálunk a csomagszám, hogy lépnünk kellett. Többek között megvizsgáltuk, hogyan tudnánk javítani a csomagolási folyamaton és rájöttünk, hogy a dobozok összeállítása és a ragasztószalag felhelyezése a legidőigényesebb. Ezért kerestük meg a DS Smith Packaging Hungary Kft-t, hogy tervezzünk közösen valami olyan innovatív megoldást, ami hatékonyabbá teszi a folyamatainkat.

Így születtek meg a ma is használt Webshippy dobozok, melyekért a DS Smith Kft. idén elnyerte a Hungaropack Ipari Kreativitás Díját!

Hogy miért? Mert egy olyan, 8 részes, fantasztikus dobozcsaládot álmodott meg számunkra, ami minden elvárásnak és kívánságnak megfelel, ami számunkra fontos:

  • lehetővé teszi, hogy egységesen, mégis rugalmasan tudjunk csomagolni rendkívül különböző termékeket
  • pillanatok alatt össze tudják állítani a kollégák
  • nagy teherbírású, dupla aljú kialakítása a nehezebb termékek csomagolására is alkalmas
  • a lehető legkevesebb térkitöltő anyagot használjuk a segítségével
  • biztonságos, hiszen nem lehet észrevétlenül felnyitni 
  • a fogyasztói élményt is növeli az esztétikus, modern és professzionális hatást keltő megjelenés.

A raktárban dolgozó munkatársaink azért örülnek, mert gyorsan és könnyedén tudják végezni a munkájukat, a pénzügyesek pedig azért, mert jelentős megtakarítást jelent a méretre optimalizált dobozcsalád és a minimalizált térkitöltő-felhasználás. Ráadásul a vezetőség is boldog, hiszen ez utóbbi környezetvédelmi szempontból is nagyon fontos számunkra.

Amit pedig mind az ügyfeleink, mind az ő vevőik nagyra értékelnek a csomagolás terén, az az ügyes kialakítás, ami ragasztószalag helyett egy beakadó füllel zárja le a dobozt, így azonnal látszik, ha fel lett nyitva. Ezzel megakadályozhatjuk, hogy a címzetten kívül bárki hozzáférjen a tartalmához. Kézbesítés után pedig rendkívül egyszerűen kinyitható a perforáció és a tépőszalag segítségével. 
Nemcsak mi imádjuk, de az ügyfeleink és a vásárlók is!

Sándor Ági

Sándor Ági

Head of Marketing, Webshippy

Kapcsolódó cikkek

Összetett keresés

CÍMKÉK

GYŰJTEMÉNYEK

Tudnivalók induló webáruházaknak

35 cikk

Szervezd ki webáruházad logisztikáját

26 cikk

Növeld bevételeidet mások termékeinek értékesítésével

23 cikk

Marketing tippek webáruházaknak

51 cikk

Emeld a webshopodat a következő szintre

47 cikk