Webshippy Blog

Mitől másabb a Webshippy, mint a többi fulfillment szolgáltató? Nagy sikerrel debütált új image videónk – most te is megnézheted!

Olvasási idő: 4 perc

Örömmel osztjuk meg új image filmünket, amely tökéletesen összefoglalja az idén 7 éves Webshippy küldetését és filozófiáját. A videóban visszatekintünk a kezdetekre, megmutatjuk a jelent – mi kellett ahhoz, hogy elérjük a 6 millió csomagot –, és kitekintünk a jövőbe. Kiderül továbbá, hogy mitől másabb a Webshippy, mint a többi fulfillment szolgáltató.

Köszönjük a filmben szereplő ügyfeleinknek, hogy megosztották a véleményüket, tapasztalataikat rólunk!

 

A „magyar Amazon” rövid története

A Webshippy 2016 elején kezdte meg a működését Magyarországon, mint az első, teljes körű fulfillment és dropshipping szolgáltatást nyújtó e-logisztikai vállalat.

Szemben a hasonló szolgáltatásokat nyújtó, raktározást is vállaló futárcégekkel, a Webshippy alapítói a saját online kereskedelmi tapasztalataikra alapozva, a jól működő nyugati mintákat követve alakították ki a szolgáltatásokat, az azokat támogató automatizált munkafolyamatokat, illetve mindezek alapjául szolgáló fejlett technológiai hátteret.

3 éve még „csak” az egymilliomodik csomagot ünnepelhettük, 2021-ben értük el a kétmilliót, a rákövetkező évben villámgyorsan átléptük a 3 milliós számot. 2023. februárban dolgoztuk fel az ötmilliomodik csomagmegrendelést.

2023. nyarán bővítettük a robotkapacitást: az 1 millió eurós beruházás után kétszer annyi robot áll a rendelkezésünkre, ezzel nőtt a robottárolási és -szedési kapacitás, a csomagolási kapacitás, vagyis megnövekedett a hatékonyság és a fulfillment raktárunk áteresztő képessége.

A 10 ezer négyzetméteres raktárunknak az egyharmada immár robotizáltan működik. Ezáltal 130%-kal több csomagot vagyunk képesek kiszolgálni havonta, a napi csúcs máris 35%-kal nőtt. 1200 aktív ügyfelünk 95 ezer cikkéből 1,6 millió van a raktárban, ennek fele robotokon található. Hamarosan elkészül a puffer raktárunk, amely a raklapos háttértárolásra nyújt minden igényt kielégítő megoldást.

Így váltunk piacvezetővé

Küldetésünk az alapítástól kezdve az volt, hogy a webshopokat segítsük a növekedésben, a versenyképességük javításában és a céljaik elérésében.

Olyan raktármegoldásokkal dolgozunk, amivel a piacon elérhető legalacsonyabb hibaszázalék mellett tudjuk megvalósítani az e-logisztikai kiszolgálást. Innovatív technológiai és folyamatfejlesztéseink révén ügyfeleink aznapi, vagy akár egy órán belüli kiszállítást is tudnak nyújtani a vásárlóiknak.

Kiemelkedő minőségű szolgáltatásaink okán a legnagyobb hazai márkák is minket választottak, így az elmúlt évek alatt sikerült piacvezetővé válnunk Magyarországon.

A Webshippy olyan, meghatározó e-logisztikai technológiai cég, amely folyamatos innovációs fejlesztéseivel új irányt mutat az e-commerce piacán nem csak Magyarországon, de európai szinten is.

Perényi András

Perényi András

Kapcsolódó cikkek

Összetett keresés

CÍMKÉK

GYŰJTEMÉNYEK

Tudnivalók induló webáruházaknak

49 cikk

Szervezd ki webáruházad logisztikáját

35 cikk

Növeld bevételeidet mások termékeinek értékesítésével

26 cikk

Marketing tippek webáruházaknak

63 cikk

Emeld a webshopodat a következő szintre

61 cikk

Kedvező árú csomagküldés itthon és külföldön?
A Webshippy szolgáltatja!

Már a DPD is elérhető kínálatunkban, versenyképes árakkal és akár másnapi szállítással. Így már 7 futárcég közül választhatnak webshop partnereink és az ügyfelek.