Ilyen volt a Magyar E-kereskedelem Napja 2022 – Töltsd le a Sikerkalauzt

Írta: Webshippy
Olvasási idő: 5 perc

Az idén szeptemberben megrendezésre kerülő eseményen rengeteg izgalmas témát érintettek az előadók és szervezők, melyek segítik a hazai webshopokat a jelenlegi kihívások átvészelésében. Az esemény hivatalos Sikerkalauz Magazinjának elkészítésében a Webshippy aktívan részt vett. Örömünkre szolgál, hogy segíthettük hasznos gondolatokkal és tippekkel a hazai webshop közönséget. A magazinban Perényi András, a Webshippy CEO-ja az alábbi gondolatokat osztotta meg a jelen lévőknek:

„Nagyon örülök, hogy idén végre több szakmai rendezvény is megrendezésre kerülhet, hiszen az elmúlt években nagyon hiányoztak a személyes találkozások. Ráadásul 2022 számos kihívás elé állította az e-kereskedelem szereplőit. Az utóbbi időszak óriási növekedése lelassult, a külföldi versenytársak egyre nagyobb számban jelennek meg a piacon és még a jogszabályok változásai is újabb terheket rónak az online vállalkozásokra. Webshop legyen a talpán, aki ilyen környezetben fenn tud maradni, esetleg növekedni is szeretne.

Pedig nem lehetetlen, de fontos alkalmazkodni a megváltozott körülményekhez, prioritásokhoz. Újra kell gondolni sok mindent, a termékkínálattól a marketingen át a rendelések kiszolgálásáig és a jogi kérdésekig… de ha jó helyre teszed a fókuszt és azokra a területekre koncentrálsz, amelyek a legtöbbet adnak hozzá a sikerhez, akkor akár versenyelőnyre is szert tehetsz, megerősítheted piaci pozíciódat. Reméljük, ebben a magazinban sok hasznos tippet és információt tudunk adni mindehhez. Ha pedig bármilyen kérdés fölmerül Benned, fordulj hozzám vagy a Webshippy csapatához bizalommal! Sok sikert és eredményes évzárást kívánok!”

Webshippy

Webshippy

Webshippy Content

Kapcsolódó cikkek