Mitől másabb a Webshippy, mint a többi fulfillment szolgáltató? Nagy sikerrel debütált új image videónk – most te is megnézheted!

Olvasási idő: 4 perc

Örömmel osztjuk meg új image filmünket, amely tökéletesen összefoglalja az idén 7 éves Webshippy küldetését és filozófiáját. A videóban visszatekintünk a kezdetekre, megmutatjuk a jelent – mi kellett ahhoz, hogy elérjük a 6 millió csomagot –, és kitekintünk a jövőbe. Kiderül továbbá, hogy mitől másabb a Webshippy, mint a többi fulfillment szolgáltató.

Köszönjük a filmben szereplő ügyfeleinknek, hogy megosztották a véleményüket, tapasztalataikat rólunk!

 

A „magyar Amazon” rövid története

A Webshippy 2016 elején kezdte meg a működését Magyarországon, mint az első, teljes körű fulfillment és dropshipping szolgáltatást nyújtó e-logisztikai vállalat.

Szemben a hasonló szolgáltatásokat nyújtó, raktározást is vállaló futárcégekkel, a Webshippy alapítói a saját online kereskedelmi tapasztalataikra alapozva, a jól működő nyugati mintákat követve alakították ki a szolgáltatásokat, az azokat támogató automatizált munkafolyamatokat, illetve mindezek alapjául szolgáló fejlett technológiai hátteret.

3 éve még „csak” az egymilliomodik csomagot ünnepelhettük, 2021-ben értük el a kétmilliót, a rákövetkező évben villámgyorsan átléptük a 3 milliós számot. 2023. februárban dolgoztuk fel az ötmilliomodik csomagmegrendelést.

2023. nyarán bővítettük a robotkapacitást: az 1 millió eurós beruházás után kétszer annyi robot áll a rendelkezésünkre, ezzel nőtt a robottárolási és -szedési kapacitás, a csomagolási kapacitás, vagyis megnövekedett a hatékonyság és a fulfillment raktárunk áteresztő képessége.

A 10 ezer négyzetméteres raktárunknak az egyharmada immár robotizáltan működik. Ezáltal 130%-kal több csomagot vagyunk képesek kiszolgálni havonta, a napi csúcs máris 35%-kal nőtt. 1200 aktív ügyfelünk 95 ezer cikkéből 1,6 millió van a raktárban, ennek fele robotokon található. Hamarosan elkészül a puffer raktárunk, amely a raklapos háttértárolásra nyújt minden igényt kielégítő megoldást.

Így váltunk piacvezetővé

Küldetésünk az alapítástól kezdve az volt, hogy a webshopokat segítsük a növekedésben, a versenyképességük javításában és a céljaik elérésében.

Olyan raktármegoldásokkal dolgozunk, amivel a piacon elérhető legalacsonyabb hibaszázalék mellett tudjuk megvalósítani az e-logisztikai kiszolgálást. Innovatív technológiai és folyamatfejlesztéseink révén ügyfeleink aznapi, vagy akár egy órán belüli kiszállítást is tudnak nyújtani a vásárlóiknak.

Kiemelkedő minőségű szolgáltatásaink okán a legnagyobb hazai márkák is minket választottak, így az elmúlt évek alatt sikerült piacvezetővé válnunk Magyarországon.

A Webshippy olyan, meghatározó e-logisztikai technológiai cég, amely folyamatos innovációs fejlesztéseivel új irányt mutat az e-commerce piacán nem csak Magyarországon, de európai szinten is.

Picture of Perényi András

Perényi András

Kapcsolódó cikkek