Mostantól GLS csomagpontra is kiszállít a Webshippy

Olvasási idő: 2 perc
gls csomagpont uzleti ugyfeleknek webshippy

Tisztában vagyunk azzal, hogy mint felelősségteljes üzletembernek, a Te számodra is fontos az, hogy a csomagjaid biztonságosan és időben célba érjenek, akár feladod, akár fogadod azokat. Ez egy alapigény, mely szemernyit sem változott az idők folyamán, ellenben a vásárlási szokásokkal, aminek változásait a csomagszállítási metódusoknak is szükségszerűen követniük kellett. Ez a folyamat az online vásárlás és a webshopok logisztikai folyamatainak kiszervezési lehetőségével csak még inkább felgyorsult az utóbbi években. Ahhoz képest, hogy alig harminc évvel ezelőtt a postai felvételen vagy kiszállításon túl nem volt egyéb módja a csomagok célbajuttatásának, ma már sok más lehetőséged is van; többek között a csomagpont-hálózatok is tökéletes alternatívát kínálnak erre.

Csomagpont hálózatok szerepe a logisztikában

A csomagpont-hálózatok országosan, de regionális felosztásban működnek, ezért az átfedések miatt, akár több csomagpont is található egy-egy régióban. A csomagpontokon nemcsak csomagátvételt, de csomagfeladást is lehet intézni, természetesen az adott hálózat paramétereinek megfelelően. Ez alatt például a méret és súlyhatárokat kell figyelembevenni, illetve azokat a speciális kitételeket – milyen, a hagyományostól eltérő típusú és tartalmú csomagokat lehet, vagy nem lehet feladatni, kiszállíttatni – amiket az adott csomagpont-hálózat általános szerződési feltételként megszab.

Magánszemélyek, kis-vagy közepes vállalkozások, egyéni vállalkozók, kézműves vállalkozók, intézmények és hivatalok számára ugyanúgy igénybevehető a csomagpontok nyújtotta szolgáltatás és gazdasági szempontból is kedvezőbb ár-érték aránnyal lehet kalkulálni, ha házhoz szállítás helyett csomagpont-hálózatot vesznek igénybe.

gls_csomagpont

Miért fontos a csomagpontra szállítás nekünk?

Azért, mert így tudjuk biztosítani, hogy ügyfeleink, partnereink csomagjai minél gyorsabban és biztonságosabban célba érjenek, ezért az újabb és jobb lehetőségek feltérképezése mellett döntöttünk, melynek eredményeként szeretnélek tájékoztatni Téged arról, hogy immár GLS csomagpontra is kérheted a csomagjaid kiszállítását.

Mi a Webshippynél többek között azért is döntöttünk a GLS mellett, mert nagyon jó a lefedettsége; 650 csomagponttal rendelkezik országszerte. Természetesen azt is figyelembe vettük, hogy a GLS erős nemzetközi háttere 25 országba tudja biztosítani a csomagok kiszállítását. Mivel a GLS-nél csak a csomag mérete számít, öt méretkategóriában és 40 kilogramm tömegig vállalják a maximum 3 méteres csomagok szállítását.

GLS szállítmányozás

Természetesen, ezután sem kell azért aggódnod, hogy sem munkaidő előtt, sem pedig utána nem tudsz hozzájutni a csomagodhoz. A GLS különböző profilú üzletekben, üzletközpontokban megtalálható csomagpontjai extra hosszú nyitvatartási idővel dolgoznak, ezáltal személyre szabhatóvá és időben is tervezhető válik a csomagkezelés, és még sorban állnod sem kell.

Az általános csomagbiztosítás 50.000 forint áruértékig garantálja a csomagod épségét és biztonságát, de ha szeretnél személyesen meggyőződni arról, hol tart éppen a szállítási folyamat, nem kell levelezéssel, telefonálással a csomagod hollétének utánajárnod; pár kattintással online nyomon követheted.

Reméljük, hogy ezzel a lehetőséggel még praktikusabbá, könnyebbé és gyorsabbá tudjuk tenni számodra a csomagszállítást!

A Webshippy csapata

András Perényi

András Perényi

CEO, Webshippy Fulfillments - Kommunikációs szakember, digitális üzletfejlesztési tanácsadó, az Insomnia Reklámügynökség korábbi társtulajdonosa. 2013 óta foglalkozik online kereskedelemmel, eleinte saját webáruházakat üzemeltetett, majd egy új, automatizált rendelésfeldolgozási szoftvert fejlesztett.

Kapcsolódó cikkek