Ilyen volt a Magyar E-kereskedelem Napja 2022 – Töltsd le a Sikerkalauzt

Írta: Webshippy
Olvasási idő: 5 perc

Az idén szeptemberben megrendezésre kerülő eseményen rengeteg izgalmas témát érintettek az előadók és szervezők, melyek segítik a hazai webshopokat a jelenlegi kihívások átvészelésében. Az esemény hivatalos Sikerkalauz Magazinjának elkészítésében a Webshippy aktívan részt vett. Örömünkre szolgál, hogy segíthettük hasznos gondolatokkal és tippekkel a hazai webshop közönséget. A magazinban Perényi András, a Webshippy CEO-ja az alábbi gondolatokat osztotta meg a jelen lévőknek:

“Nagyon örülök, hogy idén végre több szakmai rendezvény is megrendezésre kerülhet, hiszen az elmúlt években nagyon hiányoztak a személyes találkozások. Ráadásul 2022 számos kihívás elé állította az e-kereskedelem szereplőit. Az utóbbi időszak óriási növekedése lelassult, a külföldi versenytársak egyre nagyobb számban jelennek meg a piacon és még a jogszabályok változásai is újabb terheket rónak az online vállalkozásokra. Webshop legyen a talpán, aki ilyen környezetben fenn tud maradni, esetleg növekedni is szeretne.

Pedig nem lehetetlen, de fontos alkalmazkodni a megváltozott körülményekhez, prioritásokhoz. Újra kell gondolni sok mindent, a termékkínálattól a marketingen át a rendelések kiszolgálásáig és a jogi kérdésekig… de ha jó helyre teszed a fókuszt és azokra a területekre koncentrálsz, amelyek a legtöbbet adnak hozzá a sikerhez, akkor akár versenyelőnyre is szert tehetsz, megerősítheted piaci pozíciódat. Reméljük, ebben a magazinban sok hasznos tippet és információt tudunk adni mindehhez. Ha pedig bármilyen kérdés fölmerül Benned, fordulj hozzám vagy a Webshippy csapatához bizalommal! Sok sikert és eredményes évzárást kívánok!”

Webshippy

Webshippy

Webshippy Content

Kapcsolódó cikkek

Összetett keresés

CÍMKÉK

GYŰJTEMÉNYEK

Tudnivalók induló webáruházaknak

49 cikk

Szervezd ki webáruházad logisztikáját

35 cikk

Növeld bevételeidet mások termékeinek értékesítésével

26 cikk

Marketing tippek webáruházaknak

63 cikk

Emeld a webshopodat a következő szintre

61 cikk

Pillants be a webshopok jövőjébe!

Online raktártúra a Webshippy központjában

Minden, amit a kiszervezett logisztika működéséről tudnod kell.