Üdvözlünk, OpenCart – Új webshop motor integráció a Webshippynél

Olvasási idő: 1 perc
OpenCart integráció a Webshippy rendszerében

Magyarországon az e-kereskedelem elképesztő módon növekszik, és minél több vállalkozó és webshop tulajdonos van, annál több, különböző igény is ezzel egyetemben. Rengeteg webshop motorral tudsz ma webshopot indítani, mint a Shopify, ShopRenter, UNAS vagy WooCommerce, amik már integrálva várnak a Webshippy rendszerében. Az integrációs listánkat azonban folyamatosan bővítjük és ez most sincs máshogy. 

Rengeteg megkeresést kapunk nap, mint nap leendő ügyfelektől, hogy szeretnék összekötni a webshopjukat a Webshippy rendszerével. Számos ilyen ügyfél az OpenCart-ot választotta, mint a webshopjának motorja és most itt az idő, hogy elhozzuk számukra az örömhírt:

Megérkezett az OpenCart integráció a Webshippy-hez!

OpenCart integráció kiválasztása

Az OpenCart rengeteg felhasználót tudhat magáénak, mivel előszeretettel használják induló és növekedésben lévő vállalkozások. Emiatt is külön öröm, hogy webshop tulajdonosok, akik a növekedésre akarnak fókuszálni, már kiszervezhetik logisztikai feladataikat velünk.

Ahhoz, hogy a legnagyobb körben tudjuk kiszolgálni a webshop tulajdonosok különböző igényeit, tudtuk, hogy a rendszerünket fel kell vértezni a legnépszerűbb webshop motorokkal, hogy a megrendelések a lehető legegyszerűbb módon tudjanak szinkronizálódni a mi rendszerünkkel és az adott webshop motorral.

Ezzel a fejlesztéssel úgy gondoljuk, hogy új kapuk nyílnak meg az OpenCart alapú webshopok előtt.

Szemügyre vennéd Te is? Próbáld ki megújult platformunkat, valamint új funkcióit és nézd meg, hogy milyen módon tud Neked segíteni a Webshippy!

András Perényi

András Perényi

CEO, Webshippy Fulfillments - Kommunikációs szakember, digitális üzletfejlesztési tanácsadó, az Insomnia Reklámügynökség korábbi társtulajdonosa. 2013 óta foglalkozik online kereskedelemmel, eleinte saját webáruházakat üzemeltetett, majd egy új, automatizált rendelésfeldolgozási szoftvert fejlesztett.

Kapcsolódó cikkek